Nokia N8- HTC desire hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starsley

Akıllı telefon piyasasındada symbian birinci şuan :D ve otoratiler 2020 de bile symbianın birinci olucağında hem fikir ben ben symbianı savunmuyorum ve android li telefonda kullandım arada uygulama harıcinde bir fark yok androıd lider olmak ıstıyorsa nokia geçmekten baska caresı yok

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bu ikisi arasında n8 tabiki ama htc desire hdde olabilir oda çok güzel ama mükemmellik arıyorsan ve paran varsa galaxy s2 derim :oke:

pRime.

pRime.

Üye
Darty uğraştırır mı? Aynı zamanda nokia shop'larda n8 fiyatları ne kadar? teşekkürler.

Darty'yi de tavsiye ederim. Gayet ilgililer.
Nokia Shop'larda da ortalama fiyatı 1100-1200tl arası değişiyor. Daha ucuza da bulabilirsin belki.

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, yazılımla uğraşmaya bayılırım, böyle android falan yüklemek, xp açmak vs. Böyle bi telefon hiç mi yok derken N900'ü gördüm. Tam benlik. Kamerası yeterli, kalın ( kalınlık bu devirde ayrıcalık benim için ), qwerty klavye, maemo ve en hassas resistive ekranlardan birine sahip. Ben de bu telefonu alacağım sanırım. Böyle komutlar falan vermek ne bileyim hoşuma gidiyor... Herkese teşekkürler.

(not: n8'in de böyle uğraşılabilecek yanları olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım. )

Starsley

Hayırlı olsun ama n900 türkiyede satılmıyor

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
doğubanktan/paralel ithalattan alırım:oke:

Starsley

Teşhir ürün olmasında başını yakar sonra

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
Ayıp olacak ama teşekkür nerden ediliyor?

Starsley

Ne yazıkki cevaplara edilmiyor :D sen söz ile söyle :D

hwhite

Üye
bu htc ye hem win 7 hem de anronid yükleme yapılabiliyor mu rom una...

Starsley

Hayır

pRime.

pRime.

Üye
Bulabilirsen N900 kesin al. O telefon hepsinden iyi.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N8 Forever :oke:

tunorno

tunorno

Üye
önemli olan senin bir telefondan beklediklerin nedir önce bunu cevaplaman lazım.kamera ve alışılmış noka kolaylığı mı? yoksa diğer özellikler mi buna göre tartman lazım.ayrıca n8 hastası biriyim ama htc desire hd de kullandım arkadaşta vardı.inanılmaz bir telefon.param olsa da kararsız kalsam keşke :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Telefonla ne yapacağın önemli. Fotoğraf çekeceksen n8 al. Fotoğraf fazla önemli değilse internet uygulama falan istiyorsan HTC desire HD alabilirsin.

Remil_53

Üye
Kesinlikle N8 al. Kullanımı kolay 16gb hafıza, 12 mp xenon flaş ,HD video kayıt ve birsürü özelliğiyle seni fazla fazla tatmin eder :oke: Hem Htc çok karışık. :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt