Telefon Tavsiyesi Nokia E71 mi Nokia 5800 mı Acil Yardım Lütfen?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efsane4040

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 mi Nokia 5800 mı Acil Yardım Lütfen?????
Arkadaşlar İlk Telefonum Nokia E71 di memnundum ama arkadaşlar ısrar edince Nokia 5800 Xpress Music aldım pek memnun değilim açıkcası telefonum sıfır denecek kadar sıfır Nokia E71 ile takasa girmemi tavsiye edrmisiniz üstüne fark vereyimmi birde ne kadar veriyim bir tane buldum fark vermeden girelim diyor takas ama hoparlör tarafında ufak bir ezik varmış sizin görüş ve önerilerinize Acil ihtiyacım var yarın alabilirim.....

serkan719

serkan719

Üye
Tamamen Kullanıcıya Bağlı. 2 Modelde Güzel Aslında.

Biri Dokunmatik Diğeri Klavyeli..

Ben Olsam 5800 Kullanırdım. Çünkü Klavyeli Sevmiyorum.

Tamamen Sana Bağlı Bişey..

byserkan84

Üye
tartışılmaz 5800 expres music bence.

pRime.

pRime.

Üye
E71'in duruyorken sakın 5800 alma hatasına düşme, pişman olursun. Tamam 5800'ın özelliklerine bakınca çekici gelebilir ama E71 çok daha şık ve performanslı bir telefon.

selim6638

Üye
sıfır alacaksan ikisinide alma eskidi bu modeller

hoss

hoss

Üye
bu iki telefonda tarihin tozlu sayfalarda kalmis eski modellerdir
bu cihazlari almak yerine androidli cihazlara yonelmek daha mantikli

C4RP3D13M

C4RP3D13M

Üye
Ben E71 Aldım Daha Yeni Sipariş Verdim. 5800 İle Karşılaştırma Bence Tamamen Farklı Telfonlar. 5800 Medya Ve Eğlence Üstüne Daha Çok.E71 Daha İletişim İçin . Bana E71 Uygun Geldi Ondan Aldım. Ama Sen Genede Yap Dersen E71 5800 Çok Problemli Bir Telefon Tabii Sana Kalmış.

Efsane4040

Üye
    Konu Sahibi
Hocam iki cihazıda kullandım bugün Nokia 5800 satıcağım yerine Nokia E71almayı düşünüyorum dokunmatiği felan rezalet gibi sürekli hafıza dolu tekrar deneyin diyor internette opera son sürümüyle gezinirken bazen kendiliğincen programı kapatıyor reset felan atıyor ekran siyah oluyor sonrada reset atıyor bendeki son çıkan Nokia 5800 Xpress Musicten bu kadarmı kötü olur bir telefon Nokia E71 bu telefondan katkat iyi tekrardan Nokia E71 almayı düşünüyorum önceden kullanıyordum Nokia 5800 almadan önce bunuda Arkadaşlar felan çok iyi dediler bende neden bu kadar tutuldu diye aldım ama sonuç bu telefondan uzak durun Nokia E71 farklı cihaz ama dokunmatik değil ama Nokia 5800 dan daha az sorun çıkartır piyasası aynı olan daha iyi bir cihaz varmı bildiğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.....

hoss

hoss

Üye
Hocam iki cihazıda kullandım bugün Nokia 5800 satıcağım yerine Nokia E71almayı düşünüyorum dokunmatiği felan rezalet gibi sürekli hafıza dolu tekrar deneyin diyor internette opera son sürümüyle gezinirken bazen kendiliğincen programı kapatıyor reset felan atıyor ekran siyah oluyor sonrada reset atıyor bendeki son çıkan Nokia 5800 Xpress Musicten bu kadarmı kötü olur bir telefon Nokia E71 bu telefondan katkat iyi tekrardan Nokia E71 almayı düşünüyorum önceden kullanıyordum Nokia 5800 almadan
önce bunuda Arkadaşlar felan çok iyi dediler
bende neden bu kadar tutuldu diye aldım ama sonuç bu telefondan uzak durun Nokia E71
farklı cihaz ama dokunmatik değil ama Nokia 5800 dan daha az sorun çıkartır piyasası aynı
olan daha iyi bir cihaz varmı bildiğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.....

dostum e71 de symbian 5800 dan pek bi farki yoktur yerinde olsam o paraya androidli yeni cikan guzel modellerden alirdim

symbian =ölü yatirim
sen nokia fanlarinin dediklerine bakma , onlar kabullenmek istemiyor ama nokia eski nokia degil artik

iamhasandogan

iamhasandogan

Üye
bence e72 al birader 5800 dokunmatikleri bozulmayabaşladı bi arkim var bi tane aldı bozuldu aynısını bidaha aldı gene bozuldıu dikkat ett

C4RP3D13M

C4RP3D13M

Üye
dostum e71 de symbian 5800 dan pek bi farki yoktur yerinde olsam o paraya androidli yeni cikan guzel modellerden alirdim

symbian =ölü yatirim
sen nokia fanlarinin dediklerine bakma , onlar kabullenmek istemiyor ama nokia eski nokia degil artik

Haklısın Arkadaşım Nokia Eski Nokia Değil Ama Her Model Öyle Değil. Bazı Modeller Yüzünden Diğerlerini Karalayamassın. Marka Tutucusu Değilim Biri Diğerinden Daha İyi Çıkarır Bigün Almıycakmıyız Yani Nokia Diye ? Ama Nokia Kaliteyi Düşürdü Evet. Ama Her Telefonu Karalamak Saçma. Ben E71 aldım Tam Benlik Klavyeli Her İhtiyacımı Karşılıyor Ses Mükemmel Kamera Cok İyi Gayette Hızlı Bir Telefon. Öneririm Ama Eğer Böyle Uygulama Felan Dersen Nokia Alma Pek. E71 Bana Göre Diye Aldım. Sosyla Bir Şey İstiyorsan E71 Al. Yok Uygulama Felan İstersen Android Derim .

hoss

hoss

Üye
Haklısın Arkadaşım Nokia Eski Nokia Değil Ama Her Model Öyle Değil. Bazı Modeller Yüzünden Diğerlerini Karalayamassın. Marka Tutucusu Değilim Biri Diğerinden Daha İyi Çıkarır Bigün Almıycakmıyız Yani Nokia Diye ? Ama Nokia Kaliteyi Düşürdü Evet. Ama Her Telefonu Karalamak Saçma. Ben E71 aldım Tam Benlik Klavyeli Her İhtiyacımı Karşılıyor Ses Mükemmel Kamera Cok İyi Gayette Hızlı Bir Telefon. Öneririm Ama Eğer Böyle Uygulama Felan Dersen Nokia Alma Pek. E71 Bana Göre Diye Aldım. Sosyla Bir Şey İstiyorsan E71 Al. Yok Uygulama Felan İstersen Android Derim .
dostum dedigin gibi her model ayni degil ancak nokia nin cikardigi yeni modeller eski si gibi kaliteli degil hala symbianda israrci olmalarini anlamayamiyorum ,

C4RP3D13M

C4RP3D13M

Üye
dostum dedigin gibi her model ayni degil ancak nokia nin cikardigi yeni modeller eski si gibi kaliteli degil hala symbianda israrci olmalarini anlamayamiyorum ,
Aynen Öyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt