Tartışmayın beyler sorularima neden kimse duzgum cevap vermiyor kendi aranizda gene basladiniz.
ama bı ara n8 turkıyede dıspırotrlerede bıle yoktu
gerı cektı yenısını pıyasaya surdu sattıgını sattı
cogumuz o ılk cıkan serıden aldık
ve bu ne dedık
ama 15 gun oldu cıhazı alalı gene aynısını aldı..ama fark gözler önunde..ekran daha parlak geldı bana..kapanma olmadı sasırdı..donma falan yok..arkdaslar..alan farkedecektırr..ben cevap veriyim ilk çıkan parti hatalıydı ama bana rastgelmedi şu video meselesi daha öncede belirtiğim gibi sadece youkuda izleyemdeim video ama internetin hızlıysa onuda açabiliyor sonra takılma meselesi 20 tane program açtım bir şey olmadı başka birşey sormamıştın galiba ama alırsan 2.nci parti olsun
ılk aldıgım n8 böle degldı hantaldı...takılma vardı ama bunda yok..yok kardesim yok hasanlar barajına git bi video çek düzcede telefoncu volkan var hem motorcu selamımı söyle al bi n8 i eline dene bi bak

Ben yurt dışından aldım n8 i ve garanti sorunundan dolayı hack,firmware,format vs. hiç birine girişmedim sorun çıkarabilecek hiçbirşey yüklemedim ve sonucunda hiçbir reset,donma gibi problemim olmadı (inş. olmaz )
N8 in cezbedici taraflarına gelirsek n8 i diğer telefonlardan ayıran birçok özelliği var bunlar forumda defalarca sayılmış ,bence n8 süper telefon alabilirsin ama tamamen senin kararın n8 de sorun sayılabilecek sorunlar ; uygulama ve oyun azlığı ile tarayıcı yetersizliği
Tarayıcıyı nokia iyi bir güncelleme ile kökten halletmeli artık ,oyun ve uygulamaya gelince henüz taşlar oturmadı ne olucağı belli olmaz ama s 3 destek bekliyor gibi nokia ve kullanıcılar bunu değiştirebilir, bu şuanda ciddi bir sorun n8 için , ama olsun n8den daha iyisi mi var , her oyunu da oynamayı ver al bi tane n8 derim ben![]()
basıtler harıc bence yeterlı cogunuda yuklemıyorum
bence yeterlı uygulama oyunu var bende suan en kalıtelı 56 oyun varbasıtler harıc bence yeterlı cogunuda yuklemıyorum
![]()

Of arkadaş, yani gülmekten ölüyorum şu anda![]()
Samsung fanı ilan edilmişim, n8'i elime almadığım ilan edilmiş bana karşı hakaret çağrıları yapılmış
Düzgün bir şekilde yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum , insan olabildikleri için..
N8 de yaşadığım ve gördüğüm eksiklikleri yazdım, kamera sorunu yok diyenler için kamera sorununu koydum. Veee fanboylarından anında hakaret yağdı...![]()
düzmece fotolara düzmece yorumlara karnımız tok adam arkadaki jelatini çekmeden xenon patlatmış bize yummaya çalışıyor arkadaş bu kadar sallama ilk defa görüyorum forumda hani cihaza karşı soğuk olabilirsin sevmeyebilirsin ama çamur at üstüne yapışsın mantığına kimse inanmaz gerçek kullanıcılarda yapıştırır cevabı, ki ben en az bu cihazla 400 den fazla foto çekmişimdir bir kere bile böyle olmadı ki tessar optik tessar güneş ışığı yansımasında obtüratör içinde gölgeleme yapar çok büyük ihtimal kamera problemi olan arkadaşın gölgeleyicisi bozulmuştur bunu anlamak için cihazı elinize alın kamerayı açın ilk önce gölgeye yöneltin sonra güneşe yöneltin güneşe yönelince arka kamerada çıplak gözünüzle göreceksinizki obtüratör içinde tessar devreye girecektir ve lens tamamen simsiyah olacaktır . sizin şuan eleştirdiğiniz cihaz 2011 in en iyi kameralı telefonu seçildi kapak çekimleri yapıldı dergilere basıldı.koskoca bloglar , telefon siteleri , teknoloji sistemi inceleyen pazarlar inceledi ayrıntılı oda çekimlerinden geçti kompaktlara kafa tuttu neyin karalaması bu ??

