MuhammetGk
Üye
ekran karı tavsiyesi
İşlemci : Intel Core i5-480M, İşlemci Hızı 2.66 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi İle Maksimum 2.80 GHz, 3 MB Intel Akıllı Bellekİşletim Sistemi : Windows 7 Home PremiumBellek : 6 GB DDR3Harddisk : 640 GB SataEkran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT320M Optimus - 1 GB Ayrılmış BellekEkran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED EkranAna Kart : Intel HM55 ChipsetOptik Sürücü : DVD±RW DUALKablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/nCard Reader : Multi Card ReaderEthernet : VarSes : Dahili Hoparlör&MikrofonUSB Port : 3 X Usb 2.0 PortHDMI Port : VarE-Sata Port : VarKlavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe QBatarya : Li-ION smart batteryKamera : 1.3 MP Web Kamera
arkadaşlar bu benim laptopum.ekran kartımı değiştirmek istiyorum.değişirmi?değişirse hem her türlü oyunu açabilecek hem de autocat(mühendislik çizim proğramı)'i açabilecek ekran kartı önere bilir misiniz?benimki çok dandik bişey hiçbir oyunu açmıyor...
arkadaşlar bu benim laptopum.ekran kartımı değiştirmek istiyorum.değişirmi?değişirse hem her türlü oyunu açabilecek hem de autocat(mühendislik çizim proğramı)'i açabilecek ekran kartı önere bilir misiniz?benimki çok dandik bişey hiçbir oyunu açmıyor...