Samsung Star Wifi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

SamsungStarrr

SamsungStarrr

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wifi Sorunu
Ben kAblosuz Modemime Bağlanmaya Kalktığımda Bana

isim ayarla
taşıyıcı türü
şifreleme türü
anahtar uzunlugu...
Bisürü Ayar Çıkyor Bunları Doldurmam Gerekiomu :bilmm

• Beğen
Tepkiler: _egos_

kol@j

kol@j

Üye
kardeş ben bağlanırken yaptığım işlemler
wap ayarında bağlantı seçenekleri var (ne alaka deme) orada WLAN(wifi) var onu seçiyorum
daha sonra wifi yi açıp kablosuz ağları görüntülüyorum
bağlanmak istediğim ağı seçiyorum orada şifre sorarsa şifreyi giriyorum.
wifi işaretinde sinyaller görünüyor ve bağlanıyorum. ister msn ister opera

--------------- Ekleme ---------------

ha bir de wpa şifreleme sistemini tanıyor ama girerken sıkıntı çekiyorum
wep şifre daha sorunsuz oluyor.

hsalih

Üye
aslında şifreleme türünü değiştirmeseniz daha iyi olur çünkü modemin ağ şifreleme türü neyse telde yazanda o. Wifiyi aç ara de herhangibir modeminin üzerine tıkla bağlana bas. önceden eklenmemişse üzerine tıklayıp ekle ye bas ordaki hiçbirşeyi karıştırmadan ağ şifresinin yazıldığı yere gel şifreni yazç Birde ana sayfayı ayarlarsan senin için rahatlık olur.

alagöz19913162

Üye
arkadaslar evdeki modemede baglanabilrsiniz ağ sifresi istiyo sizin bilgisayardaki olı-usturdugunuz modemın sifresini telefona yazın kolaylıkla baglanabilrsiz

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
teferruata gerek yok.. modeme bağlan dediğinde altta ağ şifresine şifreyi yaz bağlan..

sefa_gun

Üye
ya beyler ben bu telefonu aldım evimden wifi aradım 5 tane buldu ama hepsi şifreli onlara nasıl gireceğim şifresini bilmiyorumki? lütfen acil yorum yada [email protected]

emirsuner

Üye
Merhaba, ben telefonu alalı uzun bir zaman oldu. İlk başlarda bağlanırken 'Bağlantı Kesildi' hatası alıyordum ama arada bir de olsa bağlanabiliyordum. Şimdi her ne oldu bilmiyorum ama bağlanırken 'Onaylanmadı' yazısı çıkmaya başladı (Modem ayarları hiç bir şekilde değişmedi) yardımcı olursanız sevinirim :(
Onaylanmadı yazısını nasıl düzeltirim??

samsung_d900i

samsung_d900i

Üye
Merhaba, ben telefonu alalı uzun bir zaman oldu. İlk başlarda bağlanırken 'Bağlantı Kesildi' hatası alıyordum ama arada bir de olsa bağlanabiliyordum. Şimdi her ne oldu bilmiyorum ama bağlanırken 'Onaylanmadı' yazısı çıkmaya başladı (Modem ayarları hiç bir şekilde değişmedi) yardımcı olursanız sevinirim :(
Onaylanmadı yazısını nasıl düzeltirim??
arakdaş
sana sırasıyla anlatayım çok kolay ben yaoıyorum onaykanmadı yazısı çıktığında [MENÜ>TARAYICI>AYARLAR>PROFİLE TIKLA ORADA SENİN WİRELES BAĞLANTININ ADINI BULDUĞUNDA
YANINDA 2 ADET >> YAN YANA OK OLACAK ONA TIKLA BİR SAYFA GELECEK ORADAN AŞŞAĞI DOĞRU İN AĞ ŞİFRESİ DİYE BİR KUTUCUK VAR ORAYA Wİ-Fİ ŞİFRESİNİ YAZ SON İŞLEM KAYDET TUŞU
WİFİ YE GİRDİĞİNDE Wİ-Fİ BAĞLANTINA TIKLA VE İNTERNET SENİN GARDAŞŞŞŞ BİR TEŞEKKÜR YETER

brits

Üye
arakdaş
sana sırasıyla anlatayım çok kolay ben yaoıyorum onaykanmadı yazısı çıktığında [MENÜ>TARAYICI>AYARLAR>PROFİLE TIKLA ORADA SENİN WİRELES BAĞLANTININ ADINI BULDUĞUNDA
YANINDA 2 ADET >> YAN YANA OK OLACAK ONA TIKLA BİR SAYFA GELECEK ORADAN AŞŞAĞI DOĞRU İN AĞ ŞİFRESİ DİYE BİR KUTUCUK VAR ORAYA Wİ-Fİ ŞİFRESİNİ YAZ SON İŞLEM KAYDET TUŞU
WİFİ YE GİRDİĞİNDE Wİ-Fİ BAĞLANTINA TIKLA VE İNTERNET SENİN GARDAŞŞŞŞ BİR TEŞEKKÜR YETER

aynı dediğiniz gıbı yaptım ama ben ama benım modemımın sıfresını tele gırdığımde karakter yetmıyo eksık kalıyo tam olarak sıfremı gıremıyorum bu sanırım o yusden de bağlanamıorum ... yardım edersenıs sevınırım...

Üst Alt