Samsung Wave (1 ve 2 ye) Wavedroid çalışmaları vardır.

Sponsorlu Bağlantılar

princepsp

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave (1 ve 2 ye) Wavedroid çalışmaları vardır.
Eğer Androidport.net teki arkadaşlara yardım yada ida pro v5,7 bulabilirsek bootloader programlanım galaxy s in romunu ekran kısmını oynayarak port ediceklermiş bende baktım kendileri bulamıyor(bende bulamadım para yardımı toplayım almayı dusunuyorlar) onlara programı bulursak Wave vimizde Android olur!

ganster86

Üye
onu bulurlarsa kesin mi?

eaagent

eaagent

Üye
arkadaşım riskli birşey ama hem hiçmi galaxysi olan yok rica etsinler illa telefonumu almak lazm kesn de değl k yani

aybek1453

Üye

Bu değil mi ida pro 5.7.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
eğer bu gerçekleşirse gerçekten bizim telefonlar lpg li araçtan benzinli araca geçmiş gibi olacak :))

princepsp

Üye
    Konu Sahibi
1.Gerçek
2. Galaxy s almak gerekmiyor kim sıktı
3.O sdk programı lazım valla hiç bulunmuyor

İspanyol

İspanyol

Üye
arkadaş link vermiş o değilmi denilen sdk gerçekten olmasını isterim zaten tele satılık ilanı verdim android için olsa hayatta satmam telimi

dengesis

dengesis

Üye
Arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama bu projenin gerçekleşmesi çok zor. Gerçekleşse bile minimum bir yıl sürebilir. Sadece Android beklemektense kullandığımız telefondan zevk almaya bakalım. Mükemmel bir cihazlara yetecek paramız olmadığı için buradayız. Yoksa basarız parayı Galaxy S'i alır gelirdik yani değil mi ?

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama bu projenin gerçekleşmesi çok zor. Gerçekleşse bile minimum bir yıl sürebilir. Sadece Android beklemektense kullandığımız telefondan zevk almaya bakalım. Mükemmel bir cihazlara yetecek paramız olmadığı için buradayız. Yoksa basarız parayı Galaxy S'i alır gelirdik yani değil mi ?

katılmıyorum samsung bada platformunu milyonlar yatırdığı için android yüklenmesini önlemek için program bişe koymuştur çünkü öçok yüksek mebllalar ödeniyor google a
ama alt tarafı montede bile android çalıştırıldıysa merak etmeyin bada 2.0 çıksın beğenmezsem android yükleyene kadar durmak yok

princepsp

Üye
    Konu Sahibi
adamlar çok yol kad ettiler sadece bootloader ı ida pro ile portlamak kaldı.oda 586 dolarlık program

halil45

Üye
:oke:

hasanseker123

Üye
Wave e android yüklendiğine emin oldum...
Aşağıdaki linkte youtube kanalını verdiğim US li bir arkadaş olayı tam anlamıyla çözmüş görünüyor.
Wave 1 de android kullanıyor ve arayüzünden android marketine a dan z ye herşey gerçekten android olmuş.
Ama ÇOOK kasıyor...
Konuya tam hakim değilim ilgilenen arkadaşlara yardım amaçlı paylaştım.
Herkese kolay gelsin.Adam kanalında 6 tane video paylaşmış hepsini bi izleyin derim...

--------------- Ekleme ---------------

Bu linkte de paylaşım yapılan forum var. Herif galiba Polonyalı :)

Üst Alt