PPM Editor | Sanırım S40 sistem edit :) Yardım ederseniz başarabilriz :)

Sponsorlu Bağlantılar

JoGa

Üye
sitede HDD Güncellemesi sırasında sorun olmuş
Site Eski haline geri dönmüş
bu yüzden linkler silnmiş

Rz4

Rz4

Üye
    Konu Sahibi
sitede HDD Güncellemesi sırasında sorun olmuş
Site Eski haline geri dönmüş
bu yüzden linkler silnmiş

Ellerinden gelen bişey yok , son backup u yüklemişler işte , ama forumdan soğudum gerçekten , konumda 150 gösterim 0 yorum WTF :bann:
MF öylemiydi ya..:bigstar:

elmas14

elmas14

Üye
arkadaşlar zahmet olmazsa konun başındaki temaları herhangi bir yere upload edip linkleri buraya koyarmısınız ??

Rz4

Rz4

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar zahmet olmazsa konun başındaki temaları herhangi bir yere upload edip linkleri buraya koyarmısınız ??

onlar tema değil ppm :) telfonun ve modeli nedir ona göre ppm vereyim:)

elmas14

elmas14

Üye
Öncelikle İlgin için teşekkür ederim :) . Cep telefon markasına gelince nokıa x3-00 kullanıyorum bunun için birşeyler ayarlayabilirsen çok mutlu olurum :)

elmas14

elmas14

Üye
Dediğin Şeyi Yaptım Fakat Biryerde Takıldım.Versiyonunu Seçiyorum Ama Yanından Ne Sececeğimi Tam Olarak Bilmiyorum.Ayrıca Diğer Konuya Göz Attım Ama Yaptığın Telefon Modeli Farklı Olduğu İçin Devamını Getiremedim.

Resmini Koydum,Burdan Sonra Yapacağım Herşeyi İnce İnce Gösterirsen Bende Yapmayı Düşünüyorum :) .
Yaparsan Çok Mutlu Olacağım,Şimdiden Teşekkürler.

teo.127

Üye
Ya bu phoneix program acılmıyor. Çok zor Bi şey mi yav. Lütfen yardımcı olurmusunuz? Nokia 5130 TEli 2700 Gibi simgeleri yapıla biliyor mu? şimdi versiyonum V7.95 Lütfen yardımcı olun :(

__BuRoCK__

Üye
:hmmmBen 6303i kullanıyorum ekranımdaki o kocaman saati küçültme şansım varmı bu dediğiniz yolla yardım edin lütfen

trjeon

Üye
Merhaba 2700c kullanıyorum. Telefonun kendi tarayıcısı opera mini 4 . Telefonun tarayıcısını PPM editleme ile opera mini 7 yapabilir miyiz? Yada başka bir yöntemi var mı bunun?

GreaTH

GreaTH

Üye
onlar tema değil ppm :) telfonun ve modeli nedir ona göre ppm vereyim:)

kardes nokıa c3 için ppm verrmsn ? Ya bıde telefonun iconlarını nasıl degıstırebılırım veya telefonun acılıs resmını vs widget gibi seylerı nasıl yapabılırım ? Solersen cok makbule gecer kardes

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
kardes nokıa c3 için ppm verrmsn ? Ya bıde telefonun iconlarını nasıl degıstırebılırım veya telefonun acılıs resmını vs widget gibi seylerı nasıl yapabılırım ? Solersen cok makbule gecer kardes

PPM ile.

Üst Alt