Rz4
Üye
PPM Editor | Sanırım S40 sistem edit :) Yardım ederseniz başarabilriz :)
Merhaba arkadaşlar ,
Biliyorsunuz ki S40 için fazla kişiselleştirme şansı yok , uygulama , oyun ve patch bakımından.
Nokia kullanmaya yeni başladım SE W200i CID53 kullanıyordum eskiden
Neyse konuya geçelim , internette araştırma yaparken bi konuya rastladm ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum,
Nokia PPM dosyalarını falan editliyormuşssun , yani sistemin kendi kişisel dosyalarını falan (örn.açılış resmi gibi)
Reklam olmazsa konuyu veriyorum , Nokia bilgim fazla yok , ama W200i Cid53 Red DB2012 ye Türkiyede ilk ben patch atmıştım
)
İşte o konu arkadaşlar , bi açıklama yapın nasıl olucak , riskleri varmı , PPm dosyasını nereden temin edebiliriz
Şimdiden çok teşekkürler , Sağlıcakla kalın..
Edit : ve editli PPm Ler
1 )
2 )
Edit 2 : Örnekler
Örn.
5310
5130
Vee buda benim telefonum
)) [X3-00 v8.54]
En sondaki açılış ekranı StartSplash dır
Teşekkür beklemiyorum beğenen teşekkür eder
)
Edit :
Yakında JoGa ile ortak bir konu açmayı düşünüyoruz daha ayrıntılı bir şekilde
ANLATIM ! İÇİN TIKLAYIN . 14.03.2011 ! GÜNCEL KONU ! JOGA & RZ4 ! PPM NEDİR ? PPM NASIL FLASHLANIR ? PPM NASIL EDİTLENİR ? VİDEOLU VE RESİMLİ AÇIKLAMA !
Biliyorsunuz ki S40 için fazla kişiselleştirme şansı yok , uygulama , oyun ve patch bakımından.
Nokia kullanmaya yeni başladım SE W200i CID53 kullanıyordum eskiden
Neyse konuya geçelim , internette araştırma yaparken bi konuya rastladm ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum,
Nokia PPM dosyalarını falan editliyormuşssun , yani sistemin kendi kişisel dosyalarını falan (örn.açılış resmi gibi)
Reklam olmazsa konuyu veriyorum , Nokia bilgim fazla yok , ama W200i Cid53 Red DB2012 ye Türkiyede ilk ben patch atmıştım
)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşte o konu arkadaşlar , bi açıklama yapın nasıl olucak , riskleri varmı , PPm dosyasını nereden temin edebiliriz

Şimdiden çok teşekkürler , Sağlıcakla kalın..

Edit : ve editli PPm Ler

1 )
2 )
Edit 2 : Örnekler
Örn.
5310
5130
Vee buda benim telefonum
)) [X3-00 v8.54]En sondaki açılış ekranı StartSplash dır

Teşekkür beklemiyorum beğenen teşekkür eder
)Edit :
Yakında JoGa ile ortak bir konu açmayı düşünüyoruz daha ayrıntılı bir şekilde

ANLATIM ! İÇİN TIKLAYIN . 14.03.2011 ! GÜNCEL KONU ! JOGA & RZ4 ! PPM NEDİR ? PPM NASIL FLASHLANIR ? PPM NASIL EDİTLENİR ? VİDEOLU VE RESİMLİ AÇIKLAMA !
W200i ile de böyle olmuştu her telefona patch atılıyordu W200i ye atılmıyordu ama çalıştım çabaladım 
Acaba zahmet olmazsa daha ayrıntılı anlatabilirmisin? 
ama biraz mantıkla herkes üstesinden gelebilir. Yapımı için konu açmıştım ama forumdan silinmiş
JoGa'nın çok yardımı oldu