S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

emrezx

Üye
bide yeni yazılım vermezlerse bak sen işe, valla samsung bu herşeye hazırlıklıyım :)

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Sürüm kodunun JVKA2, JVKB1 yada JVKC1 olma ihtimali var. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Kieste yeni güncelleme uyarısı verecektir.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Arkadaşlar ben denedim XXJL2 nin üzerine bu güncellemeyi yaptım gayet stabil ve social hub ve mesengerda çalışıyor. Bence JID in üzerine deil JL2 nin üzerinde deneyin

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
Sürüm kodunun JVKA2, JVKB1 yada JVKC1 olma ihtimali var. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Kieste yeni güncelleme uyarısı verecektir.
1 ay bekleriz şimdi yeni yazılım çıkcak diye

szeer

Üye
endişeye gerek yok arkadasa katılıyorum.jvka1 yazılımını tekrar vermezler çünkü önceden jvka1 i kiesten yükleyenler bir daha yükleyemeyeceği için jvka1 den baska mesala jvka2 yada jvka3 gibi yazılım verilir merak etmeyin.

anladım inş dediğiniz gibi olur yazık bize de yazık ne gelirse gelsin yeterki illegal sürüm muamelesi görmeyelim. :ah

TozteL

Üye

arkadaşım sürüm kodları neden bendekiyle farklı?? mesela bendeki sürüm jvjk1..ne demek bu??

szeer

Üye
arkadaşım sürüm kodları neden bendekiyle farklı?? mesela bendeki sürüm jvjk1..ne demek bu??

seninki bada 1.0.2 oluyor galiba ya da evet 1.0.2 seninki. Biz 1.2'den bahsediyoruz senin yerinde olmak isterdim :) kafam rahat yeni 1.2'i beklerdim...

emrezx

Üye
şuan kieste güncelleme görünüyor ama tırsıyorum yüklemeye.. :)

ama şimdi yok oldu noluyo anlamıorum..

TozteL

Üye
seninki bada 1.0.2 oluyor galiba ya da evet 1.0.2 seninki. Biz 1.2'den bahsediyoruz senin yerinde olmak isterdim :) kafam rahat yeni 1.2'i beklerdim...

krdeş ilk sürüme dönme yöntemleri var bildiğim kadarıyla yokmuki ??

soserious

Üye
Guncelleme gelirse hemen atlamayin bence :p biraz bekleyip oyle denemk vardir.samsung bu neyin cikacagi belli olmaz guncellemenin arkasindan :p saka tabikide ama dedigim gibi beklemekte yarar vardir.

TozteL

Üye
şu an kieste jvjk1 sürümü güncelleyin diyo bu 1.2 mi oluyo yani???

emrezx

Üye
ewet yeni bir üretici yazılımı mevcut diyor..jvjk1 son sürüm diyo..
anlamadımki şimdi bada 1.0.2 var onun kodu jvjk1 benim telde şuan öle , ama kiese girdiğimde bu en son çıkan üretici yazılımıdır diyo, düne kadar bada 1.2 jvka1 kodlu yazılım vardı , hata nedeniyle samsung geri çekti, acaba sizde bu yazılımımı gösteriyo..

TozteL

Üye
anlamadımki şimdi bada 1.0.2 var onun kodu jvjk1 benim telde şuan öle , ama kiese girdiğimde bu en son çıkan üretici yazılımıdır diyo, düne kadar bada 1.2 jvka1 kodlu yazılım vardı , hata nedeniyle samsung geri çekti, acaba sizde bu yazılımımı gösteriyo..

yalnız benim sürüm 1.0

emrezx

Üye
yalnız benim sürüm 1.0
şimdi anlaşıldı hocam, sizin kieste gördüğünüz versiyon bada 1.0.2 jvjk1 dediğim gibi bada 1.2 çıkmıştı hatalar nedeniyle geri çekildi..

TozteL

Üye
şimdi anlaşıldı hocam, sizin kieste gördüğünüz versiyon bada 1.0.2 jvjk1 dediğim gibi bada 1.2 çıkmıştı hatalar nedeniyle geri çekildi..

ben şimdi bu sürümü yükliyeyimmi bi sorun varmı bu sürümde tavsiye edermisin..

emrezx

Üye
ben şimdi bu sürümü yükliyeyimmi bi sorun varmı bu sürümde tavsiye edermisin..
bn şuan 1.0.2 kullanıorum fakat 1.0 ile arasında fark yok, hatta 1.0 daha avantajlı çünkü spoof olayı çalışıyo sorunsuz, 1.0.2 de spoof olayı yok...

TozteL

Üye
bn şuan 1.0.2 kullanıorum fakat 1.0 ile arasında fark yok, hatta 1.0 daha avantajlı çünkü spoof olayı çalışıyo sorunsuz, 1.0.2 de spoof olayı yok...

ama mesela 1.2 geldiği zaman ben ilk olarak 1.0.2 yi yüklemem gerekiyomu.yoksa direk 1.0 ın üzerine kurabiliyomuyum??

emrezx

Üye
ama mesela 1.2 geldiği zaman ben ilk olarak 1.0.2 yi yüklemem gerekiyomu.yoksa direk 1.0 ın üzerine kurabiliyomuyum??
tabiki ilk önce 1.0.2 ye gececeksiniz , daha sonra bada 1.2 versiyonuna yükseltebiceksiniz bn öle biliorum..

Üst Alt