Windows 10 Windows 10 WiFi Sorunu Çözümü!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Windows 10 WiFi Sorunu Çözümü!
Windows 7 veya Windows 8.1’den Windows 10’a yükseltme yapanların karşılaştığı sorunlardan biri olankablosuz ağa bağlanamama sorunu Microsoft’a göre eski bilgisayarınızda yüklü bir VPN yazılımı olsa da sorunun tümüyle bundan kaynaklandığını söylemek yanlış olur. Zira VPN yazılımı yüklemeyen kullanıcılar dahi bu hatayla karşı karşıya. Sürücüleri yeniden yükleme ve sistemi yeniden başlatmak ta sorunu ortadan kaldırmıyor. “Peki WiFi sorununu nasıl çözeceğim?” Bu sorunun yanıtı için forum forum gezmek zorunda değilsiniz. Aşağıdaki basit adımları takip ederek kablosuz ağa bağlanamama sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.

  • Başlat Menüsüne sağ tıklayıp menüden Komut İstemini(Yönetici) seçiyorsunuz.


  • "reg delete HKCR\CLSID\{988248f3-a1ad-49bf-9170-676cbbc36ba3} /va /f" komutunu giriyorsunuz. (Fare sağ tıklayıp kopyalayıp yapıştırırsanız sorun yaşamazsınız.)


  • Ardından "netcfg -v -u dni_dne" komutunu giriyorsunuz.


Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra WiFi ayarlarınızı kontrol ettiğinizde sorunun giderilmiş olduğunu göreceksiniz. Çevrenizdeki tüm kablosuz ağlar görünür hale gelecek ve bağlanırken hiçbir sorun yaşamayacaksınız.
 
  • Beğen
Tepkiler: OzgurSMO, Bab-ı Umut ve PALA.


Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Yararlı bir bilgi. Paylaşımınız için :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt