Samsung monte yardım... -.-'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte yardım... -.-'
şimdi ben kendinden yüklü olan google maps 3.0.2 yi kulanıyorum. fakat türkcel üzerinden girmek istediğim zaman wifiyi açıp adresime bağlanıyor otomatik bunu nasıl kapatçaz. para ödeyip girmek istiyorum wifi ye bağlanıo. kapatablr myz bu otomatik olayını ?

baranselona

baranselona

Üye
menü->oyunlar->diğer->bağlantılar burdan hattınızın GPRS veya wap profilini seçip kaydedin

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
menü->oyunlar->diğer->bağlantılar burdan hattınızın GPRS veya wap profilini seçip kaydedin
denedim onu baya da olmuyo açıyor şey wifiyi. başka önerebilecğin bişi var mı acep

baranselona

baranselona

Üye
o zaman menü->internet->ayarlar->internet profilleri burdan hattınızın olduğu profili seçin ve kaydedin

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
olmuo yaf . deli oldum operaya filan giriyorum ama buna giremedim. sokucem wifiyi elimde olsa

baranselona

baranselona

Üye
ozaman m. tanıma facebook falan hepsini hattının profilini seç kaydet ama bende internet ayarlarını değiştirdiğinde oluyor

--------------- Ekleme ---------------

ha bide widgete bağlı olduğundan widget profilini ayarla büyük ihtimal widget ayarlarında wifi seçili

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor ya. bu widget uzeribden google da tarama yapinca sorun yok. ama haritalar bozuyor isi acio kendiliginden wifiyi. sapik telofon...

johnm

johnm

Üye
bu telefonu bende kullandım bnde yardımcı olayım

menü>internet>internet profilleri>hattınız> seçin
Widget Ayarları>internet Profilleri<hattınız

bunları yapın sorun kalmaz

johnm

johnm

Üye
bu telefonu bende kullandım bnde yardımcı olayım

menü>internet>internet profilleri>hattınız> seçin
Widget Ayarları>internet Profilleri<hattınız

bunları yapın sorun kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt