Wavemi satip N8 almayi dusunuyorum sorularim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
wave i satıp n8 almak mı büyük yanlış

Uruloki

Uruloki

Üye
valla hakan abi açıklamış tabi anlayana kim anlar ki ne gsmarenada çıktı ne de başka yerde böyle sorun adam video ve fotoğraf çekmesini bilmiyorsa cihazın suçu öyle hata olsa millet makaraya alırdı N8 siz sadece atıp tutmuşsunuz yani sen git aynı hareketi profesyonel kamerada yap aynı sorunu alıcan her zaman böyle olur yapcak bişe yok lens ışığı almak zorunda

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Birde buna bakiniz m.youtube.com/watch?gl=US&client=mv-google&hl=en&v=9oq6NWGk6es

mavrick

mavrick

Üye
valla hakan abi açıklamış tabi anlayana kim anlar ki ne gsmarenada çıktı ne de başka yerde böyle sorun adam video ve fotoğraf çekmesini bilmiyorsa cihazın suçu öyle hata olsa millet makaraya alırdı N8 siz sadece atıp tutmuşsunuz yani sen git aynı hareketi profesyonel kamerada yap aynı sorunu alıcan her zaman böyle olur yapcak bişe yok lens ışığı almak zorunda

gsmarenada cikariyolar zaten hatali urunleri :ehe:ehe her marka hatalidir ama n8 daha hatalidir *** nokia hatasini kabul etti neyi tartisiyosunuz

Starsley

Arkadaşım sen kararını açıkla da konu kapatılsın uzar bu mevzu

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Ben wavemi mecvur veriyorum imei klonlasmis aldigim yer bana wave bulcakti ama bulamadi daha 1 aylik kvg garantili n8 veriyor mecvur alicam.

Starsley

Tamam karar verdiğine göre konu kapatılsın

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
wavw berbat bi telefon kullandım ve 1 saat içinde bıktım yemin ederim samsung bi türlü istenen özellikte bi telefon yapamadı .nokıa n8 güncellendikçe süper bi telefon olacağından eminim samsung u karalamak istemiyorum ama malesef öyle wave nin menüsü iyi olmamış fiytın göre iyi değil ama n 8 inde tasarımı ii değil

mavrick

mavrick

Üye
wavw berbat bi telefon kullandım ve 1 saat içinde bıktım yemin ederim samsung bi türlü istenen özellikte bi telefon yapamadı .nokıa n8 güncellendikçe süper bi telefon olacağından eminim samsung u karalamak istemiyorum ama malesef öyle wave nin menüsü iyi olmamış fiytın göre iyi değil ama n 8 inde tasarımı ii değil

wavei kotulemek icin demiyomusta falan daha ne kaldi zaten adama bak, sen kirmiziyi seviyon diye maviye laf atilmaz

blackbird48

blackbird48

Üye
sen ne kullanıyorsun bilmiyorum ama kafan güzel belli:kop::kop::kop:
suat abi arkadaş sorunlu seriden bi n8 almış ee normaldir sorunlar karşısındada biraz efkar da yapmış kafayı iyi yapmış ama anlamak istemedikleri olay her marka cihazın bazı sorunları oluyor fakat NOKIA bu sorunların arkasında dimdik duruyor ve gerektiğinde kullanıcısına yeni cihaz verıyor ama ALLAHIMA bin şükür ben kodaktaki profesyonel fotocu arkadaşla hem akşam hem gündüz her türlü zorlu şartlarda çekim yaptım ve bu profesyonel fotocu arkadaşla izledik çekimleri ne parlama ne pırlama hiç bir olumsuz bir durum yoktu ve arkadaşta bunu profesyonel olarak onayladı.
Samsung galax s düşünüyordum N8 ime kardeş olarak ama yok be abi belki bulaşıcı olur bu saldırganlık NOKIA ya karşı ben en iyisi vazgeçim. işin gırgırı bir yana yiğidi öldür hakkını yeme samsung da piyasada sağlam durmaya başladı ama NOKIA bir dev o ayrı konu :kop::ehe:kop::ehe:kop:

