Nokia N8 mi Wave 2 mi sorusuna kullanıcısından cevap ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 mi Wave 2 mi sorusuna kullanıcısından cevap ...
arkadaşlar wave2yi 2,5 aydır kullanıyorum n8ise 1 aydır ...

ancak size gerçekten söylemek istediğim kesinlikle n8den yana olmanızdır ... şuana kadar hiç bir sıkıntı çekmeden kullanıyorum tabiki 700mhz wave2nin a8 1ghz cortexi ile yarışamaz ancak müzik ve kamerada tartışmasız n8 derim parama kıyıp BH-905 Kulaklık aldım yaklaşık 560 tlye ancak verdiği ses ve o duygu mükemmel ... wavede ise zaten bu kulaklık desteklemiyor basslar bi acayip vs. ancak waveyide yabana atmıyorum oyun oynayacaksanız wave n8e kapak atacaktır ;)

diyeceğim o ki bence multimedialar yarışacak olsa n8 geçilmez ;):oke:

sh0ck

sh0ck

Üye
Evet, Aynen öyle.. :) Arkadaşımdada Wave II Var.. Arada bir karşılaştırıyoruz.. :)

Diyor 1 ghz var.. :) Bende diyorum, doğru, yarışamaz benim N8 işlemci konusunda..

Fakat Video çekiyoruz, N8'de çift mikrofon olduğundan ses çok daha gerçekçi çıkıyor.. :).. Onunkinden çıkan ses ise, mikrofon cısssss diye ses yaparya, aynen öyle... :)..

Bada'nın en taktir ettiğim yanı ise stabil olması . Ve donmaların neredeyse hiç olmaması.

müzik dinlerkenki wave ikinin kutudan çıkan kulak içi kulaklık çok dandik geldi bana. Bass ve tizler sıfır...

Ben'dede BH-503 var.. :) Çok zevkli oluyor, sizede tavsiye ederim bu kulaklığı :)..

Fakat onlarda hoşuma giden özellik, gülücük yakalama(bu mod açıldığında, tam gülümsendiği sırada yakalıyor fotoyu..) ve slow motion.. :) Ama bunlar yazılımsal tahminimce.. :) Bakarsınız PR 3.0 veya ara güncellemelerle gelir.. :)

Kamera konusunda dediğimiz gibi, N8'in üstüne yok..Oyun konusuna gelince, bir zamanlar bada'da N8 Gibiydi. :)

Yani dendiği gibi, Her seçim birşeylerden vazgeçiştir...

suat1111

suat1111

Üye
bu baslıkta amma konu açıldı artık böö geldi nedir abi ne istersen onu al

egemen1903

Üye
oyunda wave n8 i ezer mi?????
öyle çok oyun delisi değilimdir, sık oynadığım ve arkadaşlarla oynadığım 3-4 oyun var. angrybirds, ninjafruit, micropool, gears. wavede bunların kaçı var?

N8 den önce S8500 kullanıyordum.

franzliszt

franzliszt

Üye
sen ne yaptın arkadaş bose kulaklık alsaydınya o parayı vereceğine nokia kulaklığa :D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
sen ne yaptın arkadaş bose kulaklık alsaydınya o parayı vereceğine nokia kulaklığa :D

+1 bende bose almati dusundum ama okadar parayi verip bose aldiktan sonra c7 de cok bi performans vercegini tani gercek performansini vercegini dusunmedigim icin almadim ipod olsa ipoda alirim ama... bu arada fiyatlarisa cok yuksek ya :(

webplayer

webplayer

Üye
N8'in ses çipi gerçekten kendini belli ediyor. Kulaklıkla aldığım sesin kalitesi ve yüksekliği gayet iyi seviyede. 5800 Xpressmusic Telefon, yani müzik telefonu. Tamam onun kulaklıkla verdiği ses çok üst düzey değil, hepimiz biliyoruz. Ancak kıyaslama açısından söylüyorum N8, 5800'ın çok üstünde ses kalitesi olarak...

franzliszt

franzliszt

Üye
+1 bende bose almati dusundum ama okadar parayi verip bose aldiktan sonra c7 de cok bi performans vercegini tani gercek performansini vercegini dusunmedigim icin almadim ipod olsa ipoda alirim ama... bu arada fiyatlarisa cok yuksek ya :(

samimiyetimle söylüyorum şuana kadar parasını sonuna kadar hak eden tek kulaklığım bose dur , arkadaş böyle bir güç derinlik olabilirmi , eğer paranız yeterse özellikle azerbeycanda çok ucuz kesinlikle pişman olmassınız öncesinde senhaiser cx500 vardı kız arkadaşıma verdim bose alınca vallahi fark muazzam.

