Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

netkolix

Üye
beyler Nokia N8 de gelen aramalarda isim göstermiyor sadece numara gorunuyor!! listede kayitli oldugu halde bunu nasil duselticem?

diger konu program yuklersen pc uzerinden ovi suiti kullaranak hata ollustu diyor bu neden oluyor?

kc_knckmk

Üye
Arkadaşlar n8 imin KAMERASINI AÇINCA DOKUNMATİK EKRANDA BİR İZ ÇIKIYOR. ORTADA '' S '' HARFİ ŞEKLİNDE UZUNLAMASINA. TAHMİNİMCE GÜNCELLEMEDEN SONRA OLDU. VE O İZ KAMERAYI KAPATINCA YOK OLUYOR YANİ NORMAL DOKUNMATİK EKRANDA YOK KAMERA AÇILINCA ÇIKIYOR. NEDEN DİR.? SERVİSE GÖNDERDİM CİHAZ ŞİMDİL AÇILACAK FALAN CANIM SIKILDI. DEĞİŞİM İSTİYORUM DİYE NOT DA EKLEDİM. NEDEN BÖYLE YAPTI BU CİHAZ :(

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
BASKANCIHAN Sen KVK serviste Falan mı Çalışıyorsun ? Hemen Hemen Her Arızaya Servise Götür Servise Götür Falan demişsin xD DAha Önceki Başlıklarında Hep Servislerden Yana Sende bi şeyler var bence :ehe

Bakarsın Aramızda Kvk Servis Ajanı Vardır :islik
yok be kardeş:d:kafanızı ağrıtmaya gerek yok çünkü hemen hemen herkes telefonuna bişey olduğunda sinir haline dönüşüyor o yüzden diyorum git orda hemen hallederler kafanı yormana canını sıkmana değmez bir telefon için sen bilirsin kardeş iyi forumlar...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

beyler Nokia N8 de gelen aramalarda isim göstermiyor sadece numara gorunuyor!! listede kayitli oldugu halde bunu nasil duselticem?

diger konu program yuklersen pc uzerinden ovi suiti kullaranak hata ollustu diyor bu neden oluyor?
rehberi mass memory hafızasına yedekle ondan sonra tüm kayıtlı olan rehberi sil dikkat!!!rehberin yedeklendiğinden emin ol dosya yöneticisinde e nin içinde diğer kısmında rehber var bak oraya yedeklendiğinden emin olmak için rehberi sil normal rehber başlığı altında olanı komple sonra depo hafızadan yedeğini al bi dene olması lazım...

2. sorunun yanıtı bilgisayarı bir kez aç kapa dene olamdımı pc suiti kaldır tamamen ve ilişkili herşeyi sonra hepsini yeniden kur bilgisayarı bir kez aç kapa dene sonucu yazarsın kardeş...iyi forumlar...:oke:

SPLNTR

SPLNTR

Üye
benim de küçük bir sorunum var , bazen ekran koruyucuyu ne kadar değiştirsem de hiçbirşey gelmiyo sadece yukarıda kilit işareti oluyo bu da pili hemen tüketiyo sonrasında kafasına estiğinde değiştiriyo spb shell kullanıyorum ondan da olabilir

doctorsparky

Üye
Arkadaşlar şimdi ben de bu telefona niyetlendim.Ve yurt dışından getirtilmiş sıfır bir cihaz buldum.(800 yetele==).

Soru 1:Şimdi satıcı alet pasaport kayıtlı fekat simlock işlemini sen yaptıracağan dedi.Bir durum olabilir mi.Geri dönüşü olmayan bir yola girebilir mi bu iş?Yani aletin simlock olma ihtimali var mı bu yurtdışından kopup gelenler için?

Soru 2:Bu alet malesef siyah.ve ben mavi istiyorum.Bunu alsam sonra mavi orjiinal kapak değişimi yapabilir miyim?(yani kameranın bölümü de dahil mavi yapmak istiyorum.)Ve de orijinal kapak fiyatını da yazarsanız çok sevinicem dostlar.

şimdiden herkese teşekkür ederim

gemiadami

Üye
kardeş rehberi depo hafızaya yedekle kayıtlı olan rehberini rehberden sil sim kart rehberinide sil ondan sonra sonra yedeklediğin depo hafızadan rehberini tekrardan normal rehberin altına yükle bidene sonucun yazarsın gene sorun yaşarsan yardımcı olmaya çalışırım kafana takma iyi forumlar...:oke:

dediğinizi aynen yaptım sorun devam etmektedir:hmmm

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar şimdi ben de bu telefona niyetlendim.Ve yurt dışından getirtilmiş sıfır bir cihaz buldum.(800 yetele==).

Soru 1:Şimdi satıcı alet pasaport kayıtlı fekat simlock işlemini sen yaptıracağan dedi.Bir durum olabilir mi.Geri dönüşü olmayan bir yola girebilir mi bu iş?Yani aletin simlock olma ihtimali var mı bu yurtdışından kopup gelenler için?

Soru 2:Bu alet malesef siyah.ve ben mavi istiyorum.Bunu alsam sonra mavi orjiinal kapak değişimi yapabilir miyim?(yani kameranın bölümü de dahil mavi yapmak istiyorum.)Ve de orijinal kapak fiyatını da yazarsanız çok sevinicem dostlar.

şimdiden herkese teşekkür ederim
Simlock işlemini ben N95 telefonumda yapmıştım. 15 tl gibi bir ucret ıstedıler 2 sene once.Su an ne durumda bılmıyorum..
Orjinal kapak dersen 200 tl yi aşkın orjinal kapak fiyatı ınternette. Ama çin işi istersen 40 tl ye bulursun ama tavsiyem hiç bulaşma o yollara git bir tane Türkiye garantili N8 al yada 2. el temız bır N8 al..

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
dediğinizi aynen yaptım sorun devam etmektedir:hmmm
kardeş en son çare versiyon yeniletmek gibi görünüyor...üzerindeki yazlımı tekrar yüklemek veya yükletmek umarım bu sorununu çözer...

benim de küçük bir sorunum var , bazen ekran koruyucuyu ne kadar değiştirsem de hiçbirşey gelmiyo sadece yukarıda kilit işareti oluyo bu da pili hemen tüketiyo sonrasında kafasına estiğinde değiştiriyo spb shell kullanıyorum ondan da olabilir
kardeş kurduğun programı bir süreliğine kaldır dene eğer kurduğun programla alakalıysa bir daha telefona kurma gene sen bilirsin iyi forumlar..:oke:

accman

accman

Üye

bunun şöyle bi nedenini başka bi symbian'da bizzat gördüm..aynı numarayı 2 farklı ad ile kaydedersen o numara aradığında sadece numara görünür..saygılar..

SPLNTR

SPLNTR

Üye
kardeş kurduğun programı bir süreliğine kaldır dene eğer kurduğun programla alakalıysa bir daha telefona kurma gene sen bilirsin iyi forumlar..:oke:[/QUOTE]

programı kaldırmak mı bu imkansız :) sağ ol görüşün için... Ayrıca yeni bir sorunum var o da şu ki tamamını maxicepten indirdiğim çoğu tema, walpaper ile birkaç uygulmadan oluşan klasörü olduğu gibi attığımda dosya yöneticisi acayip kasmaya başladı sonra fotolara girince medyanı yeniliyorda kaldı ve ilerlemedi sonra bi şekilde girdiğimde bazı hatta çoğu fotoğrafın 2 şer tane olduğunu gördüm , bunu görünce aklıma ilk virüs geldi bazen telefon görüntüde çift gösteriyo kapatıp açınca düzeliyo ama bunda kapatıp açınca düzelmedi ben de tekrar kapatıp açtıktan sonra klasörün tamamını sildim ve antivirüs taraması başlattım ki bi baktım kasma + foto sorunu kalkmış normale döndü yani şimdi o kadar dosya boşa mı gitti ? virüs mü var ? (dosyanın kopyası masaüstünde mevcut) Bakalım ne teşhis koyucaksınız ;)...

doctorsparky

Üye

Simlock işlemini ben N95 telefonumda yapmıştım. 15 tl gibi bir ucret ıstedıler 2 sene once.Su an ne durumda bılmıyorum..
Orjinal kapak dersen 200 tl yi aşkın orjinal kapak fiyatı ınternette. Ama çin işi istersen 40 tl ye bulursun ama tavsiyem hiç bulaşma o yollara git bir tane Türkiye garantili N8 al yada 2. el temız bır N8 al..

Nereye sorduysam en ucuzu 1050 liradan açtı fiyatı.arada uçurum var valla.ikinci el de almak istemiyorum

Maviden de biraz cayar gibi oldum şu arka kapağı görünce.(link paylaşmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama)
ayrıca not:kimse almasın şimdi koyduk diye:naughty:

siyah renkli n8 le iyi gideceğini düşünüyorum.ayrıca bunlar neden sadece arka kapak onu da çözemedim ya

Sorularım yine devam ediyor arkadaşlar.Hiç mi yurt dışından alet alıp simunlock yaptıran yok?

netkolix

Üye

rehberi mass memory hafızasına yedekle ondan sonra tüm kayıtlı olan rehberi sil dikkat!!!rehberin yedeklendiğinden emin ol dosya yöneticisinde e nin içinde diğer kısmında rehber var bak oraya yedeklendiğinden emin olmak için rehberi sil normal rehber başlığı altında olanı komple sonra depo hafızadan yedeğini al bi dene olması lazım...

