Nokia N8- HTC desire hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8- HTC desire hangisi?
Daha önce benzer bir konu gördüm, fakat biraz aşmış, fanatiklerle dolmuş yahu :) Nokia N8 ile ilgili belli başlı küçük buglar duyuyorum, önemsiz ama. htc desire'nin 1 gün civarı gittiği söyleniyor, iyi. Zaten nokia n72 yarım gün giderse yaşıyorum, gibi gelir 1 gün :D Artık telefon değiştirme vakti geldi geçiyor, İdarenin de bu noktası... ( androidi virtual olarak denemekten bıkmak bknz.) Ben alacaksam bir telefonu, kamera olarak net çeksin, rahat çıksın yeterli. Tabii 12 MP kamera falan olması da beni fotoğrafçılığa yöneltir. Telefondaki uygulamaları iyi olsun istiyorum. Angry birds, sims 3, nfs shift, asphalt 5 gibi bir çok oyunun, whatsapp msn facebook bulunması resmen zorunlu benim , TV HDMI bağlantısı tek kelimeyle şahane olurdu. Arkası kaymasın nefret ederim 1 milyar para verirsin jıttt diye kayar... Telefonları kurcalamaya bayılırım, yükle bırak uğraş et severim :D. Google nexus one ile ilgili konular da açmıştım. Fakat o sıralarda maddi olaylar oldu ve alamadım, cevap veremedim konulara malum öğrencilik...

Aynı zamanda bu telefonları kullananlardan tarafsız bir yorum da alabilir miyim telefonlarıyla ilgili?
Sizce hangisi?
Kabul ediyorum çok konuşuyorum:ehe .
Şimdiden teşekkürlerr...

zeusahmet

zeusahmet

Üye
ben de benzer bir konu açtım kimselerden yorum yardım gelmedi şu an elimde wave 8500 var 960 liraya almıştım geçen yaz ve aldığımdan beri de pişmanlık yaşıyorum bada diye saçma bir şey çıkarmışlar verdiğimiz paraya yazık oldu senin sorun aslında symbian mı android mi sorusunun aynısı ben çok araştırdım ve nokianın bu telefon piyasasında geride kaldığına inanlardanım telefon alacaksan ya iphone4 alacaksın ya da htc bir ihtimal de android kullanan samsung modellerini 3 gündür araştırıyorum htc almaya karar verdim bu htc'nin de çeşit çeşit modelleri var ben markayı belirledim şimdi htc'nin hangi modeli diye araştırmalara başladım büyük para koyacaksak pişman olmamalıyız

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum. Ben de wave ye göz ucuyla baktım android falan mı var diye bada'yı duymamla nefret etmem bir oldu. samsungapps'ta msn messenger bile paralıydı, bu ne kardeşim dedim. Iphone 4'e verecek para da yok ki bende, maksimum 1100 civarı. Samsung galaxy ace'ye baktım ama HTC desire her yönden daha iyi. Yorum için teşekkürler.

zeusahmet

zeusahmet

Üye
nokiaların oyun ve uygulama yüklemedeki sertifika olayı beni gıcık ediyor n95im vardı samsung almadan önce 1100 liraya almıştım bir oyun ve uygulama kuramadım sertifika sertifika hackle uğraşacan bilmem ne yapacan cihaza bu konularda da hiç yetenekli değilim o günden beri nokia ve symbianı benim için bitmiştir . htc desire var desire hd 2 var ve bir sürü modeli var biri yardımcı olursa ben bu modellerden birini seçecem internetten sipariş verecem

--------------- Ekleme ---------------

desirelarda ön kamera yokmuş diyorlar bu büyük bir eksiklik bence !

Starsley

Benim tavsiyem n8 dir. Senin istediğin herşey hatta daha fazlası var bu telefonda

Utku

Utku

Üye
n8 öneririm

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için tşk.ler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben ikisi haricinde bi fikrimi söyleyim samsung wave 2 al ben alacam allah kısmet ederse çok güzel bi telefon deneme şansım oldu muhteşem bi alet

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bu iki telefon arasında N8'i tercih etmek en mantıklısı.Desire Hd mi N8'mi diye sorsan belki Desire Hd denebilir ama desire ile n8'i kıyaslarsan n8 ağır basar.

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
n8'in desire'ye karşı en büyük kozu nedir?

osmanutuk

osmanutuk

Üye
arkadaşlar ben hd2 vardı yenı sattım ve htc desire hd var su anda 1 gun luk makına vadafonedan alınmıs kesınlıkle htc den baska cıhaz dusuneyın derım hd2 veya desire hd bunları arasdırın duz derire almayın desirenın z serısı s serısı var hd si kalıtelı ben satıyorum alan varsa 1250 tl

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 alacağım galiba..

Starsley

Al pişman olmazsın :oke:

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
haha gecenin 12 sinde gidip alcam hemen :ehe aslında n8 daha ağır basıyor çünkü n72 im halıya 25 cm den düştüğü gibi kapak batarya sim kart fırlıyor, onda ise vida var herhalde öyle süper fizik gücü falan kullanmayacağıma göre :D :D hakikaten media markt'tan alsam bir problem olur mu?

Starsley

Olmaz

pRime.

pRime.

Üye
Nokia shoplardan veya turkcellden almanı öneririm. Cihazda sorun cıkarsa Mediamarkt seni çok uğraştırır.

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
Darty uğraştırır mı? Aynı zamanda nokia shop'larda n8 fiyatları ne kadar? teşekkürler.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
N8 i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Usb on the go, 12 mp kamera ve hdmi çıkışı dışında hiç bir artısı yok hele web tarayıcısı berbat rezalet. 5800 programlarını kullanmaya mahkumsun. gerçektende henüz tam olgunlaşmamış bi cihaz. Tavsiyem Htc Desire alabiliyorsan HTC Desire HD. Benim tavsiyemler arkadaş N8 aldı ve sonra tavsiye ettiğim için pişman oldum. aynı şekilde bende internetteki milletin şişirme doldurmalarıyla beğenmiştim nevarki telefonu görüp kullandıktan sonra o paranın o cihaza değmeyeceğini düşünüyorum.

Birde ekleme yapayım. Balon gibi şişirilen N8 i gördükten sonra Nokia benim için bitti şu an 5800 kullanıyorum ve bu benim son Nokia telefonum. Gelecek Android in olacak göreceksiniz. Hem Android de Hac*k mack uğraşmıyorsun. Çok daha basit. Sertifika derdi yok.

Starsley

Android nokiaya geçmediği sürece avucunu yalar symbian şuan birinci

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Android nokiaya geçmediği sürece avucunu yalar symbian şuan birinci

Symbian matematiksel verilere göre birinci evet :D. Çünkü neredeyse 3310 dan sonraki telefonların hepsi symbian diye geçiyor. Nokia bir tane tuş değiştiriyor telefondan model numarasının sonunuda 1 numara yükseltiyor al sana yeni telefon. millette afedersiniz balıklama atlıyor. E doğal olarak çok ürün satmış oluyor. sonuç symbian 1. heee yedik. :)) Sen akıllı telefonlardaki paya bak arkadaşım. n8 in satış rakamlarını bi gözden geçir istersen. Artık öyle tekelinde tutamıyor pazarı Nokia . Rakip çoğaldı çinliler bile güzel telefon çıkarmaya başladı nokiadan. Birde tavsiyem kırın zincirlerinizi. Etrafınıza bakın. Artık bilinçaltınıza yerleşen Nokia yı değilde Gerçek Nokia yı görün :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt