720p video çekebilen en iyi cep telefonu önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cutedesigner

cutedesigner

Üye
    Konu Sahibi
720p video çekebilen en iyi cep telefonu önerisi.
720p video çekebilen en iyi cep telefonu önerisi bekliyorum sizlerden arkadaşlar?
1000 TL - 1500 TL maksimum

hoss

hoss

Üye
n8 i kafadan ele video sunda parlama sorunu var ..
wave bu konuda çok iyi
htc desire hd , x10 , vivaz , galaxy s te iyi tercihler olur :oke:

mavrick

mavrick

Üye
c7 en iyi hd ceken telefon

mavrick

mavrick

Üye
c7 de otofokus makro yok kamerasında,:oke: kamera ve video için alınmaz

işte o yüzden nokia video çekimi iyi yapmış bir taraftan alıp bir tarafa vermiş ,aynı samsungun wave 1 ve 2 de yaptığı gibi:oke:

hoss

hoss

Üye
işte o yüzden nokia video çekimi iyi yapmış bir taraftan alıp bir tarafa vermiş ,aynı samsungun wave 1 ve 2 de yaptığı gibi:oke:
wave 1 ve 2 de otofokus ve makro var zaten hd kalitesinde video cekiyor

mavrick

mavrick

Üye
ekran kalitesi gayet iyi wave 1 ve 2 nin de :allalla:

olay şu c7 de makro yok falan ama video iyi çekiyo n8 de makro var video c7 den kötü çekiyo ,wave 1 de samoled yok ekran küçük ama wave 2 dede ekran büyük ve superc lcd

hoss

hoss

Üye
olay şu c7 de makro yok falan ama video iyi çekiyo n8 de makro var video c7 den kötü çekiyo ,wave 1 de samoled yok ekran küçük ama wave 2 dede ekran büyük ve superc lcd
bence c7 den cok daha iyi cekiyor wave youtubeden karşılaştırmalarına bakabilirsin
8mp kamera koyupta cihaza otofokus ve makro koymayan tek marka nokia sanırım bence tam bir rezillik :oke:

mavrick

mavrick

Üye
bence c7 den cok daha iyi cekiyor wave youtubeden karşılaştırmalarına bakabilirsin
8mp kamera koyupta cihaza otofokus ve makro koymayan tek marka nokia sanırım bence tam bir rezillik :oke:

c7 den iyi çekiyor evet ,gsmarenadan baktım,samsungun kullandıgı lens ne acaba onumerakediyorum

hoss

hoss

Üye
c7 den iyi çekiyor evet ,gsmarenadan baktım,samsungun kullandıgı lens ne acaba onumerakediyorum
samsung cihazlarında genellikle kendi parcalarını kullanıyor
sony ericsson cyber shot kamerası serisi lens lerin çogu samsunga ait özellikle c905 ve c901 modelleri samsungun kamerasını kullanıyor cekimleri harika

cutedesigner

cutedesigner

Üye
    Konu Sahibi
Çook teşekkür ederim arkadaşlar ama gene kararsız kaldım :S

eizo33

eizo33

Üye
Yurtdışından getirebilirsen
1080p çeken Lg Optimus 2X yada çıkmasını bekleyip Samsung Galaxy S2 alabilirsin.

silver021

silver021

Üye
Samsunglarin lensleri kaliteli olmasa zaten bu wave serisi tutmazdi. samsungun resim kalitesini en iyide kullanan bilir arkadaşim. samsung deyince bazi arkadaslarin aklina e250 modeli gelior galiba ama öyle deil. wave serilerinin video çekimleri ve süperamoled teknolojisinin görsel üstünlüğü sana çektigin videonun bir göz netligi konusunda iddeali oldugunu gösterir ztn.

franzliszt

franzliszt

Üye
neler goruyorum wave ve c7 n8den iyi ceken diyenler var yuh demekle yetiniyorum arkadas kesinlikle inanma wave sesi 64aac olarak tek mikrofondan alirken n8cift mikrofon donanimiyla stereo ses aliyor arti hackmod denen kucuk bir yama yukluyorsun bu kalite 256aac sese ve 30fps 720p ye cikiyor arti wave e gore sensoru daha buyuk zeiss arti isleyicisi daha kaliteli broadcom sirf bu is icin ozel atanmis arti dun galaxys videolari ile karsilastirdim saniye basina 30fps kaydeden galaxys in bit orani 12050 n8i yama yuklemeden 25fps de 12150 fps yani oranlar gercekten bu , hani inanmayanlar bir n8bulup onunla kucuk video cekip bilgisayarlarinda yada hd tvlerinde deneyebilirler iki cihaz arasinda kalite farki oyle ucuk degil ama n8in renkler ve sesler konusunda biraz daha ustun . ayrica youtube da paylasilan orneklere bakmayin sacmalamislar kendiniz bizzat deneyin , bu hafta sonu zaman bulursam samsungmania arkadas ornek istemisti ben birde o ornege galaxys ile cekilen klipde ekleyip yollucam bu galaxys wave n8uclemesi arasinda izleyip karar kilar . islemci ivir zivir performansda elestri alabilir n8 ama video fotoda ki performansi dehset. bir arkadas parlamadan bahsetmis eger aciyi isik kaynagina gore iyi ayarlamazsaniz o isigi direk merkeze alirsiniz bu profesyonel makinalarda bile var ozellikle dslr kullaniyorum a330 onda bile lens golgeligi gerekiyor . tabi n8in kamerada govdeye cok yakin yerlestirilmis bu durumda bu isik olayini tetikliyor biraz gomselermis kamerayi govdeye iyi olucakmis... bu konu disinda zaten 1080 cikiyor bosuna bu cihazlari alma 1080p al hatta 3d cihazlar cikicak onlari tercih et benim fikrim bu

Emre-45

Emre-45

Üye
N8 alabilirsin kardesım

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
galaxsy s2 al derim wave çamur atabilirler ama ona asla!!!!

• Beğen
Tepkiler: hoss
Uruloki

Uruloki

Üye
N8 diyorum hatta youtube da 1 GHZ işlemciye sahip telefonlarla karşılaştırma videolarını izle ve 1 GHZ lik işlemcinin nasıl görüntüyü ve sesi İŞLEYEMEDİĞİNİ gör derim yani berbat bir görüntü ve ses kalitesi sunuyor o cihazlar bir bak derim yani youtube z diyelim iphone 4 vs N8 video sample yazcaksın o kadar diğer cihazlarda mevcut

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
sen öle san

• Beğen
Tepkiler: hoss
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...