Youtube HD uygulaması arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
    Konu Sahibi
youtube mobil sitede çözührlük seçemezsiniz. Ya siteyi açacaksınız, ya pc ye indirip ordan telefona atacaksınız. Ya da uygulamalar kısmında xenozu youtube player diye bir uygulama vardı s3 için onu indirin.

youtube da desktop siteyi açıncada çözünürlük seçemiyoz seçeneklerde sadece 240p var.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
youtube da desktop siteyi açıncada çözünürlük seçemiyoz seçeneklerde sadece 240p var.
arkadaşa katılıyorum orcuncum, desktop yapsanda ne yaparsan yap 240p den yukarsını görmüyor mobil sitede çoğu özelliğin kapalı olduğunu biliyoruz herhal :ehe

TheORCUN

TheORCUN

Üye

arkadaşa katılıyorum orcuncum, desktop yapsanda ne yaparsan yap 240p den yukarsını görmüyor mobil sitede çoğu özelliğin kapalı olduğunu biliyoruz herhal :ehe

O zaman, Ya video yu pc ye indirip açacaksınız, ya xenozu yutube player kullanacaksınız, ya da güncelleme ile gelecek HTML5 desteğiniz bekleyeceksiniz... :oke:

one2one2

one2one2

Üye
O zaman, Ya video yu pc ye indirip açacaksınız, ya xenozu yutube player kullanacaksınız, ya da güncelleme ile gelecek HTML5 desteğiniz bekleyeceksiniz... :oke:

ksenozu yutub pilayer hd oynatmiyorki oda normal 240p cozunurlukte oynatiyor. yani cozum yok gibi :ağlarım:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yav benim sinir olduğum nokta 5800 bile aynı videoları 360p de oynatabiliyordu ama onu her türlü ezip geçen 1000tl lik n8 bunu yapamıyor:off:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
yav benim sinir olduğum nokta 5800 bile aynı videoları 360p de oynatabiliyordu ama onu her türlü ezip geçen 1000tl lik n8 bunu yapamıyor:off:
ama 5800 hiç güncelleme yapılmadan izleniyormudu 360 p
güncellemeden sonra oynatacakmış mak n8

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
    Konu Sahibi
Benim anlamadığım N8 gibi bi makine yapıyosun, Şu özellikleri en başında koysana be kardeşim milleti güncelleme bekletiyosun...

Elimizde audi var rölantide gidiyoz..

Uruloki

Uruloki

Üye
işin garip tarafı başka bir sitede youtube uzantısı açınca orda çıkıyor 720p

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
işin garip tarafı başka bir sitede youtube uzantısı açınca orda çıkıyor 720p
youtubeye direk girince ... olarak giremiyoruz m.you... diye giriyoruz fakat başka bir sitede pc deki hali çıkıyor o zaman 720 p izliyebiliyorsun ama ben telefonu aıdsl nin üstüne koysamda okadar iyi olmuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt