s60v5 Flash lite 4 olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 Flash lite 4 olabilir
Arkadaşlar düşündümde 5800 ı nasıl ovide ve web de n97 olarak gösterilebiliyorsa,
bu telefonlar yazılım güncellemelerinde de n8 veya c7 olarak gösterilebilirse bu iş tamam.
Nasıl olsa bizim flash playerin düşük olduğunu anlayacak ve flash 4 önerecek biz de tel imiz
n8 miş gibi kuracağız.

önemli olan yazılım güncellemelerine tel i n8 zannettirmek bukadar.anlayan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.

2. bir seçenek te n8 veya c7 doyalarını navifirm ile indirip jaf ile telimize kurmak .
Buda olabilir ama ben deneyemedim.tel imde çok program ve oyun kurulu olduğu için.
tel i boş olan varsa deneyip sonuç bildirirse ii olur.

şimdiden teşekkürler:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: akdağlı ve gnky

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
kolay değil hocam o iş :) bilgisayardaki flash gibi karıştırma bunu önermez 3 ü 4 ü birde zatn 5800 donanım ı flash 4 ü kaldırmaz skyfirede çok donuyordu web browserinde flash 4 e uygun olması gerekir yani boşver ben çok uğraştım ama sonuç 0

zurna11

Üye
Arkadaşlar düşündümde 5800 ı nasıl ovide ve web de n97 olarak gösterilebiliyorsa,
bu telefonlar yazılım güncellemelerinde de n8 veya c7 olarak gösterilebilirse bu iş tamam.
Nasıl olsa bizim flash playerin düşük olduğunu anlayacak ve flash 4 önerecek biz de tel imiz
n8 miş gibi kuracağız.

önemli olan yazılım güncellemelerine tel i n8 zannettirmek bukadar.anlayan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.

2. bir seçenek te n8 veya c7 doyalarını navifirm ile indirip jaf ile telimize kurmak .
Buda olabilir ama ben deneyemedim.tel imde çok program ve oyun kurulu olduğu için.
tel i boş olan varsa deneyip sonuç bildirirse ii olur.

şimdiden teşekkürler:bigstar:

gülmekten röpteşambırıma viski döküldü :kop:

SilentOne

SilentOne

Üye
flash lite 4 5800 adamlar nerdeyse bu telefona rem koymayı unutcaklardı bide flash4 dionuz yha :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
flash lite 4 5800 adamlar nerdeyse bu telefona rem koymayı unutcaklardı bide flash4 dionuz yha :D

Elbet phnt grubu bu işe el atar N8 deki flash 4 ü 5800 uyalarlar adamlar bu kadar şey yaptıysa bence buda mümkün olabilir

berkcan_0

berkcan_0

Üye
arkadaşlar 400mhz 128ram ile ne bekliyorsunuz gpu bile yok telefonda normal flashsız bir sayfaya girince bile hafıza yetersiz uyarısı veriyo yazık size uğraşmayın bu işlerle :D

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
olabilir

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaşlar 400mhz 128ram ile ne bekliyorsunuz gpu bile yok telefonda normal flashsız bir sayfaya girince bile hafıza yetersiz uyarısı veriyo yazık size uğraşmayın bu işlerle :D

facebook videolarını açsın yeter :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt