Artık bu konuya bi son. Hangi telefon alınmalıdır ? Bir bakın ya.

Sponsorlu Bağlantılar

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
Artık bu konuya bi son. Hangi telefon alınmalıdır ? Bir bakın ya.
*Cafelerde AVM'lerde sorunsuzca Wifi kullanabilmek ve iyi çekmesi lazım
*Müzik dinlemek (Özellikle kulaklık)
*Haritaları sorunsuzca kullanmak
*Adobe flaş player 10.1 ( Video izlemek için :) )
*İnternnete video izlemek
*Kullanışlı uygulamalar yüklemek ve kullanmak
*Eğlenceli oyunları takılmadan oynayabilmek
*Kamerası çok iyi lazım değil ama iyi sayılcak derecede olması lazım

Bunları yapan telefon arıyorum. ayrıca symbian mı androidmi ? symbiansa hangisi s60v5 mi vs.vs.

samsung,nokia fark etmez iyi olsun yukardakiler karşılasın. :megafon: Fiyat sınırım 0-700 ama çok güzelse 900lere çıkarım.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Fiyat sınırın yoksa Samsung I9100 Galaxy S II modelini al. 4.3 inch'lik dev ekranı var 480x800 çözünürlük 16m renk ve Super Amoled plus ekranı var. Led flaş ve otofokuslu 8 mp kamera. 1080p 30 fps kalitesinde video çekimi. Dual-core 1GHz ARM Cortex-A9 proccessor, Mali-400MP GPU, Orion chipset ve 1 gb ram. 3g için kullandığı ön kamera bile 2 mp. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct gibi gelişmiş bir wifi'si var. A-GPS var, Android kullanmakta. Telefonda var da var bana kalırsa bu telefon çıktığında çoğu otorite tarafından dünyanın en iyisi olacak ötesi yok şimdilik. Yanılmıyorsam yurtdışı fiyatı 600 euro olarak belirlendi.
Son olarak işletim sistemi o kadar da önemli değil önemli olan telefonun performansı. Ama S60 V5'ten uzak dur. S^3 gayet güzel denedim hoş bir işletim sistemi. Android'i de arkadaşta görmüştüm o da değişik güzel bir işletim sistemi.

--------------- Ekleme ---------------

Ama bu beni aşar dersen;
Nokia cephesi: C6-01 / C7 / N8 / E7
Samsung Cephesi: Wave II 8530 / Samsung Galaxy Ace S5830 / Samsung Galaxy S
Sony Ericsson Cephesi: Xperia X10 / Xperia Arc.

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
peki sıralayacak olursak :
C7 / Wave II 8530 / Samsung Galaxy Ace S5830 / Samsung Galaxy S

hangisi 1. 2. 3. olur ?

pRime.

pRime.

Üye
Hepsi güzel telefonlarama malzeme kalitesini ve sağlamlığı da unutmamak lazım. Nokia burda ön plana çıkıyor.

zeusahmet

zeusahmet

Üye
işletim sistemi çok önemli aslında bada ya uygun saçma bir msn messenger bile bulamadık birbir yol deniyoruz msn açmak için sen androidli bir telefon al internette sorun yaşama

Utku

Utku

Üye
n8 almalısı n

baranselona

baranselona

Üye
galaxy s:oke:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
abi anlatığına göre bu galaxy s2 müthiş ötesi bişeymiş yaa ne o öle 2 mp öne kamera 1 gb ram dual core işlemci benim eski pc de bile 256 mb di ram süpermişşş

erkoc777

Üye
kesinlikleeeeee N8 başka bu özelliklere yakın bütçene göre telefon bulamazsın aradığın herşey var ben kullnıyorum ve çok memnunum hatta ben ıphone 3 kullanıcısıydım ama NOKİA N8 al derim ....
hayde hayırlı olsun bakem :D

sanberk_11

Üye
700 tl ise Motorola milestone veya Samsung Galaxy ACE'ye göz atabilirsin :).

Starsley

Arkadaşım kaç kez anlattım sana c7 al diye 1gb rom var telefonda adobe flaş player 10.1 var wıfı bgn usb otg usb girişi (çıkış değil) yani daha ne istiyosun ben c7 alıcam dedin yine vazgeçmişsin bunlar c7 nin farkı ÇELİK kasa yı unutma yani benim önerim c7 al pişman olmazsın

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
peki sıralayacak olursak :
C7 / Wave II 8530 / Samsung Galaxy Ace S5830 / Samsung Galaxy S

hangisi 1. 2. 3. olur ?

n8 sevmiyorum dostlar gıcık oluyorum :)
of karar veremiyorum .s yukardakilerden hangisi ? .s

Kefelon

Üye
samsungun galaxy ailesinden birini al ace veya galaxy s gibi samsung o telefonların üzerine çok düştü yani düşük fiyata yüksek kaliteyi yapmak için baya uğraştı ve bencede başardı uygulamada sınır tanımayan android 2.2(froyo) işletim sistemiylede telefonlarını taçlandırdı süper telefonlardır galaxy ailesindeki telefonlar mutlaka al :oke:

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım kaç kez anlattım sana c7 al diye 1gb rom var telefonda adobe flaş player 10.1 var wıfı bgn usb otg usb girişi (çıkış değil) yani daha ne istiyosun ben c7 alıcam dedin yine vazgeçmişsin bunlar c7 nin farkı ÇELİK kasa yı unutma yani benim önerim c7 al pişman olmazsın

valla kardeşim bende c7 diye karar veriyorum ama forumda gezerken fikrim degişiyor artık nokia kullanmayın diyen var samsung iyidir diyen var kararsız kaldım :bilmm

samsungun galaxy ailesinden birini al ace veya galaxy s gibi samsung o telefonların üzerine çok düştü yani düşük fiyata yüksek kaliteyi yapmak için baya uğraştı ve bencede başardı uygulamada sınır tanımayan android 2.2(froyo) işletim sistemiylede telefonlarını taçlandırdı süper telefonlardır galaxy ailesindeki telefonlar mutlaka al :oke:

android tercihim :)
evet bende öyle düşünüyorum :naughty:

Starsley

Arkadaşım benim için farketmez c7 800 lira nokiashoplarda hem fiyat iyi hem özellikler muhteşem karar senin

Bu arada galaxy s de flaş yok ve ace de 10.1 yok usb otg cabası 5mp kamera var ve fiyat c7 ye göre uçuk

Bu arada galaxy s de flaş yok ve ace de 10.1 yok usb otg cabası 5mp kamera var ve fiyat c7 ye göre uçuk

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım benim için farketmez c7 800 lira nokiashoplarda hem fiyat iyi hem özellikler muhteşem karar senin

:angry: neee

flaş yoksa iş değişir :d:

Starsley

Evet arkadaşım rahatlıkla flaş videolarını izleyemessin ama c7 de bütün flaş videolarını 10.2mb hızla izlersin

Benim derdim senin aklını çelmek değil hepsi süper telefon yani uygulama büyük ekran falan dersen tabiki samsung ta alabilirsin ama multimedya istersen c7 al derim ve fiyat ta uygun seviyede

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sağol :)
zaten c7 nin ekranı bana yetiyor televizyona gerek yok :ehe

Starsley

Tamam arkadaşım ben diğerlerini kötülemiyorum ama senin aradığın şeyler c7 de en iyi şekilde var yoksa banane ne alırsan al :D

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım alıcaz umarım beklediğim gibi gelir kaç tane telefon aldıysam iyi çıkmadı :d: