S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

pesper

Üye
sevgili arkadaşım emeğine sağlık bir soru da ben sormak istiyorum benim aldığım ücretli uygulama baya bi fazla önceden telefondan silince bir sene içinde önceden aldığım uygulamaları tekrar ücretsiz yükleyebiliyordum şimdi o uygulamaları yükleyebilecekmiyim yoksa yine paralı mı almak zorundayım?

yanıtın için şimdiden teşekkürler

C.Can

C.Can

Üye
olmaz heralde denemedim 1.0.2 de engellediler 1.2 dede olmaz heralde.
spoof yapmaktansa uygulama satın alalımki gelişsin yeni uygulamalar gelsin:oke:
Çok çok dandik temalar bile 2.40 tlden aşağı değilse ben spoof yaparım :)
1.2 JJ9'da oluyor bu arada.Deneyip sonucunu mesaj falan atabilirsen bana sevinirim.

viranufuk

viranufuk

Üye
yğkliyebiliyosun indirdiklerimlde gözükür stordan da gözükür bende sabahtandır o suruyu sora sora arkadaşların başını şirşirdim keşke forum bi gözden geçriseydin

tesadüf05

tesadüf05

Üye
arkadaşım indirdim jıd.rar şifre istiyor onun şifresi ne ??

kiyeg

kiyeg

Üye
S8500XXJID indirdim yanlış şifre hatası veriyor acaba eksik yüklememi yaptım diye bakıyorum boyutda aynı :S

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
S8500XXJID dosyasının da şifresi var. Şifre:

Kod:
samfirmware.com

halil45

Üye
sevgili arkadaşım emeğine sağlık bir soru da ben sormak istiyorum benim aldığım ücretli uygulama baya bi fazla önceden telefondan silince bir sene içinde önceden aldığım uygulamaları tekrar ücretsiz yükleyebiliyordum şimdi o uygulamaları yükleyebilecekmiyim yoksa yine paralı mı almak zorundayım?

yanıtın için şimdiden teşekkürler

evet bu çok önemli bende merak ettim şimdi bunu...:hmmm

pesper

Üye
bugünlerde günde 15 saat çalışıyorum işten geleli çok olmadı çok bakamadım işin açığı kusura bakmayın,teşekkürler.

kiyeg

kiyeg

Üye
eşekkürler kurulum işine başlıyacam inş olur sonucu açıklarım

halil45

Üye
sağol....

furkanosman

furkanosman

Üye
parayla aldığınız uygulamalar silinse de sonradan apps da indirdiklerim bölümünde görünüyor .. tekarar ücresiz yüklenebiliyor sanırım ..

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Yani işin özü samsung bu güncellemeyi Multiloader ile telefonuna 1.2 sürümünü atanlar için çıkarttı.Bizde hala mal gibi kiese 1.2 gelcek diye bekliyoruz.Kuruyorum bende çok teşekkürler.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
jl2 deki gibi mesenger varmı bunda veya push bildirimi felan

xmoostyx

Üye
daha deneyip de muvaffak olan yok mu hiç :D

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
mildew583

mildew583

Üye
şimdi yükledim wave cilere hayrlı uğurlu olsun. kurcalayıp bilgilerimi paylaşacağım. :D jvka1 güncellemesidir. :oley

delacrix

Üye
hocam kimse sormamış garanti gidiyormu yani anlaşılıyor mu?

kiyeg

kiyeg

Üye
sanırım downloader kullanımını bilmiyorum resimdeki gibi bütün dosyaları ilgili yerlere açtım sonra ne yapmam gerekiyor port search mü tıklanıyor?

Üst Alt