hayır ilk önce jıd yükle daha sonra jvka1 ilk jvka1 yüklersen uygulamlar çalışmaz birçok arkadasın yasadığı sorunu yasarsın. pardon onun linkini unuttum hemen ekliyorumkiesten daha sonraki güncellemeleri görürümü bu arada xxjıd ı yüklemeden direk
JVKA1 i yüklesek olurmu
--------------- Ekleme ---------------
bu arada S8500JVKA1 in linki yok
xxjıd fulll yüklediğimiz için herşey silinecek yedekleminiz iyi olur sim kartı hafıza kartını cıkarın.çok soru soruyorum baba bu arada hafıza kartını falan yedekliyimmi silinirmi hepsi bir sürü uygulam yüklü nfs asphalt şimdi hepsi ücretli wireles modem de yok appden indiriyim
yazdığım gibi orjinal 1.2 kiesle yüklediğiniz takdir sorun yaşanıyor ama benim anlattığım yöntemle hiçbir sorun yok ve orjinal yüklemiş oluyorsunuz.ganstera supersin jl2 yi cepkingden kopyaladin diye yuklenmisler sana ama arkandayim bu sonucta anonim kimsenin babasinin mali degil neyse ama ka1 surum olmasi lazim direk yuklunmezmi ve servisten nasil elinecgecti bu wurum anlamadim jl2 mi ka1 mi hangisi iyi sence ka1 tamamen turkiye icin bence daha iyi gibi
çok soru soruyorum baba bu arada hafıza kartını falan yedekliyimmi silinirmi hepsi bir sürü uygulam yüklü nfs asphalt şimdi hepsi ücretli wireles modem de yok appden indiriyim
hayır ilk jıd sonra jvka1Arkadaşım jid yerine jl2 de sürüm onun üzerine yapsak olurmu. hem jıd üzerine nie oluyo ki bu anlamadım türkiye güncellemesi deilmi bu
orjinal koblosu olursa daha iyi olur tabikitelefonu kutu içinden gelen usb bağlantı kablosuylamı bağlıyoruz telefonu yoksa başka bir bağlantı kablosumu kullanıcaz biraz bu konularda acemiyim lütfen sorumu mazur görün :S
teşekkürler hocamTebrikler emek budur diğeri değil.
Kolay Gelsin