Symbian Geliştiricileri Bada'ya Geçecek..(Samsung)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Geliştiricileri Bada'ya Geçecek..(Samsung)
Arkadaşlar İnternette Gezinirken Okuduğum Bi Yazıda Aynen Şöyle Yazıyordu..

Şu anki durum gösteriyor ki birkaç sene içersinde Symbian çoktan tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almış olacak. Bu durumu fırsat bilen bazı firmalar da Symbian'ın geçmişinden ve şu anki gücünden yararlanabilmek adına çalışmalar yürütmeye çoktan başladı bile.
Samsung tarafından bugün yayınlanan bir bildiride Symbian geliştiricilerine çağrıda bulunuluyor. Symbian geliştiricilerine Bada için uygulama geliştirme ve mevcut uygulamaları Bada'ya taşıma çağrısı yapan Samsung, geliştiricilere uygulama geliştirme konusunda da faydalı bilgilerin yer aldığı sayfalara yönlendiriyor. Bakalım Nokia'nın bu hamlesi Samsung'un mobil işletim sistemi için bir yükseliş fırsatı yaratacak mı? Bunu da elbette ki zaman gösterecek.

Nekadar Yararlı Pek Düşünemiyorum Şuan (:

mavrick

mavrick

Üye
paylaştım ben bunu daha önce

Lacrymosa

Üye
Symbiandan bi *** olmaz. Samsung'u o uygulamalarla kirletmeyin.

secretwhite

Üye
Symbian dan bir şey olcak demiyor zaten. Zamanında Symbian geliştiren geliştiriciler Symbian gidince yeni yuva olarak Bada işletim sistemini seçecekler diyor. Bu sayede zaten deneyimli olan Symbian programcıları tarafından çok kaliteli programlar çıkacak...

En azından teoride bu böyle. Ama pratikte ne olacak zaman gösterecek.

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi
StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi
Evet, Symian geliştiricilerini Bada üzerine çekiyor Yani Buda demek oluyor Bada yavas yavas gelişiyor daha fazla uygulama (:

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
kaynak warmı

StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim Kadarıyla yok ama böyle bir proje hazırlıyorlar yani (:

pcwolf

pcwolf

Üye
Bildiğim Kadarıyla yok ama böyle bir proje hazırlıyorlar yani (:

E kaynak nerde madem varmış proje?
Ne telefon kullanıyor bilmiyom ama symbiandan bi halt olmaz diyen arkadaş uygulamalarla kirletmeyin derken neyi kastetti merak ettim.
Symbianda olan angry birds felan badada olmasın mı demek istedi??

mavrick

mavrick

Üye
Ne telefon kullanıyor bilmiyom ama symbiandan bi halt olmaz diyen arkadaş uygulamalarla kirletmeyin derken neyi kastetti merak ettim.

hayır onu kastetmedi telefonu kilitleyip 500 kere restart attıran prolardan mesela kralfm uygulaması:naughty:

mavrick

mavrick

Üye
E bak program suçlu, symbianla ne alakası var kodlayanın problemi o

iphone da süper çalışıyor o program,yoksa iphoneda mı symbian:ehe kodlayan adam işletim sistemimi ayırt edicek,hayır birde konu zaten program arkadaşta böyle programları istemiyor ,konu symbian bada değilki:d:konuyu sen symbiana çekiyosun başlığı okudugundan eminmisin

burakburti

burakburti

Üye

la gardaş sen ne kadar boş konuşuyon yaa =)

pcwolf

pcwolf

Üye
iphone da süper çalışıyor o program,yoksa iphoneda mı symbian:ehe kodlayan adam işletim sistemimi ayırt edicek,hayır birde konu zaten program arkadaşta böyle programları istemiyor ,konu symbian bada değilki:d:konuyu sen symbiana çekiyosun başlığı okudugundan eminmisin
Evet tabiki işletim sistemi seçecek, iosa göre yazdığını symbianda çalıştıracağını düşünüyosan o senin sorunun... Konunun ne olduğunu zaten biliyorum üst kısımda bir arkadaşın kastettiğini anlamak için sormuştum, bi yere bişi çektiğim yok.
la gardaş sen ne kadar boş konuşuyon yaa =)
Madem ben boş konuştum sen niye boş yere BOŞ BOŞ konuşuyon?

StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Başlıktaki verdiğim yazıyı okumadınmı, isim vermiyim önemli bi siteden gördüm palavra atıcak değil yani böyle bir beklenti var işte (:

pcwolf

pcwolf

Üye
Ispatı olmayan şeye palavra gözüyle bakmıyom, genelde forumlarda kaynak belirtilmeyen konular kapatılıyo da kaynak istedim sadece

StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi
Ispatı olmayan şeye palavra gözüyle bakmıyom, genelde forumlarda kaynak belirtilmeyen konular kapatılıyo da kaynak istedim sadece
Ozaman O senin sorunun, kendi kendine haklı olabilirsin tabi, ama abartılcak birşey değilki, Sadece symbian geliştiricileri çatısız kaldığı için, Samsung bunu fırsat bilip badaOS'a geliştirici olarak davet ediyor :)

pcwolf

pcwolf

Üye
O zaman o senin sorunun dediğin şey ne merak ettim, dediğim seyde öyle laf gerektirecek bişi yok. Isterse çatı altında kimse kalmasın piyasada işletim sistemi mi kalmadı:)

mavrick

mavrick

Üye
Evet tabiki işletim sistemi seçecek, iosa göre yazdığını symbianda çalıştıracağını düşünüyosan o senin sorunun... Konunun ne olduğunu zaten biliyorum üst kısımda bir arkadaşın kastettiğini anlamak için sormuştum, bi yere bişi çektiğim yok.

Madem ben boş konuştum sen niye boş yere BOŞ BOŞ konuşuyon?

iosa göre yazdıgın symbianda çalışcak demedim,öyle bişey olamaz,developerler iosa da standart şartlarda symbianada standart şartlarda pro yapar dedim ya yanlış anladın yada lafı çeviriyosun

--------------- Ekleme ---------------

o haberi ben 1 ay once paylaştım,birde saçmalık şurda böyle bir haber niye resmi olsunki ne yapacak samsung symbiancıları çağırıyoz diye haber mi yapacak tek tek email atmış developerlara

pcwolf

pcwolf

Üye
iosa göre yazdıgın symbianda çalışcak demedim,öyle bişey olamaz,developerler iosa da standart şartlarda symbianada standart şartlarda pro yapar dedim ya yanlış anladın yada lafı çeviriyosun

--------------- Ekleme ---------------

Dediğin şeyi simdi anladım çünkü üstte işletim sistemi mi seçecek dedin onun üstünde de iosda program iyi çalışıyor dedin bu yüzden ben de işletim sistemine bakacak tabi dedim.

o haberi ben 1 ay once paylaştım,birde saçmalık şurda böyle bir haber niye resmi olsunki ne yapacak samsung symbiancıları çağırıyoz diye haber mi yapacak tek tek email atmış developerlara
Saçmalık mi oldu kaynak istemem? Ben orasıni bilemem ister ilan eder ister mail atar isterse de gizli yapar.

mavrick

mavrick

Üye
Saçmalık mi oldu kaynak istemem? Ben orasıni bilemem ister ilan eder ister mail atar isterse de gizli yapar.

yaw tamam buyur ta ne zmanın haberini bana arattırıoyusnuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt