Symbian Geliştiricileri Bada'ya Geçecek..(Samsung)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pcwolf

pcwolf

Üye
Sağol

mangdaşire

mangdaşire

Üye
symbian aslında güzel bir işletim sistemi ama hacklenince.ben symbian geliştiricisi olsam symbian tarihe karışınca android cihazlara program yazardım.çünkü android gelecegin en ünlü işletim sistemi olacak...tablet bilgisayarlarda da kullanılıyor.

033mehmet

033mehmet

Üye
:hmmm

soserious

Üye
Nokia bir nevi sırtını dönüp windows phone os'e cilve yapınca ister istemez kuser programcılar (:

Starsley

Geçmez adamlar daha dün geliştirdiler, symbianı öyle kolay değil x7, e6 çıktı. Daha çıkacaklar var. Böyle bir şey imkansız gibi.

akdenizx

akdenizx

Üye
Nokia şirketi Microsoft ile anlaştı ve yeni telefonlarında windos tabanlı işletim sistemi entegre edili olacak. Ancak symbian hakkında bir bilgim yoktu :evet:

Starsley

Ne yusufu arkadaşım ben olanı söylüyorum. Sanki babamın şirketi :D

Starsley

:d:d:d:d

burakburti

burakburti

Üye
:d::d::d::d::d::d:

miown

Üye
yazık olur bence, badayı kirletmesinler:box

szeer

Üye
Symbian'ı bir zamanlar çok beğenirdim ama... Artık çağın gerinde kaldı benim gözümde seven sever kimseye bir şey diyemem kimse de ben sevmiyorum diye beni yargılayamaz ben wave kullanıyorum en iyisi bada mı? Buna cevap veremem çünkü androidli bir telf kullanmadım hee araştırdığım kadarıyla en iyisi android doğrudur saygılar =) vee bada daha 9-10 aylık bir işletim sistemi kullanmayan daha 1 yaşını bile doldurmamış sisteme b_k atıyor =) Bence N8'de android olsaydı daha sağlam olurdu... N8'i deneme fırsatım çokkça oldu. Symbian'a saygılar ama badaya pek bulaşmasın... Samsung'da GALATASARAY gibi boş kalanı kapıyor herhalde =)

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Çok güzel olacak..

StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi
Nekadar iyi bilmiyorum ama ne olur ne olmaz yinede bada uygumalarının artcağını düşünüyorum (:

Erkan1520

Üye
ıpohe da bir uygulama gördüm ''spy call'diye bir program...telefon numarsını giriyosun ve girdigin numaranın yerini tespit ediyo bu programa benzer bişi samsungda varmı acaba ???

missing_88

missing_88

Üye
Onlar önce symbianı geliştirsinler :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt