Youtube HD uygulaması arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
    Konu Sahibi
Youtube HD uygulaması arıyorum
Youtube daki HD videoları N8 imde izleyebileceğim bi uygulama arıyorum.. google amcadan biraz bakındım ama bulamadım.. buna benzer bi uygulama gören bilen varmıdır..

suat1111

suat1111

Üye
yok bence

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
evet çok güzel bir konu yav n8'deki bu saçmalığı anlamış değilim telefon 720p çekim yapabiliyor oynatabiliyor ama youtube'da 240p den yukarısını oynatamıyor:off:
İşin en uyuz yanı aynı sayfayı aynı videoyu benim k.çı kırık 5800'ım bile 360p oynatıyordu bu ne saçmalık nokia şu duruma hakkat çok sinir oluyorum nasıl oluyorda 5800 daha yüksek oynatıyor :nono:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
aynen ya öyle bi uygulama olsaydı iyi ourdu

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Arkadaşlar bağlantı hızınız nedir?

Vodafone cepnet kullanıyorsanız imkansız bağlantı hızınız görüntü kaitenizide etkiliyor...

Tavsiyem eğer mumkunse wirelles ile deneyin...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Arkadaşlar bağlantı hızınız nedir?

Vodafone cepnet kullanıyorsanız imkansız bağlantı hızınız görüntü kaitenizide etkiliyor...

Tavsiyem eğer mumkunse wirelles ile deneyin...
ben wirelles ile bağlanıyorum ama izlenmiyor

suat1111

suat1111

Üye
16mps

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
4mbit benim hızla bi alakası yok telefon oynatmıyor

suat1111

suat1111

Üye
aman olsun bea bişi olmaz

tomas000

Üye

kardeşlerim bu siteden indirip n8 ve 720p hd telefonlarınızdan youtubedaki videoları 10 numara izleyebilirsiniz...
tabiki yukarıdaki urleden programı pcye kurup yapıcaksınız iyi geceler...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
youtube mobil sitede çözührlük seçemezsiniz. Ya siteyi açacaksınız, ya pc ye indirip ordan telefona atacaksınız. Ya da uygulamalar kısmında xenozu youtube player diye bir uygulama vardı s3 için onu indirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt