Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk Turk Custom Firmware jl2
Sponsorlu Bağlantılar
utml24
Üye
teşekkür ederim cevap için. peki şimdi jl2 yi jvka1 in üstüne kurucam + olarak shub premium olacak. başka bir artı veya eksisi var mı acba
hakan5637
Üye
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bolshays
Üye
Hesaplarımdan maillerime bakabiliyorum ama messengere girince geçersiz oturum diyor neden böyle diyor anlıyabilmiş değilim doğru ID ve PW giriyorum sonuçta biri yardım edebilir mi ?
Apit"
Üye
arkadaşlar csc linki çalışmıyor nereden indirebiliriz? birde şunu sormak istiyorm bu sürümde spoof yapılabiliyormu? cevaplarınızı bekliyorum
darkdegger
Üye
Samsung dan gelmeyen ganster arkadaşımızdan gelmiş ellerine sağlık.Yanlız ben türkçe csc 2.link sanırım indiremedim tekrar link verilirse güzel olur almancasını kurdum şimdi.gelirse onuda ekleyelim tekrar kuralım şimdiden saol.
silver021
Üye
Bende gectim bi ara jj9 surumune ama cok pisman oldum. xx surumleri durduk yere cpu kasip duruyor. peki bu surumdede boyle bir durum soz konusumu ? ayrica orjinal firmware e geri donus cok zor ve eziyetli. gecicek olan arkadaslarin dikkatine.
darkdegger
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ölü olan 2. linkdeki dosyayı buldum buradan indirebilirsiniz.