neler goruyorum wave ve c7 n8den iyi ceken diyenler var yuh demekle yetiniyorum arkadas kesinlikle inanma wave sesi 64aac olarak tek mikrofondan alirken n8cift mikrofon donanimiyla stereo ses aliyor arti hackmod denen kucuk bir yama yukluyorsun bu kalite 256aac sese ve 30fps 720p ye cikiyor arti wave e gore sensoru daha buyuk zeiss arti isleyicisi daha kaliteli broadcom sirf bu is icin ozel atanmis arti dun galaxys videolari ile karsilastirdim saniye basina 30fps kaydeden galaxys in bit orani 12050 n8i yama yuklemeden 25fps de 12150 fps yani oranlar gercekten bu , hani inanmayanlar bir n8bulup onunla kucuk video cekip bilgisayarlarinda yada hd tvlerinde deneyebilirler iki cihaz arasinda kalite farki oyle ucuk degil ama n8in renkler ve sesler konusunda biraz daha ustun . ayrica youtube da paylasilan orneklere bakmayin sacmalamislar kendiniz bizzat deneyin , bu hafta sonu zaman bulursam samsungmania arkadas ornek istemisti ben birde o ornege galaxys ile cekilen klipde ekleyip yollucam bu galaxys wave n8uclemesi arasinda izleyip karar kilar . islemci ivir zivir performansda elestri alabilir n8 ama video fotoda ki performansi dehset. bir arkadas parlamadan bahsetmis eger aciyi isik kaynagina gore iyi ayarlamazsaniz o isigi direk merkeze alirsiniz bu profesyonel makinalarda bile var ozellikle dslr kullaniyorum a330 onda bile lens golgeligi gerekiyor . tabi n8in kamerada govdeye cok yakin yerlestirilmis bu durumda bu isik olayini tetikliyor biraz gomselermis kamerayi govdeye iyi olucakmis... bu konu disinda zaten 1080 cikiyor bosuna bu cihazlari alma 1080p al hatta 3d cihazlar cikicak onlari tercih et benim fikrim bu