PPM Editor | Sanırım S40 sistem edit :) Yardım ederseniz başarabilriz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Rz4

Rz4

Üye
    Konu Sahibi
Oh ya bende yaptım :islik Sonunda :yuru

Ama homescreen ekleyemedim :((

burakbet

Üye
c3-00 için deniycem bakalım

burakbet

Üye
bluetoothla yapabiliyo muyuz?

farukozer4444

farukozer4444

Üye
ya şu yapanlar bize de detaylı anlatabilir misiniz.. telefonum c3. s40v6.. ona nasıl yapıcam..

Rz4

Rz4

Üye
    Konu Sahibi
ya şu yapanlar bize de detaylı anlatabilir misiniz.. telefonum c3. s40v6.. ona nasıl yapıcam..

Verdiğim linkte Modifiyeli PPMler var ancak Türkçe yok sanırım siz kendi PPM nizin üzerine bu PPM deki ANIM klasörünü ekliyceksnz :bigstar:

Yapamasanız özel mesajdan yada dan ulaşabilrsn :oke:

Facebookda ekleme mesajı olarak MAXİCEP yazarsanız kabul ederim :oke:

burakbet

Üye

Verdiğim linkte Modifiyeli PPMler var ancak Türkçe yok sanırım siz kendi PPM nizin üzerine bu PPM deki ANIM klasörünü ekliyceksnz :bigstar:

Yapamasanız özel mesajdan yada dan ulaşabilrsn :oke:

Facebookda ekleme mesajı olarak MAXİCEP yazarsanız kabul ederim :oke:

ben de c3 e yapacağım ama ppm dosyasını nasıl çekiyoruz çözemedim.. burdan detaylı anlatırsan çok makbule geçer :)

c7q7

c7q7

Üye
JoGa'ya ulaşamıyorum. OrangeHomescreen işi yarım kaldı.

nlgzrgn77

nlgzrgn77

Üye
görünce ağzım sulandı :D, eski telefonuma (nokia 5300) yapmak istiyorum ben de :D

Rz4

Rz4

Üye
    Konu Sahibi
görünce ağzım sulandı :D, eski telefonuma (nokia 5300) yapmak istiyorum ben de :D

Ekranı ufak diye biliyorum :hmmm
Benimde 128x160 W200i ye ELF ve GFX patch atmam gibi bişey olur :d:
Ufak ekran olunca telefona ne yaparsan yap zevk alınmıyo kardeş :d:
Ama yinede istersen ulaş bana yada JoGa ya :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ben de c3 e yapacağım ama ppm dosyasını nasıl çekiyoruz çözemedim.. burdan detaylı anlatırsan çok makbule geçer :)

Nokiahacking.PL deki PPMler de Türkçe dil mevcut olmadığından kendin PPM editlemek zorundasın , PPM Edit i yakın bi zamanda JoGa ile ortak bi konuda anlatacağız :oke: İşi çözdük gibi :kop:

burakbet

Üye
Ekranı ufak diye biliyorum :hmmm
Benimde 128x160 W200i ye ELF ve GFX patch atmam gibi bişey olur :d:
Ufak ekran olunca telefona ne yaparsan yap zevk alınmıyo kardeş :d:
Ama yinede istersen ulaş bana yada JoGa ya :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Nokiahacking.PL deki PPMler de Türkçe dil mevcut olmadığından kendin PPM editlemek zorundasın , PPM Edit i yakın bi zamanda JoGa ile ortak bi konuda anlatacağız :oke: İşi çözdük gibi :kop:

bekliyorum... ppm editorde read hatası veriyo yapabilmiş değilim yardımlarınızı esirgemeyin :yuru:megafon::d::sopa::nono::box:ehe:kop:

Rz4

Rz4

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum... ppm editorde read hatası veriyo yapabilmiş değilim yardımlarınızı esirgemeyin :yuru:megafon::d::sopa::nono::box:ehe:kop:

X3 ' ün ppmsindede read hatası veriyo PPMod la editledim :naughty: Grafikleri falan göremediğimz için biraz zor ama deyiyo :d:

nlgzrgn77

nlgzrgn77

Üye
@Rz4 > Dur bi telefonu alayım da telefoncudan (alabilirsem tabii, uzun zamandır orada,çok sorunluydu),Ayrıca 5300 larda 240x320 ekran var.

Rz4

Rz4

Üye
    Konu Sahibi
@Rz4 > Dur bi telefonu alayım da telefoncudan (alabilirsem tabii, uzun zamandır orada,çok sorunluydu),Ayrıca 5300 larda 240x320 ekran var.

Blmydm ksura bakma :hmmm
Telefonu al yardımcı olurum elimden geldiğince :oke:

farukozer4444

farukozer4444

Üye
bir an önce güzelce anlatun şunu sabırsızlanıyorummmm :) :)

JoGa

Üye
Arkadaşlar Rz4'yla ortak konu açtık ama Forumdan silinmiş bunu sebebini bilmiyorz... Bi süre Bu konuda size yardım edemiycez gibi gözüküyo.. Forum yöneticileriyle irtibattayız...

farukozer4444

farukozer4444

Üye
evet silinmiş.. ben buraya oranın linkini atmıştım. o da silinmiş niye ki acaba...

Üst Alt