İlk Turk Custom Firmware jl2

Sponsorlu Bağlantılar

senam38

Üye
    Konu Sahibi
İlk Turk Custom Firmware jl2
arkadaşlar bu site şuan üyelik kabul etmiyormuş onun için dosyaları ve içerikleri görüntüleme ve indirme şansım olmadı cepking sitesine üye olan arkadaşlar sizden ricam bu bilgileri ve linkleri bubaşlık altında aynı cepkingde olduğu gibi paylaşın yada yeni konu açın cepking adresindeki gibi ayrıntılı anlatım ve linkleri koyun ben kiesi beklemekten sıkıldım jl2 yükleyeceğim yardımlarınızı bekliyorum

ganster86

Üye
Bu ana XXJL2_

Bunun içindeki CSC......DBT.csc yüklenmeyecek yerine

TUR csc si yüklenecek aynı aşağıdaki resim gibi.

Yükleme aracı Multiloader 5.65

Multiloader ile yükleme

Yükleme yapıldıktan sonra Tuşlara basıp
*#272*SSDD#

kodu girilecek burada SS: telefondaki saat DD: dakika. Telefon 10:23 gösteriyorsa

*#272*1023#

yazılacak

Burada çıkan listede TUR seçilecek telefon kapanıp açılacak.

Palringolu SHP olduğundan önce Social Hub dan Push servisi etkinleştir butonuna basılacak. Bir uyarı penceresi gelecek en üstte bir buton var ona basılacak bir internet sayfası açılacak onu kapatıp uyarı pencereine dönün Kabul e basın Social hub etkinleştirilsin

Social hub

senam38

Üye
    Konu Sahibi
Bu ana XXJL2

Bunun içindeki CSC......DBT.csc yüklenmeyecek yerine

TUR csc si yüklenecek aynı aşağıdaki resim gibi.

Yükleme aracı Multiloader 5.65

Multiloader ile yükleme

Yükleme yapıldıktan sonra Tuşlara basıp
*#272*SSDD#

kodu girilecek burada SS: telefondaki saat DD: dakika. Telefon 10:23 gösteriyorsa

*#272*1023#

yazılacak

Burada çıkan listede TUR seçilecek telefon kapanıp açılacak.

Palringolu SHP olduğundan önce Social Hub dan Push servisi etkinleştir butonuna basılacak. Bir uyarı penceresi gelecek en üstte bir buton var ona basılacak bir internet sayfası açılacak onu kapatıp uyarı pencereine dönün Kabul e basın Social hub etkinleştirilsin

Social hub

hay bilader ellerine sağlık anında konuyu alıntı yapmışın çok sağolasın

ganster86

Üye
bende aydin hocanın hazırladığını yükledim gayet güzel olmus tavsiye ederim.
hattınızın ayarları otomatik geliyor.
xxjl2 fullll dür yani önceden baska firmware yüklemenize gerek yoktur direk olarak yükleyiniz

senam38

Üye
    Konu Sahibi
kiesi beklemekten sıkıldım yükleyenlerinde tefonları hep serviste onun için jl2 yükleyeceğim sağol bilader çok teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

xxjl2 fullll dür yani önceden baska firmware yüklemenize gerek yoktur direk olarak yükleyiniz
ben direk jk1 1.0.2 nin üzeine kurabilirim yani demi jid yüklemeye gerek yok

ganster86

Üye
kiesi beklemekten sıkıldım yükleyenlerinde tefonları hep serviste onun için jl2 yükleyeceğim sağol bilader çok teşekkür ederim

ben direk jk1 1.0.2 nin üzeine kurabilirim yani demi jid yüklemeye gerek yok
jıd yüklemeye gerek yok çünkü jl2 fullll dür. direk yükle
jk1 in üstüne kur.

C.Can

C.Can

Üye
Peki bu jl2,jj9 dan daha mı iyidir ??
Sıkıntı yok yani di mi gönül rahatlığıyla flashlayabilir miyiz ?

ganster86

Üye
mavrick

mavrick

Üye
ne simdi bu fwnin artisi kimse yazmamis ,yukleyince tel elimizde kalmasin,bu arada stune prosundan istediginiz gibi teli sekillendirin ben original olan herseyi sildim telefon dahada hizlandi ama o hiz tat vermiyor bastan soliyim

mustapha2105

Üye
arkadaşlar bende XXJID yüklü XXJL2 daha mı iyi acaba. karşılaştırabilecek var mı acaba

aybek1453

Üye
Bu çok daha stabildir.Hafıza sorunu çoookkk az yaşarsınız.Sosyal Hub Premium vardır ki devrim niteliğinde.

Bir de Türkiye kodludur.Şebeke ayarları falan otomatik gelir.

Bu Fw yi paylaşanlar keşke Aydın Hocadan izin alsalarmış.Burada yayınlanmasına umarım kırılmaz.Dh de linkleri vermemişti.Kimse de yazmadı.Keşke direk cepking e yönlendirseydniz.
Ben isteyene davetiye verebileceğimi söylemiştim.

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Herkez firmware çıkarttı bir samsung adam gibi bişiy çıkaramadı.

aybek1453

Üye
Herkez firmware çıkarttı bir samsung adam gibi bişiy çıkaramadı.

Aydın Hoca bu FW yi kendi yazmadı.Bu yazılım da Samsungun ORJİNAL yazılımıdır.Aydın hoca sadece TR kimliğini ve SHP yi yerleştirdi.Yani bu FW Samsung ürünüdür,Aydın Hoca derlemesidir.

senam38

Üye
    Konu Sahibi

bu bolumu biri bana anlatabilirmi adım adım social hub da push servislerini etkinlestirme diye bisey bulamadım

aydink_1903

aydink_1903

Üye

bu bolumu biri bana anlatabilirmi adım adım social hub da push servislerini etkinlestirme diye bisey bulamadım
Hesaplarım

Kolay Gelsin

furkanosman

furkanosman

Üye
vay arkadaş .... ben direk anlatıldıgı gibi yükledim. bi kaç yerde beklemedigim durumlar oldu . bunuda cepking' de kibarca yazdım. ve eger amaç son xxjl2 yani son cıkan firmware'ini yüklemek ve sim kart ve türkiye lokasyon ayarlarının otomatik gelmesi ise bunun içinde alternatif kendi denedigim bi yöntemi yazdım ..
aydink_1903 beni banladı ... neymiş efendim yalan yanlış bilgiler veriyormuşum, yanıltıyormuşum peki kies dışında yüklenen custom firmware ler, yaptıgınız bu editlemeler cokmu yasal, hiç degilse elimizdekiyle bişeyler yapmaya çalışıyoduk, sizin gibi dosyaları kurcalamıyoduk aydın bey ....
ama altına yazmış konunun " bişey olursa sorumluluk almam" diye :)

aydink aslanım böyle işlerle gel . bak Gangstera yı örnek al biraz :)) :aha:

http://www.maxicep.com/bada-os/s8500-bada-os-1-2-uygulama-sorunu-cozuldu-468169.html

Helal arkadaşım ...

utml24

utml24

Üye
merhaba beyler. bayadır takip ediyorum. her kes aynı soruları defalarca sormuş. ganstera arkadaşımızda usanmadan cevap vermiş sağolsun. ben açıkça sı soru sorarken çekiniyorum artık bıkmış mıdır diye.

soru :) önce jıd ve ardından 1.2 kurduktan sonra mı jl2 yi yükleyebiliriz. ve jl2 yi kurmak garanti dışı bışı bırakır mı

yanıtlarsın çok makbule geçer.

furkanosman

furkanosman

Üye
merhaba beyler. bayadır takip ediyorum. her kes aynı soruları defalarca sormuş. ganstera arkadaşımızda usanmadan cevap vermiş sağolsun. ben açıkça sı soru sorarken çekiniyorum artık bıkmış mıdır diye.

soru :) önce jıd ve ardından 1.2 kurduktan sonra mı jl2 yi yükleyebiliriz. ve jl2 yi kurmak garanti dışı bışı bırakır mı

yanıtlarsın çok makbule geçer.
JL2 olan yazılımı direk cihaza atabilirsiniz. JID ye gerek yok. ama önce ,,
JID ilk 1.2 custom yazılımlardır. bunu JJ9 , JK1 , update yazılımlarılari takip etti. bunlarda tabiki custom yazılım yani aslında resmi olmayan yazılımlar. En son JL2 geldi; bu yazılımın resmi alman yazılımı olup kiesden bizzat alındıgı söyleniyor. Ama JID ve diger update ler veya bu JL2 olan yazılımı (resmi dediğimiz), cihaza yüklerseniz ve cihaz herhangi bi nedenle garantiye giderse, orda garanti dışı kalmış denilebilr.

ama tabi orjinal yazılıma dönmek için yöntemler var ve forumda son türkiye resmi yazılımıda verildi, Garantiye vermeden önce orjinal Türk yazılımına dönebilirsin. ama diyelim cihazda resmi olamyan yazılım yüklü ve cihaz tekrar yazılım yüklenemeyecek şekilde bi arıza yaptı. bu durumda garantisi yine sakata gelebilir ..

Üst Alt