İşim gücüm yok jelatinini çıkarmayacam szi kekleyecem
Arkadaşım orda videosu var, belli bir açıdan gelen ışık kamera içinde yansıyor ve sis perdesi gibi birşey oluşuyor. Eminim, çünkü parlama esnasında el ile telefonun üstü kapatılırsa parlama kesiliyor.. Flashla alakası yok yani, tamamen donanimsal bir sorun...
Koskoca bloglar profesyönel makinalarla karşılaştırmış, kapak çekimlerinde kullanılmışmışmışmış...
Ailecek toplandığımız bir gece video çekeyim derken bu makinanın attığı parlama kazığından sonra, isterse aya gitsin bu telefonun kamerası benim için 5 para etmez.
Arkadaslar youtubuden n8 parlama diye arama yaptıgınızda 10 kusur vıdeo cıkıyor ve dıger mobıL forum siterındede bunu gordum belkı herkesde yoktur ama cogu kısıde var.Ama ben gene n8 alıcam o sorun benim ıcın bek onemlı degıl.Optık zom ve web hızı cok kotuymus buna kımse bsey dmıckmı
ışık açısını sen adam gibi tutamıyorsan 90 derece ile çekim yapacakken 115 gibi bir açıyla tavana doğru tutarsan ben sana nikon verim onunla bile çekemezsin sen ışığa doğru yöneltmeyeceksin lensi çünkü senin özel merceğin yok cup diye alır yoksa parlamayı bunun n8 le alakasıyok en kısa sürede eline al herhangi bir makine akşam ışığında tavana doğru hafif eğim yap karşınada bir nesneye odaklat yine aynı hata sandığın olayı yaşayacaksın.özelliklede lensi gövdeye yakın cihazlarda bu sorun oluşuyor çünkü cihaz günlük çekimlerde çok ışık alması için gövdeye yakın üretiliyor bu bir nevi iyi çünkü lens 1.1.83 oranında büyük kendi dalında gün ışığı toplaması için böyle yapılmış ama sen biraz açıyı kaybedersen odağa ışığı toplarsın böyle olur herhangi bir hata yok kesinlikle sen dediklerime dikkat et böyle problem oluşmaz....özellikle ev içi çekiminde sen cihazı orta karar bir ışığa tutarken herhangi üst açıyla gelen bir ışığıda kareye alırsan yine aynı parlamayla karşılaşabilirsin çünkü cihaz kendini karanlığa odaklar ve iso değeri artar(muhtemelen sen auto iso kullanıyorsun) diğer yukarıdan gelen ışık (mesela ampül) yine parlama yapar.yani tuttuğun açıya bağlı oluşan durumlar .
--------------- Ekleme ---------------
nokianın optik zoomlu tek cihazı n93 3x yapıyordu n8 de optik zoom yok hep digital zoom ayrıca gayet kaliteli bence yani ben memnunum ama internet olayı daha çözülemedi çok kişi kötü diyor ben kullandım ama bir hata almadım gayet hızlı yüklüyor. tutuş açına bağlı o parlamalar .
--------------- Ekleme ---------------
bak görüyormusun bu adamı ne yapmış gidip sokak lambasının altına girmiş xenon patlatmış diyorki niye böyle oldu ee pes yani arkadaş hiçmi foto ile uğraşmadın üst açıdan ışık altına girilirmi karanlıkta pro objektifin yoksa böyle olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız