avea dan türkcelle geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

353535...

Üye
    Konu Sahibi
avea dan türkcelle geçiş
ya ben 2 yıl önce aveadan açık hat aldım ve hattın kimin üzerine kayıtlı olduğunu bilmiyorum kesinlikle. bugün sabah türkcell'den bana numara taşıma talebiniz onaylandı.28.03.2011 tarihinde aveadan türkcelle geçişiniz gerçekleşicektir die.. yani yarın sabah numaram türkcell olucak.. bu duruma herhangi bi çözüm önerisi olan var mı? bu durumu engelleyebilir miyiz??*

rstsn

rstsn

Üye
bilmiyorum ama avea müşteri hizmetlerini ara veya yetkili birini bul bi sor derim ben

KRe4

Üye
ya ben 2 yıl önce aveadan açık hat aldım ve hattın kimin üzerine kayıtlı olduğunu bilmiyorum kesinlikle. bugün sabah türkcell'den bana numara taşıma talebiniz onaylandı.28.03.2011 tarihinde aveadan türkcelle geçişiniz gerçekleşicektir die.. yani yarın sabah numaram türkcell olucak.. bu duruma herhangi bi çözüm önerisi olan var mı? bu durumu engelleyebilir miyiz??*

İsabet olmuş aslında.Turkcell daha iyi :D Sen en iyisi en yakın avea bayisine git durumu anlat.Telefondan olmaz böyle işler.

accman

accman

Üye
abi açık hat nedir yaa? tehlikeli bi durum ..gidip baştan bi hat al derim..

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
keşke vodafone taşınıyor olsaymışş en iyi gsm şirketi vodafone.:ehe ama sen hatayı açık hat almakla yapmışın...

aveadestek

aveadestek

Üye
Değerli Müşterimiz;
Size önerimiz hattı kapatmanızdır.
Bu Kötü sonuçlar doğurabilir.

Hiç bir zaman Açık hat almamalısınız.

ege_

Üye
doğru

----------Eklendi @ 16:11:01 ---------- Yazıldı @ 16:10:41 ----------

Değerli Müşterimiz;
Size önerimiz hattı kapatmanızdır.
Bu Kötü sonuçlar doğurabilir.

Hiç bir zaman Açık hat almamalısınız.

doğru...

----------Eklendi @ 16:11:48 ---------- Yazıldı @ 16:11:01 ----------

taşısa bile sim kartı nerden bulcak ?????

Takipçi Satın Al

Üst Alt