Telefon Tavsiyesi Değişik bi sorum var :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
Değişik bi sorum var :D
arkadaşlar benim telefonla yapacagım şeyler belli. yapakcaklarım

*Cafelerde AVM'lerde sorunsuzca Wifi kullanabilmek ve iyi çekmesi lazım
*Müzik dinlemek (Özellikle kulaklık)
*Haritaları sorunsuzca kullanmak
*İnternnete video izlemek
*Kullanışlı uygulamalar yüklemek ve kullanmak
*Eğlenceli oyunları takılmadan oynayabilmek
*Kamerası çok iyi lazım değil ama iyi sayılcak derecede olması lazım

c7 bunları karşılar x6 da karşılarmı ? :allalla:
para önemli tabi :naughty:

x6 daha bi karizmatik geldi bana ondan sordum. c7 S^3 x6 S60v5 pek fark olurmu uygulama çart curt bulunurmu. önemliside wifi ?

ayrıca x6 8 gb ve 16 gb arasındaki fark ne hafızamı ? bide harfıza kartı tkılırmı bunlara

Starsley

Aynı konuyu açmışsın farkla c7 okumadan söylüyorum

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

X6'nın kamerası çok iyi gerçekten güzel resim çekiyor. Video çekim kalitesi de çok iyi 640X480 gibi gayet iyi bir çözünürlükte video çekiyor. Flaş+otofokus+Carl Zeiss lens ile 5 mp'lik kendi sınıfındaki çoğu telefondan bu konuda daha iyidir. A-GPS mevcut zaten telefonlarda daha ötesini görmedim. Müzik konusunda şüphen olmasın zaaaaten müzik telefonu. İnternette youtube, dailymotion gibi sitelerde video izlersin ama facebook'dan video izlemeyi bekleme, belki de izlenir ama sanmıyorum.

x6 daha bi karizmatik geldi bana ondan sordum. c7 S^3 x6 S60v5 pek fark olurmu uygulama çart curt bulunurmu. önemliside wifi ?
X6 karizmatiktir iyidir hoşdur, o karizmaya S60 V5 yerine S^3 yakışırdı. Wifi performansında bir sorun olduğunu sanmıyorum. Önce 5800'ın uygulamalarına bak eğer seni keserse X6 al kesmezse C7 alabilirsin. C7'de daha az uygulama var yeni olmasından ötürü ama her geçen gün büyüyen bir uygulama/oyun kapasitesi var N8'e uyan herşey ona da uyduğundan çok iyi grafikleri olan oyunları oynayabilirsin.

ayrıca x6 8 gb ve 16 gb arasındaki fark ne hafızamı ? bide harfıza kartı tkılırmı bunlara
Hafıza kartı takılmaz. Tek fark hafıza onun dışında bir fark yok. 8 gb hafıza telefonu daha az yorduğundan biraz daha iyi çalışıyor diye duyumlar almıştım bi de kasa açıklığı 8 gb'lık modelde azure sistemiyle giderilmiştir. Diyelim telefona format atılması gerekti herşeyim gider mi ? diye sorarsan, hayır. Çünkü X6'nın içine gömülü bir hafıza kartı gibi bişey bu 8/16/32 gb olayı yani atıyorum telefonun sistem dosyalarının bulunduğu boyutu küçük bir C sürücüsü bir de buna eşlik eden E sürücüsü var. Telefonuna format atsanda sadece telefonun hafızasındakiler gider 8/16/32 gb hafızada ise sanki hafıza kartıymış gibi etkilemez.

serkan719

serkan719

Üye
çekim güçlerine bakmak lazım ama genelde aynı olur avm lerde..

çünkü yakının da olur.

eğer farklarını düşünüyosan maddi olarak X6 al.

C7 850 falandı.

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
Aynı konuyu açmışsın farkla c7 okumadan söylüyorum

hayır hayır c7 mi x6 mi demiyorum c7 süper bi telefon ama x6 da dediklerimi karşılarmı ?
yapacaklarım belli zaten

--------------- Ekleme ---------------

X6'nın kamerası çok iyi gerçekten güzel resim çekiyor. Video çekim kalitesi de çok iyi 640X480 gibi gayet iyi bir çözünürlükte video çekiyor. Flaş+otofokus+Carl Zeiss lens ile 5 mp'lik kendi sınıfındaki çoğu telefondan bu konuda daha iyidir. A-GPS mevcut zaten telefonlarda daha ötesini görmedim. Müzik konusunda şüphen olmasın zaaaaten müzik telefonu. İnternette youtube, dailymotion gibi sitelerde video izlersin ama facebook'dan video izlemeyi bekleme, belki de izlenir ama sanmıyorum.

X6 karizmatiktir iyidir hoşdur, o karizmaya S60 V5 yerine S^3 yakışırdı. Wifi performansında bir sorun olduğunu sanmıyorum. Önce 5800'ın uygulamalarına bak eğer seni keserse X6 al kesmezse C7 alabilirsin. C7'de daha az uygulama var yeni olmasından ötürü ama her geçen gün büyüyen bir uygulama/oyun kapasitesi var N8'e uyan herşey ona da uyduğundan çok iyi grafikleri olan oyunları oynayabilirsin.

Hafıza kartı takılmaz. Tek fark hafıza onun dışında bir fark yok. 8 gb hafıza telefonu daha az yorduğundan biraz daha iyi çalışıyor diye duyumlar almıştım bi de kasa açıklığı 8 gb'lık modelde azure sistemiyle giderilmiştir. Diyelim telefona format atılması gerekti herşeyim gider mi ? diye sorarsan, hayır. Çünkü X6'nın içine gömülü bir hafıza kartı gibi bişey bu 8/16/32 gb olayı yani atıyorum telefonun sistem dosyalarının bulunduğu boyutu küçük bir C sürücüsü bir de buna eşlik eden E sürücüsü var. Telefonuna format atsanda sadece telefonun hafızasındakiler gider 8/16/32 gb hafızada ise sanki hafıza kartıymış gibi etkilemez.

teşekkür ediyorum araştırıcam bu konuyu x6 acayip karizmatik geldi bana :aha:

umutakça

Üye
ipod touch 4 e bak.yanına konuşmalık telefn alırsın.konuşma dışında saydıklarınn hepsini rahatça yapabilirsin(kamerası 0.7 mp haberin olsun)

silver021

silver021

Üye
X6 deforme oluyor hemde 2 ayı geçmeden. o yüzden sırf karizması yüzünden alıcaksanda c7 daha mantıklı. şayet metal kasa vede çizilmez dayanıklı bir ekran yapısı var ve başka telefon elbette düşünme bence sen direk git bi c7 al. zaten nokiayıyı kafaya koymuşsun anlaşılan.

pasha14

pasha14

Üye
X6 S60v5 işletim sistemine sahip olan bir telefon C7 ise ; S^3 kullanıyor. S^3 yeni bir işletim sistemi artık oyun , uygulama gibi şeylerde onun üzerine gidiliyor. Ayrıca Nokia yeni bir güncelleştirme çıkartacak bu güncelleştirmede C7'ye bir sürü yeni özellik gelecek diğer özellikleri daha kullanışlı ve çok daha iyi hale gelecek. Kısacası X6'yı tavsiye etmiyorum C7 almalısın.

log1n

log1n

Üye
c7 ağır basıyor.

Masha

Masha

Üye
Bence sen Nokia dan vazgeç başka telefonlara yönelmen tavsiye edilir. Nokia artık kendi kendine yetmiyor eskisi gibi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...