KELGER
Üye
s60v5 Flash lite 4 olabilir
Arkadaşlar düşündümde 5800 ı nasıl ovide ve web de n97 olarak gösterilebiliyorsa,
bu telefonlar yazılım güncellemelerinde de n8 veya c7 olarak gösterilebilirse bu iş tamam.
Nasıl olsa bizim flash playerin düşük olduğunu anlayacak ve flash 4 önerecek biz de tel imiz
n8 miş gibi kuracağız.
önemli olan yazılım güncellemelerine tel i n8 zannettirmek bukadar.anlayan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
2. bir seçenek te n8 veya c7 doyalarını navifirm ile indirip jaf ile telimize kurmak .
Buda olabilir ama ben deneyemedim.tel imde çok program ve oyun kurulu olduğu için.
tel i boş olan varsa deneyip sonuç bildirirse ii olur.
şimdiden teşekkürler
bu telefonlar yazılım güncellemelerinde de n8 veya c7 olarak gösterilebilirse bu iş tamam.
Nasıl olsa bizim flash playerin düşük olduğunu anlayacak ve flash 4 önerecek biz de tel imiz
n8 miş gibi kuracağız.
önemli olan yazılım güncellemelerine tel i n8 zannettirmek bukadar.anlayan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
2. bir seçenek te n8 veya c7 doyalarını navifirm ile indirip jaf ile telimize kurmak .
Buda olabilir ama ben deneyemedim.tel imde çok program ve oyun kurulu olduğu için.
tel i boş olan varsa deneyip sonuç bildirirse ii olur.
şimdiden teşekkürler

bilgisayardaki flash gibi karıştırma bunu önermez 3 ü 4 ü birde zatn 5800 donanım ı flash 4 ü kaldırmaz skyfirede çok donuyordu web browserinde flash 4 e uygun olması gerekir yani boşver ben çok uğraştım ama sonuç 0