Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

oaykal

Üye
Arkadaşlar yeni aldım bu telefonu ve youtube videolarının dışındaki hiçbir videoyu açmıyor. Mesela facebook'taki videoları veya başka bir sitedeki videoları açmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ozgexxx

Üye
Merhaba
Telefonumun topluluklar kısmındaki facebook, bebo, fotki, flickr, photobucker, youtube, picasa bölümlerinin hiçbirine girmiyor. Ayarlarında bi sorun var sanırım. Hizmete erişilemiyor diyor. Nasıl düzeltebilirim acaba?

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba benim telefonum internete bağlı olmasına rağmen topluluklar kısmındaki facebook, youtube, picasa vs. hiç birine girmiyor. Ya hizmete erişilemiyor diyo ya da internete aynı anda ulaşabilen kablosuz kullanıcı sayısı 12'ye ulaştı diyo. Şimdiye kadar hiç bi sorun yoktu bi anda oldu acaba ayarlarında mı bi sorun var nasıl düzeltebilirim? Yardım ederseniz sevinirm..

lemx

Üye
Arkadaşlar bilgisayara bağlayınca şu "bağlantı kuruldu" yazısı ekrana yapışan yokmu kimse? kiesi kaldırdım 2.0ı yükledim yine olmadı.

Bir de opera 5.1in s5620 için yandaki tuşların(... 123 ... <^>) iptal edilmiş versiyonu yokmu? opera 4teki kodları 5.1e ekledim olmadı.

baranselona

baranselona

Üye
bağlantı kuruluyor yazısı telefon bilgisayara bağlı iken ve ana ekranda iken sürekli kalır... yapışıyor falan derken neyi kastettiğinizi anlamadım

opera içinde orjinal monte için

Ozgexxx

Üye
ben de denedim ama yapamadım bu programı nasıl yüklicez telefona :))

film izlemek için bi şeyler anlatmışsınz onu denedim fakat olmadı nasıl yapıcaz :/​

baranselona

baranselona

Üye
ben de denedim ama yapamadım bu programı nasıl yüklicez telefona :))

film izlemek için bi şeyler anlatmışsınz onu denedim fakat olmadı nasıl yapıcaz :/​

öncelikle programı indireceksiniz

indirdiğiniz dosyayı direk telefonunuza atın
sonra telefonunuzu elinize alın
attığınız dosyayı telefonun hangi klasörüne attıysanız telefondan bulun ve dosyanın üzerine bir kere tıklayın ve kurulsun mu yüklensin mi vb.. sorar evet diyin ve yükleyin
artık oyunlar klasörüne kaydeder

film için ise
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-starda-ve-corbyde-hd-video-izleme-resimli-anlatim-348079.html

anlatılanları yapınız

gessfi55

gessfi55

Üye
selam tv.spb.com tv izlemek için verdiniz telefonda intrnet sorunu da yok ama tarayıcıdan girdğim zman seyredmyrm yardımcı olurmusnuz adım adım..tşkkrler:bye2:

ben cepten tv seyretmek istiyorum yardımcı olrumsunuz verdiğinz adrese girdim ama seyredilmiyo...:ağlarım:

max3701

Üye
arkadasım benım widgette facebook ve opera yok nasıl eklıyıcem

baranselona

baranselona

Üye
selam tv.spb.com tv izlemek için verdiniz telefonda intrnet sorunu da yok ama tarayıcıdan girdğim zman seyredmyrm yardımcı olurmusnuz adım adım..tşkkrler:bye2:

ben cepten tv seyretmek istiyorum yardımcı olrumsunuz verdiğinz adrese girdim ama seyredilmiyo...:ağlarım:

get jar dan spb tv nin programını indirin programa girdiğinizde sizi otomatik olarak siteye yönlendirir ve TV izleyebilirsiniz

arkadasım benım widgette facebook ve opera yok nasıl eklıyıcem

ayarlar->ekran ayarları->widget girip facebook ve istediğiniz widgetleri aktif hale getirip kaydedin-operanın widgeti yok bildiğim kadarıyla

skywide

Üye
Arkadaşlar samsung monte sahibiyim. Telefonu 8 ay önce aldım. Telefonu ilk aldığımda 4 gün kadar ilk şarjı gitti ve bitmeye yakın iken kapalı olarak şarj ettim bütün gece. Ondan sonra telefonun şarjı 1-2 gün hiç bir şey yapmadan bitmeye başladı. Daha sonra aldığım yerden zor bela pilini değiştirdim. Sorunum ordan kalktı 3-4 gün şarjım devam eder oldu. Fakat son bir haftadır, siteden indirdiğim S5620JTJL2 versiyon QKlavyeli FW yi yükledikten sonra test ettim tam 14-15 saat arası şarjı dayanıyor. Ve kullanım şeklim tamamen normal wi fi yok bluetooth yok en fazla 30 dk telefon görüşmesi bu rağmen sorun neden boyle anlayamadım. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum.