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
KAC HAFTADIR BAKIYOR N8 E OYUN YOK N8 E UYGULAMA YOK YAPMAYIN ARKDASLAR BUNLAR NE..YETERDE ARTAR..EN KALITELI OYUNLAR...SERTİFİKA ALIP OYNAYIN BUKDAR BASIT..DAHA TL YENI CIKTI DAHA NE OLDU...

worms HD

TETRİS HD

GAMELİON MUST RUN!!!

HALFBRİCK FRUİT NİNJA

KONAMI PRO EVOLUTION SOCCER 20011 HD İPHONE OYUNU

ANGRY BİRDS&ANGRY BİRDS SEASONS

10TONS LTD SPARKLE

ACTİON BOWLİNG

ASSASINHS CREED HD

SPARTA HD

REAL FOTBOLL HD

LETSGOLF HD

REAL GOLF HD

RACİNG THUNDER2 HD

THE SIMS 3 HD

Tom Clancys H.A.W.X HD

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
N8'in ses çipi gerçekten kendini belli ediyor. Kulaklıkla aldığım sesin kalitesi ve yüksekliği gayet iyi seviyede. 5800 Xpressmusic Telefon, yani müzik telefonu. Tamam onun kulaklıkla verdiği ses çok üst düzey değil, hepimiz biliyoruz. Ancak kıyaslama açısından söylüyorum N8, 5800'ın çok üstünde ses kalitesi olarak...

bende x6 kullanıcısıydım evet bu dolby plus kulaklıkta mükemmel oranda kaliteyi arttırıyor xpressmusiclerden daha iyi kulaklıklarda ;)

webplayer

webplayer

Üye
bende x6 kullanıcısıydım evet bu dolby plus kulaklıkta mükemmel oranda kaliteyi arttırıyor xpressmusiclerden daha iyi kulaklıklarda ;)

Evet yalnız düzeltme yapmak istiyorum, dolby digital plus teknolojisi kulaklıkla veya hoparlörle müzik dinlerken işe yaramaz. O teknoloji, HDMI ile bağladığımız TV'de işe yarar, TV'ye bağlı 5+1 ses sitemi varsa da işe yaradığını gerçekten hissedebiliriz.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Evet, Aynen öyle.. :) Arkadaşımdada Wave II Var.. Arada bir karşılaştırıyoruz.. :)

Diyor 1 ghz var.. :) Bende diyorum, doğru, yarışamaz benim N8 işlemci konusunda..

Fakat Video çekiyoruz, N8'de çift mikrofon olduğundan ses çok daha gerçekçi çıkıyor.. :).. Onunkinden çıkan ses ise, mikrofon cısssss diye ses yaparya, aynen öyle... :)..

Bada'nın en taktir ettiğim yanı ise stabil olması . Ve donmaların neredeyse hiç olmaması.

müzik dinlerkenki wave ikinin kutudan çıkan kulak içi kulaklık çok dandik geldi bana. Bass ve tizler sıfır...

Ben'dede BH-503 var.. :) Çok zevkli oluyor, sizede tavsiye ederim bu kulaklığı :)..

Fakat onlarda hoşuma giden özellik, gülücük yakalama(bu mod açıldığında, tam gülümsendiği sırada yakalıyor fotoyu..) ve slow motion.. :) Ama bunlar yazılımsal tahminimce.. :) Bakarsınız PR 3.0 veya ara güncellemelerle gelir.. :)

Kamera konusunda dediğimiz gibi, N8'in üstüne yok..Oyun konusuna gelince, bir zamanlar bada'da N8 Gibiydi. :)

Yani dendiği gibi, Her seçim birşeylerden vazgeçiştir...

bu konu defalarca açıldı yine bir tartışma havasına çekmeye çalışmayacağım iki telefonun da birbirinden üstün ve eksik kalan yanları var multi media olarak n8 ağır basıyo olabilir ona da lafım yok samsung wave de bas ve tiz sıfır diyen arkadaşlar buna samsung kullanan arkadaşlarda dahil telefonu aldığı gibi müzik çalardan müziğin çıkışına bakıp ya bu ne dandik ses kalitesi diyenler el insaf be :ah

EKOLAYZER AYARINDAN NORMAL AYARI *ROCK YAPIN EFEKT AYARINDAN DA NORMALİ *BASS ENHANCEMENT YAPIN Bİ DE ÖYLE DENEYİN N8 LE KIYASLAMAK İÇİN DEMİYORUM AMA DENEME ŞANSI OLAN BİR BAKSIN BASS TİZ SIFIR MI KULAKLIĞI HOPLATIYO MU :oke:

ÇOK KALİTELİ 1.SINIF KULAKLIKTA DENME ŞANSIM OLMADI AMA KENDİ KULAKLIĞINDA VE BİLGİSAYAR KULAKLIĞINDA DENEDİM HİÇ TE YAMANA ATILACAK DEĞİL

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
EKOLAYZER AYARINDAN NORMAL AYARI *ROCK YAPIN EFEKT AYARINDAN DA NORMALİ *BASS ENHANCEMENT YAPIN Bİ DE ÖYLE DENEYİN N8 LE KIYASLAMAK İÇİN DEMİYORUM AMA DENEME ŞANSI OLAN BİR BAKSIN BASS TİZ SIFIR MI KULAKLIĞI HOPLATIYO MU

ekolayzer ayarları cok kötü yapılmış ve düzeltilmiyor ses 14deyken basslar boğuluyor ...

eaagent

eaagent

Üye
oyunda wave n8 i ezer mi?????
öyle çok oyun delisi değilimdir, sık oynadığım ve arkadaşlarla oynadığım 3-4 oyun var. angrybirds, ninjafruit, micropool, gears. wavede bunların kaçı var?

N8 den önce S8500 kullanıyordum.
Lütfen...

Apit"

Apit"

Üye
arkadaşlar 1.5 hafta öncesi c7 kullanıcısıydım!!!! sınıfın çok gerisinde kalmış. ses kötü çıkıyor çift hoparlor olmasına rağmen, fm verici tam randımanla çalışmıyor yani verimi az, kamera deseniz BERBAT KELİMESİ BİLE TANIMLAMAK İÇİN YETERSİZDİR!!! ve arkadaşım wave'inin satacaktı denemek için aldım ve satın aldım. şarj muhteşem ötesi !!! 4 güne yakın gidiyor normal kullanımda kasarsanız 2... n8 ile takas etmeyi düşünüyorum kamerası için ancak c7nin şarj sıkıntısı N8de de var diyorlar hiç gerek yok. 1-2 gün zor gidiyordu bana.... Bada muhteşem. sadece sabretmek gerek oyunlar için

mavrick

mavrick

Üye
buyrun karşılaştırma
bağlantı aynı
boyut ağırlık wave daha iyi
kamera n8 daha iyi
ses çıkışı iki telefonun da range oranı gürültü seviyesi ve frekansı hemen hemen aynı birinde eksik olan diğerinde fazla ama stereo hoparlorde n8 biraz daha üstün son seste wave n8den daha fazla çızırtı veriyor
çözünürlük wave daha iyi
ekran wave daha iyi
performans işletim sistemi bada daha iyi (stabil)genel olarak tarayıcı ve uı özellikleri
depolama n8 daha iyi
şarj ömrü wave daha iyi
grafik kartı n8 daha iyi
işlemci wave daha iyi
video çekimi wave daha iyi
fotoğraf çeklimi n8 daha iyi
kalite aynı (malzeme) kimi kaynakta wave alimimyum üzerine çelik kaplama alaşımla beraber satılır yazıyor ama ben bilgiyi doğruluyamadım
ses kayıt n8 daha iyi(şüpheliyim)
market n8 daha iyi
flaş fotoğrafta n8 daha iyi videoda wave daha iyi
hdmi n8 daha iyi
dolby srs n8 daha iyi
ram wave daha iyi
multimedia özellikleri hangisi daha iyi siz karar verin n8 de ki multimedia öz (FM Transmitter , Flash Lite , Video Ringtones) wavede multimedia öz (DNSe , Flash Lite , Music Recognition , Bass Boost)
bağlantı özeliikleri siz karar verin n8 de hdmi usb otg ,upnp var wavede wifi router,dlna,hdmi 1.2 arayüsü (tv out)
gps hakkında birşey yazmıcam benim route66 var 4 aydır bedava kullanıyorum ve wave gps i 10 sn de buluyo hatta bazen ilk açışta 2 sn de buluyor pozisyon önemlidir alete suç atmayın
biraz daha ayrıntıya girersek
mesaj teknolojisinde n8 daha iyi çünkü n8 de IMAP , Instant messaging , Lotus Domino , Microsoft Exchange , POP3 , SMTP , Threaded SMS , RSS Feeds , MMS var wavede IMAP , Instant messaging , Microsoft Exchange , POP3 , SMTP , Threaded SMS , RSS Feeds , MMS var
bluetooth teknolojisinde wave daha iyi wave A2DP , AVRCP , BPP , AVDTP , DUN , FTP , GAVDP , GAP , AVCTP , HFP , HSP , OPP , PBAP , SPP , SAP , SDP özellikleri var n8 de A2DP , AVRCP , BIP , DUN , FTP , GAVDP , GAP , GOEP , HFP , HSP , OPP özellikelri var
son olarakta fiyat olarak wave daha ucuz

istek üzerine paylaştım

pcwolf

pcwolf

Üye
Wave internette daha iyi demişsin de flaş videoları izleme geçerli mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
x D xD

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Wave internette daha iyi demişsin de flaş videoları izleme geçerli mi?

gezinebilirlik açısından demiştir ekran cok büyük ve cok net multitouchu cok fazla yakınlaşıyor ve pikselleşme olmuyor cok net gözükmeye devam ediyor resimler vs. o yüzden denmiştir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...