Wawe 2 ile Wawe 1 aynı diyen arkadaşlara harbi helal diyorum bir yanyana koyup ekranına bakın yaa boşa kelime yapmayın o kadar site araştırması var gidip bakın neden samsung wawe2 amoled deilde lcd clear kullandıgınada bakın anca yazıyorsunuz düşünmeksizin lcd daha parlak ve canlı adamlar bunu araştırmiş ve amoled daha fazla enerji harcadıgını çok fazla şikayetci oldugunu bu yüzdende deiştirdiklerini belirmiş sadece at gözlukleri ile bakmayın hayata biraz araştırın lütfenn...
valla bravo ya adam eline bile almadan bütün konuyu çözmşSCLCD daha iyi olsaydı samsung galaxy II de onu kullanırdı amoled yerine.Sımdı biri cıkar "ama o amoled plus" der simdiGerek yok sımdı bunlara.Amoled ekran daha ıyı ama pahalı.Bence sırf ekranı bir inç daha buyu diye lcd diye gecilme aynı sıstem ve donanıma ayit bir telefona gecilmez.Hele de okadar zahmete deymez.Bekleyin memnun değilsenız zamanı geldıgınde satın telefonu galaxy II alın
Bu sırada guncelleme derdimi dedi biri oda ne ? Flash diye birşey var dimi.Normal guncellemedn daha hızlı yapabilirsiniz surum yukseltmeyi.Garanti dısı da kalmaz.Daha gecen goturdum ablamın wave'i.Onada xxjl2 yuklemıstım ve hic bir problem cıkmadı
Zaten artık istediginizde orjinal romada donus sansınız var.Kasmayın yanı wave daha iyi ama ekran olarak boyutu onemlı degil benım ıcın.S.Amoled S.C Lcd den daha iyi.İstediginiz yere sorun bakın bir şey fark etmıcek.Bosuna tartısmayın.
arkadaşım ikisini eline alıp yanyana baktın mı ? oh laf cok ya . amoledin neden daha pahalı ve iyi olduğunu bi önceki yorumda söyledim ama super clear lcd de renkler daha parlak illa resm koydurcaksnz ya ordan konuşuosnz ikiside elmde diorum. ayrıca amoled plus ve amoled arasında dağlar kadar fark var arkadaşım ekran teknolofileri bile farklı plus çizgili sistem kullanıo bilmiosunuz bari sallamayın. güncellme flash faln hiiç savunmayın bana piyasadan kalkmş bi tel için güncellkten bahsedemezsn nereye kadar flashla götürebilirsn ennde sonunda patlak verr her zaman asıl orjinal ve güncel olan daha iyidir. bide wave iyi demşsn kendn karar veremezsn buna göreceli bşey çnkü belki benm için ekranda daha parlak renkler görmek ve ekranın büyük olması telefonunda piyasada ve güncel olması daha önemli ?? kendine göre o iyi bu iyi deme valla bravo ya adam eline bile almadan bütün konuyu çözmşarkadaşım ikisini eline alıp yanyana baktın mı ? oh laf cok ya . amoledin neden daha pahalı ve iyi olduğunu bi önceki yorumda söyledim ama super clear lcd de renkler daha parlak illa resm koydurcaksnz ya ordan konuşuosnz ikiside elmde diorum. ayrıca amoled plus ve amoled arasında dağlar kadar fark var arkadaşım ekran teknolofileri bile farklı plus çizgili sistem kullanıo bilmiosunuz bari sallamayın. güncellme flash faln hiiç savunmayın bana piyasadan kalkmş bi tel için güncellkten bahsedemezsn nereye kadar flashla götürebilirsn ennde sonunda patlak verr her zaman asıl orjinal ve güncel olan daha iyidir. bide wave iyi demşsn kendn karar veremezsn buna göreceli bşey çnkü belki benm için ekranda daha parlak renkler görmek ve ekranın büyük olması telefonunda piyasada ve güncel olması daha önemli ?? kendine göre o iyi bu iyi deme
![]()