340070007

Üye
Arkadaşlar telefonu alalı 5 gün oldu ancak şimdiden pişman oldum.
sorunum şu ki kesinlikle wifi bağlantısı yapamıyorum. modemi görüyorum, ancak bağlanmıyor. evdeki curby modelinde bağlantıda sroun yokken benim monte bağlanmıyor. bugün servise götürdüm ve yazılım yüklemesi yapıldı. ancak sonuç yine aynı. yardımlarınza ihtiyacım var.

baranselona

baranselona

Üye
Arkadaşlar telefonu alalı 5 gün oldu ancak şimdiden pişman oldum.
sorunum şu ki kesinlikle wifi bağlantısı yapamıyorum. modemi görüyorum, ancak bağlanmıyor. evdeki curby modelinde bağlantıda sroun yokken benim monte bağlanmıyor. bugün servise götürdüm ve yazılım yüklemesi yapıldı. ancak sonuç yine aynı. yardımlarınza ihtiyacım var.

ben bütün modemlere bağlanabiliyorum hiçbir sorun olmadan

önceki wifi kayıtlarını silin modem aratın bulduktan sonra üstüne tıklayıp bağlan diyin çıkan ekrandan hiçbir değişiklik yapmayın ve ağ şifresi kısmına şifreyi yazıp bağlanın..

bazı modemlerde bütün ayarlarını detayıyla yapmak gerekebiliyormuş DH de lşlş diye bi arkadaş vardı o yardımcı olabilir onlarda star la bağlanıp monteyle bağlanamyordu bi ayarı varmış bazı modemlere onu yapmak gerekiyor..

owert

Üye
kiesi telefona bağlayamıyorum hata veriyo ,s5620 monte bağlanamadı diyor yardım edin şimdiden teşekkürler

baranselona

baranselona

Üye
kiesin 1.5 versiyonunu indirip kurun kies 2.0 kullanirsaniz monteyi tanımayabilir

turkoglu54

Üye
arkadaşlar telefonu aldığım 1 hafta kadar oluyor.
samsung monte s5620
msn ebuddy programı kurdum e-mail aresini girip şifre giriyorum bağlanmaya çalışıyorum ingilizce bir hata veriyor bağnalıyor dedikten 1 dakika sonra falan.

bunu çözemiyorum.

facebook tan video ve tv izlemek için opera mini programını kurdum.

ne tv izleyebiliyorum nede facebooktan video izleyebiliyorum.

wodafone şu 8 liralık internet paketinden kullanıyorum.

lütfen bana yardımcı olurmusunuz tv izleyemiyorum msn programı kurulu msn e giremiyorum.

bağlantı veya şebekelerdenmi seçimlerde bir yanlışlık var lütfen yardımcı olun :(

baranselona

baranselona

Üye
samsung monte s5620
msn ebuddy programı kurdum e-mail aresini girip şifre giriyorum bağlanmaya çalışıyorum ingilizce bir hata veriyor bağnalıyor dedikten 1 dakika sonra falan.

bunu çözemiyorum.

lütfen bana yardımcı olurmusunuz tv izleyemiyorum msn programı kurulu msn e giremiyorum.

bağlantı veya şebekelerdenmi seçimlerde bir yanlışlık var lütfen yardımcı olun :(

öncelikle uygulamalarda internetinizi aktif hale getirmelisiniz

menü->oyunlar->diğer->bağlantılar burdan wifi ile giriyosanız wifi modeminizi hattıınızdan girecekseniz hattınızın seçili olduğu profili seçmelisiniz "wodafone live ayarlarınızı seçin"

1-ebuddy e girmek için öncelikle bir ebuddy üyeliği almanız gerekli aldıktan sonra kendi msn-face adresinizi girip kullanmaya başlayabilirsiniz

