Denetim_Masası
Üye
Maxicep En İyi Profil || Oylama
..İLK ÖNCE ŞUNU BELİRTEYİM..
Yarışmada oylama 19 Mart 2011 Cumartesi gününe, saat 22:30'a kadar yapılacaktır.. O tarihten sonra yapılan oylamalar geçersiz sayılacaktır..
Şeytanınız bol olsun :P
Evet arkadaşlar öncelikle bu konuyu okuduğunuz için size teşekkür ediyorum ve yarışmaya katılan üyelere şeytanınız bol olsun diyorum..
Bi önceki konuda yarışmaya katılan üyeleri seçtik daha doğrusu onlar başvurdular ve bende yaptığım incelemeler sonucu maxicep.com'un bana verdiği yetkiye dayanarak
onları yarışmamıza kabul ettim...
Katılım konumuza isterseniz aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz...
http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/maxicep-en-iyi-profil-katilim-466038.html
Oylama başlamadan önce oy verme kurallarımıza bi bakalım...
Daha önceki katılım konusundada belirtiğim gibi;
x adlı üyeye 10 puan
x adlı üyeye 6 puan
x adlı üyeye 4 puan
şeklinde olacaktır...
Yarışmada oylama 19 Mart 2011 Cumartesi gününe, saat 22:30'a kadar yapılacaktır.. O tarihten sonra yapılan oylamalar geçersiz sayılacaktır..
Şeytanınız bol olsun :P
Evet arkadaşlar öncelikle bu konuyu okuduğunuz için size teşekkür ediyorum ve yarışmaya katılan üyelere şeytanınız bol olsun diyorum..

Bi önceki konuda yarışmaya katılan üyeleri seçtik daha doğrusu onlar başvurdular ve bende yaptığım incelemeler sonucu maxicep.com'un bana verdiği yetkiye dayanarak
onları yarışmamıza kabul ettim...Katılım konumuza isterseniz aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz...
http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/maxicep-en-iyi-profil-katilim-466038.html
Oylama başlamadan önce oy verme kurallarımıza bi bakalım...
- Oy veren üyeler siteden herhangi bir şekilde olursa olsun banlanırsa oyu geçersiz sayılacaktır...
- Yarışmaya katılan üyelerimiz gene herhangi bir şekilde nasıl olursa olsun siteden banlanırsa üye yarışmadan çıkarılacak ve bu durumda ona verilen oylar geçersiz sayılacaktır...
- Üyelerimize oy vermek için en az 35 mesajınızın bulunması gerekmektedir..
- Yarışmacılar kendilerine oy veremezler...
- YARIŞMACILAR OYLAMA BAŞLADIKTAN SONRA PROFİLLERİNİ VE AVATARLARINI HİÇBİR ŞEKİLDE DEĞİŞTİREMEZLER..
(bende avatarımı değiştirdim fakat daha oylama başlamadan değiştirdim...)
Daha önceki katılım konusundada belirtiğim gibi;
x adlı üyeye 10 puan
x adlı üyeye 6 puan
x adlı üyeye 4 puan
şeklinde olacaktır...
barlazz43 --> oylama başladıktan sonra profilinde oynama
yaptığı için diskalifiye olmuştur.. barlazz43 üyesine verilen oylar geçersiz sayılacaktır...
yaptığı için diskalifiye olmuştur.. barlazz43 üyesine verilen oylar geçersiz sayılacaktır...
Dafny
Necmi abide vardı 

Teşekkürler abi