çekilen videonun super lcd veya super amoledle bir alaskı yok eğer telefonda izlenmiyorsa tamamen kamerayla alakalı wave 2 wave 1 den sonra çıkmasına rağmen fiyatı ucuz niye maliyeti ucuz ekran farkından dolayı ilk çıktığı zaman wave 2 gittim teknosada inceledim wave 2 daha kalın geldi ve ekran daha kötü geldi o yüzden wave 1 i iiki almışım dedim ama sonuçta zevk meselesi bana kötü gelen size iyi gelebilir yada bana iyi gelen size kötü gelebilir bunu tartışmak bile çok saçma ama milletimizde şu görüş var benim telefonum en iyisider hep 800 tlden yukarı almışşsa halbuki alakası yok bilgisizce araştırma yapmadan konuşanlardır bunlar uzun yazdım biraz kusra bakmayınYa asıl sende anlama sorunu var kardeş. Sanki senden başkası görmedi yakından wave 2 yi yazımı okusan ikiside vardı yakından baktım ikisi ilede video kaydı yapıp ekrandan izledim wave 1in ekranı daha güzel gösteriyo şeklide güzel ondan seçtim ve PC ye aktarınca çekilen video aynı yazdık. Bu arada uzatmaya gerek yok bu kadar LCD yada amoled neyse niye geriyonuz ortamı anlamadım.Sen memnunsan Sclcd den mutlulğun daim olsun Amoledde bize kalsın. Buda yetmesse senin dediğin olsun amoled LCD den dayak yer, sen mutlu ol yeter![]()
eğer slcd samoledden üstün diyorsanız kesinlikle göz doktoruna gidin teknosadaki wave2nin parlaklığı 6 iken benimki 4 iken bariz wave 1 in görüntüsü daha güzeldi bunuda bi tek ben söylemiyorum nette bir sürü video resim varMerak etme arkadas ben wave 2de aldim elime yan yanada koydum kendi telim ile.ekran her turlu ustun.bunu ben demiyorum sadece zaten.burda ortami germene gerek varmi yok bence.bilip bilmeden insanlarin ustune yorum yapma.amoled ekran masrafli oldugu icin samsung gelen siparisleri wave 2e cevirdi ve sclcd ekran kullandi.maliyetin ucuz oldugu flyat farkindan belli oldu zaten dimi.birde satsin diye ekran genisletildi.boylece sanki wave 1den daha iyi gorundu.ve flash demissin.suan flash ilede orjinal surumunude yukseltip kullanabilirsin.illegal bir yan yok yani.ortami germeyin bosuna ve bu konuyuda uzatmayin.
Dipnot : Samsung yetkilileri aciklamisdi bada 2.0 wave s8500 uyumlu olcak diye.demekki guncelligi devam edicekmis degilmi ama..
konu sahibi arkadasim benim onerim sudur sana , biraz daha bekle galaxy || ciksin.wavei satip ustune para koyabilirsen hem istedigin buyuklukte bir ekran ve de uzun sure gidicek bir donanima sahip olursun.
Saygilar.
arkadaşaım ya benm gözümle senn gozn farklı o zaman yada cddi cddi sallıosun apaçık belli ya wave in ekranında renkler daha cansız wave 2 de renklern parlaklığı daha iyi kocaman açıklama yaptım yukarda ya sen başka telefona bakmış olmayasın yada bende k wave başka wave!? Video çekmeye falan getrmşssn olayı ne alaka yani blmedgn her yönden belli şimdi bence sen amoledi övmek için ıkınacağına telefonun yazılımlarıyla uğraş geri kalma güncel olmaya çalşMerak etme arkadas ben wave 2de aldim elime yan yanada koydum kendi telim ile.ekran her turlu ustun.bunu ben demiyorum sadece zaten.burda ortami germene gerek varmi yok bence.bilip bilmeden insanlarin ustune yorum yapma.amoled ekran masrafli oldugu icin samsung gelen siparisleri wave 2e cevirdi ve sclcd ekran kullandi.maliyetin ucuz oldugu flyat farkindan belli oldu zaten dimi.birde satsin diye ekran genisletildi.boylece sanki wave 1den daha iyi gorundu.ve flash demissin.suan flash ilede orjinal surumunude yukseltip kullanabilirsin.illegal bir yan yok yani.ortami germeyin bosuna ve bu konuyuda uzatmayin.
Dipnot : Samsung yetkilileri aciklamisdi bada 2.0 wave s8500 uyumlu olcak diye.demekki guncelligi devam edicekmis degilmi ama..
konu sahibi arkadasim benim onerim sudur sana , biraz daha bekle galaxy || ciksin.wavei satip ustune para koyabilirsen hem istedigin buyuklukte bir ekran ve de uzun sure gidicek bir donanima sahip olursun.
Saygilar.
anlama sorunu mu var? iki telefonda elimin altında diorum video gösterme bana. o videodaki ekran normal tft lcd biz super clear lcd den bahsedioruz o videodaki ekran sennkinin aynısı deil o ekran galaxy s 2 de kullanılan super amoled plus blgnz yok madem konşmayn ! ikiside elimin altında ikisindede açıorum aynı resmi parlaklıkta superclear lcd de daha parlak renkler var ama braz eğildiğimde wave 2 nin ekranı yansıma yapıor rahat göremiorum wave in hala net. braz daha eğiliyorum wave inde ekran yansıma yapıor. o arada fark oluşturan açıda 45 derece işte. tamam amoled daha tasarrflu daha az sarj harcyo ama sar değeri yüksek ve super clear lcdnin renkler daha parlak bunun dışında ne netlkte ne görüntüde bi fark yok..! amoledin ekranda kontrast ayarı çok iyi ekran ışığı iyi tamam ama super clear lcd de renkler daha parlak canlı. iki telefonda elimin altnda diorum adam hala video video dio video gösterio ya şahsen görerek söylüorum ben öle uzaktan uzaktan videolarla konuşmayın... nelerle uğraşıoruz ya..!
Cedric yanlis anlamissin.ben yazimda s.amoledin daha ustun oldugunu soylemeye calistim onuda duzelteyim.onceki yazdigim posta bakabilirsin.

Saygisizlar ile ugrasma isini diger arkadaslara birakiyorum formatlanicak cok pc var elimde vakit kaybedemem saygisi olmayan kisiler ile.arkadaşım ben sclcd daha iyi dedim mii? yazdıklarımı tam anlamıyla okuyan yokmu ? renkler daha parlak dedim yanlışım varsa söyleyin? görüldüğü üzere renkler cdden daha parlak görüosunuz sclcd de daha parlak bi görüntü mevcut yani neyin tartşmasını yapıoruz. S8500de yapılıp S8530 da yapılmayan ( yada tam tersi ) birşey var mı? yok. o zman kmse bu bundan daha iyi diemezbiz o videoyu örnek aldık sadce sen niye o videoya taktinki youtubeda birsürü video var muhabbet şu;lcd ekran siyahı gri gösterir senin super lcd o griyi daha parlak gösterir sende daha güzel dersin,buna kimse bişey demiyo zaten adı üstünde daha iyi ,ama led siyahı siyah olarak gösteriyor şimdi soruyorum hangisi sence daha iyi?ayrıca sar değeri sadece ekranlamı alakalı mazeret bulamadın sar değerini ekranın üsütne attın galaxy s dede samoledvar niye sar değeri wavele aynı değil,hayır cahil falan mı zannesiyosunuz bizi anlamadım ona gülüyüorum baska bişeye değil
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Amoled, ekranı beyaz yapmadığın sürece daha az enerji harcar. Led teknolojisi en az enerji harcayan ekrandır ve dünyanın en canlı renkleri şuan Süper Amoled Plus ile galaxy s2 dedir. Onda sonrada Super Amoled dir. Led, siyah olan bölgedeki pixelden gücün kesilmesidir bu sayede doğal, en siyah görüntüyü alırsın ve enerji ihtiyacı azalır. Git sen bi araştır LED nedir diye bilip bilmeden konuşuyorsun, bilmişlik yapıyorsun![]()
At gözlüklerini çıkarmayı unutmuşsun, millet takıyo sanıyorsun.
--------------- Ekleme ---------------
wave + 3.3" amoled = 1000TL
wave + 3.7 lcd = 850tl +5" olduğu halde daha ucuz çünki lcd... birde şuna bak
galaxy s + Amoled 4.0" = 1600
600TL fark heralde sadece android olduğu için değil, aklın varsa anlayabilirsin
--------------- Ekleme ---------------
wave + 3.3" amoled = 1000TL
wave + 3.7 lcd = 850tl +5" olduğu halde daha ucuz çünki lcd... birde şuna bak
galaxy s + Amoled 4.0" = 1600
600TL fark heralde sadece android olduğu için değil, aklın varsa anlayabilirsin

Kaç yorumdur aynı söylüorum dedklerimi doğrulayan yorumlar anca çıkıyo ya demekki bkaç kere tekrarlamak lazm. ''ikisininde ekran parlakligini actigimda sclcd parlak renkleri iyidi '' demiş arkadaş bi saattr aynı şeyi söylüorm renkler daha parlak die bi anlatamadm yalan mı ? yorumlarım yukarda açın bakın!. Ama üslubun yanlış saygısızlar faln ?!Onemli degil Cedric.
"Herzaman baskasina cahil diyenler ya kendi cahilliklerini ortmeye calisirlar yada hatalarini"
sclcd cok cok iyi amoled cok dandik.hadi bitti gitti tartismayi uzatmaya.duzgun bir tartisma ortami olmaz boyle bir insanla cunku.