2. sorunun yanıtı bilgisayarı bir kez aç kapa dene olamdımı pc suiti kaldır tamamen ve ilişkili herşeyi sonra hepsini yeniden kur bilgisayarı bir kez aç kapa dene sonucu yazarsın kardeş...iyi forumlar...:oke:

Dostum dedigini yaptim aynen önce kopyaladim sonra sildim butun rehberi ve tekrar kopyaladim, ama yine gelen arama sadece numar aolarak gorunuyor. isin garib tarafi yeni numara kaydediyorum o numarayida ayni sekilde isim vermiyor sadece numara geliyor ekrana isim yo. kafayi yicem:S ne yapmaliyim telefonda biseymi var anlamadim gitti.:angry:

karabasArif

Üye
nokia n8'e film atamıyorum bilen varsa açıklayabilir mi

oguzk582

Üye
n8 hangi formatta videolar oynatabiliyor bilen söyleyebilir mi yani n8 e film atıp hdmi ile tv de izlemek istiyorum filmi hangi formata dönüştüreyim

burah

Üye
arkadaşlar merhaba bugün nokıa n8 aldım güzel bir cihaz fakat ekran ışığını sensörler otomatik ayarlıyor galiba evde otururken akşam üzeri hep karanlık gibi biraz ekran çok sinir oldum.hatta ailem fenerle kullan dediler.bu kapatılıyor mu yardım edin

akibet2

Üye
n8 hangi formatta videolar oynatabiliyor bilen söyleyebilir mi yani n8 e film atıp hdmi ile tv de izlemek istiyorum filmi hangi formata dönüştüreyim

Avi destekli bi çok videou izleyebilirsin

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Dostum dedigini yaptim aynen önce kopyaladim sonra sildim butun rehberi ve tekrar kopyaladim, ama yine gelen arama sadece numar aolarak gorunuyor. isin garib tarafi yeni numara kaydediyorum o numarayida ayni sekilde isim vermiyor sadece numara geliyor ekrana isim yo. kafayi yicem:S ne yapmaliyim telefonda biseymi var anlamadim gitti.:angry:
kardeş en son çare yazılmı güncellet veya yüklediysen tekrar yükle bilgilerinin yedeğini almayı unutma...iyi forumlar...umarım sorunun yazılımla düzelir....

nokia n8'e film atamıyorum bilen varsa açıklayabilir mi
kardeş telefonu depolama modunda bilgisayara bağla videolar klasörü var videolarını o klasör içine at sonra uygulamalarda veya ana menüde videolar diye yazan bölümde görmen lazım yap gene yaz yardımcı olurum...iyi forumlar....:oke:

arkadaşlar merhaba bugün nokıa n8 aldım güzel bir cihaz fakat ekran ışığını sensörler otomatik ayarlıyor galiba evde otururken akşam üzeri hep karanlık gibi biraz ekran çok sinir oldum.hatta ailem fenerle kullan dediler.bu kapatılıyor mu yardım edin
kardeş telefon ayarlarında ekran ayarları var parlaklığı en sona al okeyle sensörlerde o bölümde sensörleri kapalı konuma getir yapamassan gene yaz iyi forumlar...:oke:

burah

Üye
ayarlarda ekran ' a giriyorum ışık sensörü yazmışlar yani parlaklık seviyesi o en sonda zaten ama ışık sensörünü kapatamıyorum başka bir yerde sensör ayarı var o ekranı döndürmekle ilgili yani telefonun ön kamerasının yanında ki sensörü elimle kapattığımda( ortamı karanlık gibi hissettiğinde ) ekran otomatik olarak parlaklığı azaltıyor bunu yapmasın istiyorum çünkü akşamları ekran sönük kalıyor ayarlanamıyor mu yoksa ben mi yapamadım

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
ayarlarda ekran ' a giriyorum ışık sensörü yazmışlar yani parlaklık seviyesi o en sonda zaten ama ışık sensörünü kapatamıyorum başka bir yerde sensör ayarı var o ekranı döndürmekle ilgili yani telefonun ön kamerasının yanında ki sensörü elimle kapattığımda( ortamı karanlık gibi hissettiğinde ) ekran otomatik olarak parlaklığı azaltıyor bunu yapmasın istiyorum çünkü akşamları ekran sönük kalıyor ayarlanamıyor mu yoksa ben mi yapamadım

kardeş telefon telefondan ayarlar ayarlardan ekran en üste görünen çizgi ortada olsun ordan ok de çık sonra ekranın iki altında sensör ayarları var gir o menüye sensörler kapalı konuma getir bidene olmassa gene yaz iyi forumlar kafana takma canını sıkma nitekim ufak bi ayar hepsi o kadar....:oke:

bta73

Üye
yeni n8 aldım fakat kulaklık kontrolleri çalışmıyor (jack sonuna kadar sokulu) .bunun için herhangi bi ayarmı yapmak gerekiyor?teşekkürler

Üst Alt