S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

fordmuro

Üye
arkadaşlar kies bağlantı sorununun çözümü şu: pc ayarlarınızdan pc dilini klavye dili dahil a.b.d.ingilizcesi yapın pc yi kapa sç işlem tamam.. artık bada 1.2 telinizde..

ackcemil3

ackcemil3

Üye
Kies_2.0.0.11014_49_2 Sürümünü indirdim. Cihazı bağlayınca görüyor yeni yazılım var yüklemek isteyip istemediğimi soruyor. Yükle diyorum genel yönergeleri izliyorum fakat internetten bağlanıp cihaz için gerekli sürümü indirmeye başladığında sağ altta cihaz bağlantısı kesildi uyarısını veriyor. Sanırım kendi sunucularında bir sorun var yazılımı internetten indirmeye başlar başlamaz bağlantı kesiliyor

Aynı sorun bende bugün ikindi vakti denedim aynı sorun, sanırım durum koronik büyük çoğunluğun başına aynı şey gelmiş gibi, bende de cihaz bağlatısını kparıyo bekliyporum geri bağlanıcak ve yükliycek diye bağlanmıyor cihaza, bir an korktum lan bide cihaz açılmazsa diye ama güncellemeyi iptal ettiğini anda kies e geri bağlantıyı kuruyor telefon, ilginç dosyalarında bir hata var sanki,

aybek1453

Üye
'Tüm bölgesel ayarları, klavye de dahil ingilizce (amerika birleşik devletleri) ne çeviriyorsunuz. Ben bu şekilde yaptım ve oldu. '

Başka bir forumda birisi yazmış.Sorumluluk bende değil.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kies bağlantı sorununun çözümü şu: pc ayarlarınızdan pc dilini klavye dili dahil a.b.d.ingilizcesi yapın pc yi kapa sç işlem tamam.. artık bada 1.2 telinizde..
pc dilini nasıl değiştirecez bi anlatın hele

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
pc dilini nasıl değiştirecez bi anlatın hele

Windows7 Ultimate kullanıyorsanız "Windows Update" de geliyor dil seçenekleri. Seçip yükleyebiliyorsunuz. Diğer sürümlerde durum nasıl bilemiyorum?

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
'Tüm bölgesel ayarları, klavye de dahil ingilizce (amerika birleşik devletleri) ne çeviriyorsunuz. Ben bu şekilde yaptım ve oldu. '

Başka bir forumda birisi yazmış.Sorumluluk bende değil.
böyle yapınca cihaz bağlantısı kesildi demiyor yani değilmi?

olegermuraki

Üye
Bütün arkadaşların dikkatine!!!

Birincisi Kies'ten güncellemeyi yükleyememek Samsung'un hatası DEĞİLDİR! TTNET tarafından oluşan bir sıkıntı eğer biometrik (kurumsal) hat kullanıyorsanız sorunsuz olarak bunu halledebilirsiniz ;)

Fakat asıl büyük sorun şu ki SAMSUNG'UN YAYINLADIĞI JVKA VERSİYONU SORUNLUDUR! Eğer bu yazılımı yüklerseniz telefonunuz bildiğiniz çöp oluyor. Samsungapps uygulamaları çalışmıyor resetlemeye çalışırsanız da telefonunuza veda ediyorsunuz sonra da artık ya servise götürürsünüz ya da kendiniz uğraşırsınız

viranufuk

viranufuk

Üye
anlaşılan yüklenmiyor ingilizce bilen biri samsunga mail atıversin

senam38

Üye
yüklemeyelimmi şimdi bu sürümü arkdaşlar

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
bosverin yaw xxjl2 yükleyin hiç bir sorun yok hem hızlı hemde socihal hub sınırsız var messenger push var onu yükleyin kafanız rahat etsin.çok stabil versiyon ben onu yüklücem .

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun 1 aydır devam ediyor ya ne beklemesi samsungun taktığı yok.
samsung benim için bitmiştir artık

viranufuk

viranufuk

Üye
valla şaşırdık arkadaş ne yapıcağımızı

didyou

Üye
Hard Format atıcam eğer olmassa bi kaç gün beklerim oda olmadı ML ile flash atıcaz mecbur.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
samsungun daha çok fırın ekmek yemesi lazım daha çömez bu işlere

--------------- Ekleme ---------------

Hard Format atıcam eğer olmassa bi kaç gün beklerim oda olmadı ML ile flash atıcaz mecbur.
valla kardes en iyisi millet öle yapıyor bu samsungun nazını cekeceğimize ml ile atarım daha iyi.

didyou

Üye
Aslında ML ile atasım gelmiyor yoksa atamıyo değilim Star'ada ML kullanmıştım zamanında ama zorla Samsung bizi o yola itiyorsa yapıcak bişey yok.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kesinlikle yüklemeyin. sorunlu bir yazılım 1.0.2 daha iyidir.
kesinlikle yüklemeyin uygulamalar çalışmıyor format atıncada telefon pert oluyor açılmıyor benden demesi.

Üst Alt