Ama suda varki ben iki telide bolca zaman test ettim (ekranlari) is yerinde ve sclcd amoledin guzelligini veremedi bana.ikisininde ekran parlakligini actigimda sclcd parlak renkleri iyidi ama canliklik acisindan s.amoled kat kat ustun olarak carpti gozume.Bu sirada gozlerim tamamen sagliklidir.Neyse ben bi yandan yazilimlar ile ugarasiyim diyer yandan donanimlaSaygisizlar ile ugrasma isini diger arkadaslara birakiyorum formatlanicak cok pc var elimde vakit kaybedemem saygisi olmayan kisiler ile.
aynı şeyi bu arkadaşta demiş sözlerme haaala saçma sapan yorumlar yapmaz kabullenrsnz artk UMARIM..! ''ben sadece clcd ekranın daha parlak oldugunu ve samsung yetkililerinin forumda yapmiş oldugunu acıklamayı sizlere aktardım '' BENDE SON KEZ EKLİYİM BU KAÇINCI OLUO BİLMİYORUM AMA UMARIM ANLAŞILMIŞTIR İKİ CİHAZDA ELİMDE SCLCD NİN RENKLER DHA PARLAK AMA DAHA İYİY DEMEDM DKKATNZİ ÇEKERİM RESMİDE TEKRAR KOYUYORUM DAHA FAZLA ARTIŞMANIN MANASI YOK... :İşim gereği elektronik teknisyeniyim ankarada olanınız varsa biliyorduk meydanlardaki Led EKRANları onların teknisyeniyim reklam şirketinde hani elektronik hakkında netten araştırmacı deil cekirdekten bu konuların içindeyim Ben hiç bir zmn amoled ekrana atmadım neden savunma yapıyorsunuz ben sadece clcd ekranın daha parlak oldugunu ve samsung yetkililerinin forumda yapmiş oldugunu acıklamayı sizlere aktardım dedim ki arizalarla karşılaşmişlar ve enerji tüketimi hakkında sorun yaşadıklarını belirtmişler bende bunu paylaştım Wawe 2 kullanıcısı oldugum için CLCD övmedim ekrandaki renkler beni daha fazla tatmin ediyor amoled'e göre bunuda burada varsa aksını söyleyen Foto cekip koysun bende koyuyum EKRAN % 100 acık iken
ve Super amoled plus video koymuş bir arkadaşta amoled ile alakası yok gereksiz Wawe 1 ile sıdık yariştırması. Led anlamı sana göre işik veren birşey bana göre bir diyot parçası![]()
![]()
Kaç yorumdur aynı söylüorum dedklerimi doğrulayan yorumlar anca çıkıyo ya demekki bkaç kere tekrarlamak lazm. ''ikisininde ekran parlakligini actigimda sclcd parlak renkleri iyidi '' demiş arkadaş bi saattr aynı şeyi söylüorm renkler daha parlak die bi anlatamadm yalan mı ? yorumlarım yukarda açın bakın!. Ama üslubun yanlış saygısızlar faln ?!
aynı şeyi bu arkadaşta demiş sözlerme haaala saçma sapan yorumlar yapmaz kabullenrsnz artk UMARIM..! ''ben sadece clcd ekranın daha parlak oldugunu ve samsung yetkililerinin forumda yapmiş oldugunu acıklamayı sizlere aktardım '' BENDE SON KEZ EKLİYİM BU KAÇINCI OLUO BİLMİYORUM AMA UMARIM ANLAŞILMIŞTIR İKİ CİHAZDA ELİMDE SCLCD NİN RENKLER DHA PARLAK AMA DAHA İYİY DEMEDM DKKATNZİ ÇEKERİM RESMİDE TEKRAR KOYUYORUM DAHA FAZLA ARTIŞMANIN MANASI YOK... :
sonuçta baktığımız küçüçük bir ekran sonuna kadar herkesin yazısını okudum biliyorum bu yazıyada yorum yapan biri çıkar sonunda önemli olan kim hangi ekranla mutluysa onunla devam etsin arkadas wave2yi istemis benimde şahsi görüsüm wave 1 yönünde hem küçük hem ince yani büyütmenin bi anlamı olmaz aynı özellikte bir telefonueaagant ve esbalat kardeşim bakın,samsung açıklama yapar,super lcd daha parlak der ,çünkü adam bunu satıyor,satması gerek bu ayrı konu ,eaagant beni sen anlamadan yazıyosun ben yukarda ne yazdım sclcd daha parlaktır zaten adı ustunde super lcd bunu yazdım,''SCLCD NİN RENKLER DHA PARLAK AMA DAHA İYİY DEMEDM DKKATNZİ ÇEKERİM '' bak burdada daha iyi demedim diyosun ama benim basından beri yazdıgım olay bu samoled daha iyi