Starsley

+1 hak ettin :D

franzliszt

franzliszt

Üye
gsmarenada cikariyolar zaten hatali urunleri :ehe:ehe her marka hatalidir ama n8 daha hatalidir *** nokia hatasini kabul etti neyi tartisiyosunuz

ya bu kadarda olmaz dimi hatalı cihaza utanmadan 2011 in en iyi kameralı cihazı ödülünü veriyorlar ayıp dimi kardeşim asıl bu ödülü hak eden wave, wave in kazanması lazım dimi :naughty::naughty::naughty: n8 kamera konusunda segmentinin en iyi cihazı moda çekimi yapıldı diziler çekildi arkadaş neyi tartışıyoruz(h)

pRime.

pRime.

Üye
Ben wavemi mecvur veriyorum imei klonlasmis aldigim yer bana wave bulcakti ama bulamadi daha 1 aylik kvg garantili n8 veriyor mecvur alicam.

Zorunlu olarak N8 alacaksan alma arkadaş sende sevmediğin bir telefonu niye alasın ki?
Bırakın arkadaşlar şu wave n8 tartışmasını. Hakkaten yeter artık. Aynı şeyleri tartışmaktan bıkmadınız mı acaba?

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Bada Ya android Yükelenebilir Tabi şimdilik söylentiler bu çok üstünde duramdım sanırım bağış yapmanız gerekiyor proje asamaşında olması gerekiyor ama n8 tavsiye etmem

mavrick

mavrick

Üye
ya bu kadarda olmaz dimi hatalı cihaza utanmadan 2011 in en iyi kameralı cihazı ödülünü veriyorlar ayıp dimi kardeşim asıl bu ödülü hak eden wave, wave in kazanması lazım dimi :naughty::naughty::naughty: n8 kamera konusunda segmentinin en iyi cihazı moda çekimi yapıldı diziler çekildi arkadaş neyi tartışıyoruz(h)

reklamlara girmis tartisma

kırmızı27

kırmızı27

Üye
Wavenden vaz geçme derim vaz gececeksende git galaxsi serisinden yada sony ericson arc çıkmış varsa ondan al ben n8 gördüm tepki lere karşılık vermesi çok yavaş multi tourc zomu kötü ben beğenmedim bi de her şeyden önemlisi nokia bu huyunu ne zaman terk eder bilmiyom tip berbat nasıl desem takoz yada tuğla diye duvar örmede kullan telefon çok kalın daha ince olabilirdi bi de ekranı wave ye göre nasıl desem ekranı derken hani cam olur bi de cam gibi sert plastik olurya işte onun gibi waveki ona göre sert o sanki yumuşak gibi benim baktığımın ekranı çizilmişti....
Genede karar senin kardeş ben şahsen n8 zi beğenmedimmmmm...Genede alırsan allah hayırlı etsinnnnn...

mobilci07

Üye
kazık yemek istemiyorsan bence satma waweni

eaagent

eaagent

Üye
vermek zorundaysan bişey diemem ama söylym şmdiden. alışamazsn ve yavaş gelecek.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ikiside guzel her ikisinde kullandım n8'im var diye demiyorum n8 wave birdende ikidende iyi zaten wave iyi olsaydı onu alırdım bende ama coluk cocuğun yorumuna bakıpta kaliteden şaşma telefondan beklentin resim video müzik oyun internetse zaten bunları en iyi şekilde n8 sunuyor n8i hep işlemciden vuruyorlar ama işlemci faalasıyla yyeterli zaten abarrılı üstün özllikler seni twknolojiye doyuruyor

----------Eklendi @ 23:38:22 ---------- Yazıldı @ 23:36:43 ----------

ve n8 son guncellemeden sonra hatasız ve kusursuz oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt