Nokia N8 mi Wave 2 mi sorusuna kullanıcısından cevap ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sh0ck

sh0ck

Üye
buyrun karşılaştırma
bağlantı aynı
boyut ağırlık wave daha iyi
kamera n8 daha iyi
ses çıkışı iki telefonun da range oranı gürültü seviyesi ve frekansı hemen hemen aynı birinde eksik olan diğerinde fazla ama stereo hoparlorde n8 biraz daha üstün son seste wave n8den daha fazla çızırtı veriyor
çözünürlük wave daha iyi
ekran wave daha iyi
performans işletim sistemi bada daha iyi (stabil)genel olarak tarayıcı ve uı özellikleri
depolama n8 daha iyi
şarj ömrü wave daha iyi
grafik kartı n8 daha iyi
işlemci wave daha iyi
video çekimi wave daha iyi
fotoğraf çeklimi n8 daha iyi
kalite aynı (malzeme) kimi kaynakta wave alimimyum üzerine çelik kaplama alaşımla beraber satılır yazıyor ama ben bilgiyi doğruluyamadım
ses kayıt n8 daha iyi(şüpheliyim)
market n8 daha iyi
flaş fotoğrafta n8 daha iyi videoda wave daha iyi
hdmi n8 daha iyi
dolby srs n8 daha iyi
ram wave daha iyi
multimedia özellikleri hangisi daha iyi siz karar verin n8 de ki multimedia öz (FM Transmitter , Flash Lite , Video Ringtones) wavede multimedia öz (DNSe , Flash Lite , Music Recognition , Bass Boost)
bağlantı özeliikleri siz karar verin n8 de hdmi usb otg ,upnp var wavede wifi router,dlna,hdmi 1.2 arayüsü (tv out)
gps hakkında birşey yazmıcam benim route66 var 4 aydır bedava kullanıyorum ve wave gps i 10 sn de buluyo hatta bazen ilk açışta 2 sn de buluyor pozisyon önemlidir alete suç atmayın
biraz daha ayrıntıya girersek
mesaj teknolojisinde n8 daha iyi çünkü n8 de IMAP , Instant messaging , Lotus Domino , Microsoft Exchange , POP3 , SMTP , Threaded SMS , RSS Feeds , MMS var wavede IMAP , Instant messaging , Microsoft Exchange , POP3 , SMTP , Threaded SMS , RSS Feeds , MMS var
bluetooth teknolojisinde wave daha iyi wave A2DP , AVRCP , BPP , AVDTP , DUN , FTP , GAVDP , GAP , AVCTP , HFP , HSP , OPP , PBAP , SPP , SAP , SDP özellikleri var n8 de A2DP , AVRCP , BIP , DUN , FTP , GAVDP , GAP , GOEP , HFP , HSP , OPP özellikelri var
son olarakta fiyat olarak wave daha ucuz

istek üzerine paylaştım

İşte bu. Ama Video'da daha iyi olduğunu sanmıyorum.

Gece çekiminde daha iyi Sanırsam Wave, Arkadaşımda var, Video karşılaştırması yaptığımızda mikrofon tek mikrofon olduğundan nedense "cısssssss" diye bir ses çıkıyor kaydedilmiş videoda. N8'de böle bişey yok. Onun telefonunda sorun olduğunu sanmıyorum.. 2. üretim aldı Beyaz S8530..

webplayer

webplayer

Üye
@sh0ck, Nokia'nın güncellemelerle şu gece video çekimi konusuna bir çözüm getirmesi gerekiyor. Telefon gece gerçekten çok kötü, umarım düzelebilir yazılım güncellemesi ile. Ve tabii ki gece foto çekimindeki baloncuk sorunu da ortadan kaldırılmalı, kameramızın şanına yakışmayan şeyler bunlar.

sh0ck

sh0ck

Üye
@sh0ck, Nokia'nın güncellemelerle şu gece video çekimi konusuna bir çözüm getirmesi gerekiyor. Telefon gece gerçekten çok kötü, umarım düzelebilir yazılım güncellemesi ile. Ve tabii ki gece foto çekimindeki baloncuk sorunu da ortadan kaldırılmalı, kameramızın şanına yakışmayan şeyler bunlar.

Zaman göstericek .. PR 2.0'ı ertelediler .. İyi gene eksiklikleri düzeltip temiz bi şekilde sunacaklar tahminimce. İnşallah görücez.. Yaza bomba bu telefon.. :)

webplayer

webplayer

Üye
Zaman göstericek .. PR 2.0'ı ertelediler .. İyi gene eksiklikleri düzeltip temiz bi şekilde sunacaklar tahminimce. İnşallah görücez.. Yaza bomba bu telefon.. :)

Sunsunlar da, bir yerde PR3'ün 2'nin durumuna göre çıkarılamayacağını okumuştum, açıklamaydı eğer PR2 gerekli eksikleri giderirse 3 çıkmayacaktı. Çok ertlemeseler bari de yaza pr3 de çıksa tam bomba olur :)

BL@DE02

BL@DE02

Üye
sen ne yaptın arkadaş bose kulaklık alsaydınya o parayı vereceğine nokia kulaklığa :D
abisi siz naptınızya o kadar para bir kulaklık için verilirmi da :) ayıptırda koç bile almaz bi 20 tl ye alacağın kulaklıkla bile mükemmel stereo ses şuna bak 1300 tl :S

bunu alacağıma ipad alırım :hmmm bunu söylemem param yok anlamında değil çok şükür sorunum yok ama bu kadar verilmez be abi araba için bmw x6 al ama bu kulaklığı alma :ehe:ehe

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
yuh 1300de vermem :D 560 civarı bir para verdim bh-905 kulaklıga ancak 4 farklı jack girişi ayrıca sarj cihazı vs. herşey verildi kablolar verildi ister kablosuz istenilince kablolu dinlenebiliyor süper bi alet

elvan1993

Üye
Arkdaşlar bende bu iki telfon arasındayım oyun ve internetee hangisi video izleme olsun

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
bak millete oyun oynamada wave diyince hemen ataga kalkıyorlar yok neymiş n8dede cok oyun var vs.

ben cok oyunda değilim wavenin ekran çözünürlüğü cok oyunları cok net gösteriyor 29 marta kadar bekleyebilirsen

iki telefonda nfs shifh hdyi acacagım videoya çekecegm bakarsın oradan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...