ben de denedim ama yapamadım bu programı nasıl yüklicez telefona)
--------------- Ekleme ---------------
film izlemek için bi şeyler anlatmışsınz onu denedim fakat olmadı nasıl yapıcaz :/
selam tv.spb.com tv izlemek için verdiniz telefonda intrnet sorunu da yok ama tarayıcıdan girdğim zman seyredmyrm yardımcı olurmusnuz adım adım..tşkkrler
--------------- Ekleme ---------------
ben cepten tv seyretmek istiyorum yardımcı olrumsunuz verdiğinz adrese girdim ama seyredilmiyo...![]()
arkadasım benım widgette facebook ve opera yok nasıl eklıyıcem
Arkadaşlar telefonu alalı 5 gün oldu ancak şimdiden pişman oldum.
sorunum şu ki kesinlikle wifi bağlantısı yapamıyorum. modemi görüyorum, ancak bağlanmıyor. evdeki curby modelinde bağlantıda sroun yokken benim monte bağlanmıyor. bugün servise götürdüm ve yazılım yüklemesi yapıldı. ancak sonuç yine aynı. yardımlarınza ihtiyacım var.

arkadaşlar telefonu aldığım 1 hafta kadar oluyor.
samsung monte s5620
msn ebuddy programı kurdum e-mail aresini girip şifre giriyorum bağlanmaya çalışıyorum ingilizce bir hata veriyor bağnalıyor dedikten 1 dakika sonra falan.
bunu çözemiyorum.
facebook tan video ve tv izlemek için opera mini programını kurdum.
ne tv izleyebiliyorum nede facebooktan video izleyebiliyorum.
wodafone şu 8 liralık internet paketinden kullanıyorum.
lütfen bana yardımcı olurmusunuz tv izleyemiyorum msn programı kurulu msn e giremiyorum.
bağlantı veya şebekelerdenmi seçimlerde bir yanlışlık var lütfen yardımcı olun![]()
arkadaşlar telefonu aldığım 1 hafta kadar oluyor.
samsung monte s5620
msn ebuddy programı kurdum e-mail aresini girip şifre giriyorum bağlanmaya çalışıyorum ingilizce bir hata veriyor bağnalıyor dedikten 1 dakika sonra falan.
bunu çözemiyorum.
facebook tan video ve tv izlemek için opera mini programını kurdum.
ne tv izleyebiliyorum nede facebooktan video izleyebiliyorum.
wodafone şu 8 liralık internet paketinden kullanıyorum.
lütfen bana yardımcı olurmusunuz tv izleyemiyorum msn programı kurulu msn e giremiyorum.
bağlantı veya şebekelerdenmi seçimlerde bir yanlışlık var lütfen yardımcı olun![]()
cevap için çok teşekkür ederim.
ebuddy msne girebiliyorumartık.
televizyonu kurmadım daha.
face girip video izliyorum sanırım ama çok küçük açıyor bu ekranı nasıl büyütebiliriz ?
Bende aralık ayınının sonuna doğru monte aldım. aldığım ilk günden itibaren telefon kendi kendine kapanıyor sonra tekrar açılıyor ve PIN girme sayfası çıkıyordu önemsememiştim. ancak daha sonra farklı bir sorunla karşılaştım. Avea olan hattımı Turkcell yaptım ve sonra sorunlar çıktı. telefonla konuşurken karşı tarafa şiddeti her aramada değişen ancak genelde çok yüksesk olan bir tonla cızırtı gidiyor(Açık olan hoporlerin yanına cep telefonu yaklaştırdığınızda çıkan sesin daha şiddetlisi). Kesinlikle benim dediğim duyulmuyor. yada arka fonda o sesle beraber beni duyuyorlar. Ankara Beşevvlerdeki servise 2 kez verdim. Birincisinde program yüklediklerini söylediler. O zaman kontrol etmedim. Eve geldiğimde taktım aynı sorun devam etti. 2. veridğimde 2 gün süreyle şirket hattını takmışlar ancak böyle bir sorun olmadığını söylediler. telefon hattımın sim kartının 128 kb idi 64 kb olması gerektiğini belirttiler. hemen oradan çıkıp hattımı 64 kb yaptım. ancak aynı sorun yine devam ediyor. karşı taraf beni cızırtıdan duyamıyor. çözüm önerisi olan var mı????