2-TV izleyebilmek için spb.tv uygulamasını indirmelisiniz bunu kurduktan sonra direk sizi siteye yönlendirecektir

facebooktan videoyu opera ile değil bolt ile izleyebilirsiniz SADECE FACEDE VİDEOYU AÇTIĞIMIZDA CIKAN ekranA CANCEL DEMENİZ ve cancel dedikten sonra programı bi kere kapatıp açmanız YETERLİ

iyi akşamlar

turkoglu54

Üye
samsung monte s5620

bunu çözemiyorum.

cevap için çok teşekkür ederim.

ebuddy msne girebiliyorumartık.

televizyonu kurmadım daha.

face girip video izliyorum sanırım ama çok küçük açıyor bu ekranı nasıl büyütebiliriz ?

melendiz4

Üye
Bende aralık ayınının sonuna doğru monte aldım. aldığım ilk günden itibaren telefon kendi kendine kapanıyor sonra tekrar açılıyor ve PIN girme sayfası çıkıyordu önemsememiştim. ancak daha sonra farklı bir sorunla karşılaştım. Avea olan hattımı Turkcell yaptım ve sonra sorunlar çıktı. telefonla konuşurken karşı tarafa şiddeti her aramada değişen ancak genelde çok yüksesk olan bir tonla cızırtı gidiyor(Açık olan hoporlerin yanına cep telefonu yaklaştırdığınızda çıkan sesin daha şiddetlisi). Kesinlikle benim dediğim duyulmuyor. yada arka fonda o sesle beraber beni duyuyorlar. Ankara Beşevvlerdeki servise 2 kez verdim. Birincisinde program yüklediklerini söylediler. O zaman kontrol etmedim. Eve geldiğimde taktım aynı sorun devam etti. 2. veridğimde 2 gün süreyle şirket hattını takmışlar ancak böyle bir sorun olmadığını söylediler. telefon hattımın sim kartının 128 kb idi 64 kb olması gerektiğini belirttiler. hemen oradan çıkıp hattımı 64 kb yaptım. ancak aynı sorun yine devam ediyor. karşı taraf beni cızırtıdan duyamıyor. çözüm önerisi olan var mı????

baranselona

baranselona

Üye
cevap için çok teşekkür ederim.

ebuddy msne girebiliyorumartık.

televizyonu kurmadım daha.

face girip video izliyorum sanırım ama çok küçük açıyor bu ekranı nasıl büyütebiliriz ?

evet facede videolar küçük yalnızken zevkli oluyor ama kalabalıkta iyi olmuyor büyütmenin yolu var mı bilmiyorum bazı arkadaşlar büyütme ile ilgili konu açmışlardı hatırlamıyorum tam

Bende aralık ayınının sonuna doğru monte aldım. aldığım ilk günden itibaren telefon kendi kendine kapanıyor sonra tekrar açılıyor ve PIN girme sayfası çıkıyordu önemsememiştim. ancak daha sonra farklı bir sorunla karşılaştım. Avea olan hattımı Turkcell yaptım ve sonra sorunlar çıktı. telefonla konuşurken karşı tarafa şiddeti her aramada değişen ancak genelde çok yüksesk olan bir tonla cızırtı gidiyor(Açık olan hoporlerin yanına cep telefonu yaklaştırdığınızda çıkan sesin daha şiddetlisi). Kesinlikle benim dediğim duyulmuyor. yada arka fonda o sesle beraber beni duyuyorlar. Ankara Beşevvlerdeki servise 2 kez verdim. Birincisinde program yüklediklerini söylediler. O zaman kontrol etmedim. Eve geldiğimde taktım aynı sorun devam etti. 2. veridğimde 2 gün süreyle şirket hattını takmışlar ancak böyle bir sorun olmadığını söylediler. telefon hattımın sim kartının 128 kb idi 64 kb olması gerektiğini belirttiler. hemen oradan çıkıp hattımı 64 kb yaptım. ancak aynı sorun yine devam ediyor. karşı taraf beni cızırtıdan duyamıyor. çözüm önerisi olan var mı????

sizin sorun biraz garip siz hattınızı takınca oluyor servis takınca hiçbir problem yok(yada onlar öyle diyolar) başka bir servise kendiniz götürün yada kargoyla gönderin bakalım onlar ne diyecek bildiğim kadarıyla bi hatayı aynı yılda 3 ten fazla verdiğinde değişim talep edebiliyosun benim hattımda turkcell kaçlık olduğunu bilmiyorum ama hiçbir sorun çıkartmadı ... bide yazılımınızı söyler misiniz öğrenmek için ana ekrandayken *#1234# yapın belki yazılımınızdanda kaynaklanıyo olabilir

Üst Alt