Kies_2.0.0.11014_49_2 Sürümünü indirdim. Cihazı bağlayınca görüyor yeni yazılım var yüklemek isteyip istemediğimi soruyor. Yükle diyorum genel yönergeleri izliyorum fakat internetten bağlanıp cihaz için gerekli sürümü indirmeye başladığında sağ altta cihaz bağlantısı kesildi uyarısını veriyor. Sanırım kendi sunucularında bir sorun var yazılımı internetten indirmeye başlar başlamaz bağlantı kesiliyor
pc dilini nasıl değiştirecez bi anlatın helearkadaşlar kies bağlantı sorununun çözümü şu: pc ayarlarınızdan pc dilini klavye dili dahil a.b.d.ingilizcesi yapın pc yi kapa sç işlem tamam.. artık bada 1.2 telinizde..
pc dilini nasıl değiştirecez bi anlatın hele
böyle yapınca cihaz bağlantısı kesildi demiyor yani değilmi?'Tüm bölgesel ayarları, klavye de dahil ingilizce (amerika birleşik devletleri) ne çeviriyorsunuz. Ben bu şekilde yaptım ve oldu. '
Başka bir forumda birisi yazmış.Sorumluluk bende değil.
böyle yapınca cihaz bağlantısı kesildi demiyor yani değilmi?
yüklemeyelimmi şimdi bu sürümü arkdaşlar
güveniyorum dostum peki bekleyelim ama düzelecekmi o varbence bekleyin
ne yapalım peki kardeşbu sorun 1 aydır devam ediyor ya ne beklemesi samsungun taktığı yok.
valla kardes en iyisi millet öle yapıyor bu samsungun nazını cekeceğimize ml ile atarım daha iyi.Hard Format atıcam eğer olmassa bi kaç gün beklerim oda olmadı ML ile flash atıcaz mecbur.