valla hakan abi açıklamış tabi anlayana kim anlar ki ne gsmarenada çıktı ne de başka yerde böyle sorun adam video ve fotoğraf çekmesini bilmiyorsa cihazın suçu öyle hata olsa millet makaraya alırdı N8 siz sadece atıp tutmuşsunuz yani sen git aynı hareketi profesyonel kamerada yap aynı sorunu alıcan her zaman böyle olur yapcak bişe yok lens ışığı almak zorunda

her marka hatalidir ama n8 daha hatalidir *** nokia hatasini kabul etti neyi tartisiyosunuzwavw berbat bi telefon kullandım ve 1 saat içinde bıktım yemin ederim samsung bi türlü istenen özellikte bi telefon yapamadı .nokıa n8 güncellendikçe süper bi telefon olacağından eminim samsung u karalamak istemiyorum ama malesef öyle wave nin menüsü iyi olmamış fiytın göre iyi değil ama n 8 inde tasarımı ii değil
suat abi arkadaş sorunlu seriden bi n8 almış ee normaldir sorunlar karşısındada biraz efkar da yapmış kafayı iyi yapmış ama anlamak istemedikleri olay her marka cihazın bazı sorunları oluyor fakat NOKIA bu sorunların arkasında dimdik duruyor ve gerektiğinde kullanıcısına yeni cihaz verıyor ama ALLAHIMA bin şükür ben kodaktaki profesyonel fotocu arkadaşla hem akşam hem gündüz her türlü zorlu şartlarda çekim yaptım ve bu profesyonel fotocu arkadaşla izledik çekimleri ne parlama ne pırlama hiç bir olumsuz bir durum yoktu ve arkadaşta bunu profesyonel olarak onayladı.sen ne kullanıyorsun bilmiyorum ama kafan güzel belli![]()

gsmarenada cikariyolar zaten hatali urunleriher marka hatalidir ama n8 daha hatalidir *** nokia hatasini kabul etti neyi tartisiyosunuz

n8 kamera konusunda segmentinin en iyi cihazı moda çekimi yapıldı diziler çekildi arkadaş neyi tartışıyoruz
Ben wavemi mecvur veriyorum imei klonlasmis aldigim yer bana wave bulcakti ama bulamadi daha 1 aylik kvg garantili n8 veriyor mecvur alicam.
ya bu kadarda olmaz dimi hatalı cihaza utanmadan 2011 in en iyi kameralı cihazı ödülünü veriyorlar ayıp dimi kardeşim asıl bu ödülü hak eden wave, wave in kazanması lazım dimin8 kamera konusunda segmentinin en iyi cihazı moda çekimi yapıldı diziler çekildi arkadaş neyi tartışıyoruz
![]()