Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
Klavye ile mesaj yazarken hatali yaziyo arada bu sizde de oluyor mu? bir çözum yolu var mi?

baranselona

baranselona

Üye
ana ekrandayken *#877# yapın ve kalibrasyon ayarlarını yapın dokunmatik daha iyi olacaktır

kalderons

Üye
Telefonu yeni aldım ve opera mini kurdum.Bu ücretli bir uygulamamı opera mini ile internete girerken hep bu uygulama ücret gerektirebilir gibi bir uyarı veriyor.

baranselona

baranselona

Üye
hayır opera mini uygulaması ücretsiz sadece internet programı olduğu için internet ücreti ödeyebilirsiniz diyor

kalderons

Üye
Birde bu opera mini nin çalıştırılması nasıl oluyor? Yani her açtığımda bu program tekrar kuruluyor.Bi kısayol gibi birşey olmuyor mu? Yoksa kullanımı böyle mi?

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
oyunlarda var

baranselona

baranselona

Üye
evet oyunlarda:hmmm

kalderons

Üye
Tşk evet oyunlarda varmış,biraz acamiyim de

dark1907

Üye
ana ekrandayken *#877# yapın ve kalibrasyon ayarlarını yapın dokunmatik daha iyi olacaktır

şu olayı biraz acar mısın dostum
uygun ayarlar nasıl olmalı tekrar eski haline filan getirebilecek miyim hepten değiştirmeyelim.

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
şu olayı biraz acar mısın dostum
uygun ayarlar nasıl olmalı tekrar eski haline filan getirebilecek miyim hepten değiştirmeyelim.

Dokunmatik Ekran için kalibrasyon işleminin size çıkaracağı bir sorun olmaz.Bu işlemle amaçlanan telefonun sizin dokunuşunuza göre vereceği tepkiyi en iyi hale getirmektir.

* *#877# kodunu tuşladığınızda kalibrasyon sihirbazı ile karşılaşacaksınız.Bu ekrada beyaz bir artı simgesi göreceksiniz.Parmağınızla bu artıyı aşağı-sağa-yukarı sürükleyerek kalibrasyonu gerçekleştireceksiniz.

* Sürükleme esnasında uygun dokunuşta artının orta kısmı mavi , uygun olmayan dokunuşta ise kırmızı olacaktır.Kırmızı olması halinde tekrar deneyin.

* En son sürüklemeden sonra otomatik olarak telefon ekranına geri dönecek ve kalibrasyon işlemi sonlanacaktır.

* Çekinmeden uygulanıyınız, olumlu yönde fark göreceksiniz.

nhlysf

Üye
merhaba benım de bır sorum olacak samsung s5620 ye gore okey oyunu varmı kaç gundur arıyorum yardımcı olursanız çok sevınırım. sımdıden tesekkurler....

nhlysf

Üye
java hatası gecersız biçim dıyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?

dark1907

Üye
günde 2-3 saat telle konuşuyorum belkide daha fazla olabilir
100 tane filan mesaj
net pek kullanmıyorum 15-20 dk
onun dışında sürekli açık
ekran parlaklığı titreşim ayarları vs. min. düzeyde
şarjım en fazla 2 gün dayanıyor bu normal mi sizce??

baranselona

baranselona

Üye
java hatası gecersız biçim dıyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?

yazılımınızdan kaynaklıdır yada geçersiz biçimli dosya atmışsınızdır monteye uyumlu oyun-programlarda sorun çıkmaz

günde 2-3 saat telle konuşuyorum belkide daha fazla olabilir
100 tane filan mesaj
net pek kullanmıyorum 15-20 dk
onun dışında sürekli açık
ekran parlaklığı titreşim ayarları vs. min. düzeyde
şarjım en fazla 2 gün dayanıyor bu normal mi sizce??

batarya süresi biraz az gibi şarzınızı düzenli yapın batarya süresi uzayacaktır.

dark1907

Üye
yazılımınızdan kaynaklıdır yada geçersiz biçimli dosya atmışsınızdır monteye uyumlu oyun-programlarda sorun çıkmaz

batarya süresi biraz az gibi şarzınızı düzenli yapın batarya süresi uzayacaktır.

özellikle son iki diş şarjdan sonra hmn bitiyor ama çok tel. Ile konuşuyorum
hiç müzik filan dinlemiyorum servise göndermeye gerek var mı acaba

baranselona

baranselona

Üye
servislik bişey olacağını düşünmüyorum zamanla düzene girecektir yeni aldıysanız düzenli şarz edin ve şarzın tam bitmesini beklemeyin batarya zayıf demeden 1 diş kalınca şarz edin

dark1907

Üye
@brnsl
teşekkür ederim ilgilendiğin için.

nhlysf

Üye
peki nasıl düzeltebılırım onu sızı de yoruyorum ama kaç gundur ugrasıyorum yapamadım bır turlu...

baranselona

baranselona

Üye
peki nasıl düzeltebılırım onu sızı de yoruyorum ama kaç gundur ugrasıyorum yapamadım bır turlu...

öncelikle yazılımınız nedir??

*#1234# yaparak öğrenebilirsiniz

Üst Alt