n8 kamera sorunu yardımm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
yeni telefon yapıyor mu baktın mı peki

n000k

n000k

Üye
yeni telefon yapıyor mu baktın mı peki

evet daha ordayken baktım hiçbir problem yok gibi yeni telefonda.. merceğinde de bir sorun yok gibi.. diğerinde bariz çok belli oluyordu :(

Uruloki

Uruloki

Üye
iyi o zaman hayırlı olsun ama pc dede aynı fotoları çekip bak derim

• Beğen
Tepkiler: n000k
webplayer

webplayer

Üye
sabah işe gitmeden yorumlarınızı okudum arkadaşlar, sağolun önerileriniz için.. hiç sorun çıkarmadan değiştirdiler.. zaten problem ortada, hafta başı aldığımda biliniyor.. yalnız artık telefonum gümüş beyaz değil siyah.. :) ellerinde yokmuş , haftaya getirebiliriz anca dediler haftasonuna girildiği için.. neysem hiç bir sorun olmadan değiştirdiler öenmli olan bu.. umarım problem yaşayan arkadaşlarda bu kadar kolay problemlerine çözüm bulabilirler..
Siyah renk de iyidir gerçi zevk meselesi ama, ben uzun süre siyah aradım zor bulunuyor piyasada ve modelin alt üst ve ekran çevresi her renk kasada siyah kaldığı için, siyah kasada uyumu yakalayıp bütün durduğunu düşünüyorum.
Sorununuzun çözülmesine çok sevindim, hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
iyi o zaman hayırlı olsun ama pc dede aynı fotoları çekip bak derim

evet yükleyip baktım gayet güzel çekiyor.. yalnız veri sill geri al yaptım telefonun kendi resim ve videoları silindi :( ama kendim uğraşmıycam sorun çıkar diye korkuyorum o yüzden yarın yine aldığım yere gidip bi ayar çektiricem :)

Uruloki

Uruloki

Üye
evet yükleyip baktım gayet güzel çekiyor.. yalnız veri sill geri al yaptım telefonun kendi resim ve videoları silindi :( ama kendim uğraşmıycam sorun çıkar diye korkuyorum o yüzden yarın yine aldığım yere gidip bi ayar çektiricem :)

allah allah ben çok yaptım hiçö başıma gelmedi halbuki

n000k

n000k

Üye
allah allah ben çok yaptım hiçö başıma gelmedi halbuki
walla bilmiyorum kardeşim oldu işte, bende anlamadım, hani onlar zaten fabrikanın kendi yüklediği örnek resimler, sonuçta silinmemesi lazım :( dediğim gibi yarın gidip aldığım yere söyliycem bunu.. bide bişey değil diğer telefonda mesela o resimlere girdiğimde ilk başta ufak ufak hepsi gözüküyorya istediğime bakmak için tıklıyorum açılan resim normal telin ekranın şeklinde gözüküyordu ama bunda resimi seçtiğim zaman ufacık bir resim çıkıyordu :( .. neyse yarın hallettiricem bunuda, umarım yine bi sorun yoktur bu yeni aldığım telde :(

kc_knckmk

Üye
kardeş bi versiyon güncellet veya güncelle olmadı servise ver değişim iste çünkü anormal bir durumla karşı karşıyasasın iyi forumlar...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bi yeniden güncelleme yap baktın olmuyor servise ver değişim iste normalde yok çünkü mercekte bir hata olma ihtimali yüksek iyi forumlar...:oke:

Hocam cihazı servise yolladım. tam ordada kamerayı açınca bir iz çıkıyor dedim. diğer arkadşın dediği gibi banada güncellemeden sonra oldu gibi geliyor. Değişimde istedim. inş. değiştirirler.
Değiştirirse herkese benden çayyy... saygılarımla.

--------------- Ekleme ---------------

evet aynı sorun bendede var ancak o güncelleme ilgili sanırım çünkü telefonu ilk aldıgımda jelatini cıkardım mükemmel çekiyordu ve yakınlaştırınca bulanık falan olmuyordu odaklıyıp süper çekiyodum ama 13.sürümü yükledikten sonra bi garip oldu soluk çekiyor ben bu nokianın ağzına yüzüne

Kardeş peki sen ne yaptın ? ben servise yolladım. değişimde istedim. ?

avianca

Üye
ya arkadaşlar bendede aynı sorun var belleyi yükledikten sonra oldu.düzelmiyor. Pazartesi salı gibi servise vermeyi düşünüyorum..

Üst Alt