S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

metehan66

Üye
malesef ben de yükleyemeyenlerdenim.bir de kies 1.5.3 le deneyeceğim

ckurugollu

Üye
vay bee ne 1.2ymiş herkesi seferber etti :D

ozan2020

ozan2020

Üye
baglantısı kopanlar bi eski sürümü yükleyin öle yapınnn çünki 2.0 hata veriyor

aydink_1903

aydink_1903

Üye
baglantısı kopanlar bi eski sürümü yükleyin öle yapınnn çünki 2.0 hata veriyor
Samsung sistem değiştirdi diyor Avrupalılar Kies in eski versiyonları değil güncelleme yapmak yeni güncellemeyi bile göremeyecekmiş.

Samsung u arayın devamlı telefonla e-mail ile sıkıştırın server sorununu çözmek için baskı yapsınlar kime yapmaları gerekiyorsa.

Kolay Gelsin

kizmayantepe

Üye
jid veya türevleri yüklü arkadaşlar.telefondan ayarlar menusunden yazılım güncelleme den deniyen varmı.nasıl bir uyarı veriyor?

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
hiç yükleyen yok mu?

sez00

Üye
arkadaslar baglantıda hata var.emınım bır kısı bile yukleseydı buraya cevab yazardı.boşa ugrasmayın.bir kac gün daha bekleyecezzzz

zalbarcan

Üye
boş kal yapıyor samsung düştü gözümden !!!

olegermuraki

Üye
arkadaşlar güncellemeyi başarıyla yükledim. versiyon 1.2dir hayırlı olsun...

adelante55

adelante55

Üye
orjinal bada rom a dönsek, kieste sürüm güncelleştirme çıkar mı karşımıza acaba??

olegermuraki

Üye
kardeş nasıl yükledin..az bilgi versene nasıl bişi deişiklik varmı versiyonda??
kies 2.0dan yükledim. fakat ben kies i 2-3 gün önce baştan indirip kurmuştum daha önce ki 2.0 dan daha hızlı gibi geldi yeni yüklediğim. Bu arada bada 1.2 de ne değişiklikler var derseniz daha hızlı. Bu arada gözüme ilk çarpan özellik 3G internetin hızlanmış olması. Sanki ayarlarda da değişikliğe gitmiş. Bazı sitelere girişte eski bekleme gitmiş. Swype var bu arada t9 sözlük kullananlar için süper bir özellik

emrexxx06

emrexxx06

Üye
yükeleyen arkadaşlara soruyorum rehber vs yedek almamıza gerek var mı ? 1,01 i yuklerken silinmemişti rehber bunda siliniyormu

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
yükeleyen arkadaşlara soruyorum rehber vs yedek almamıza gerek var mı ? 1,01 i yuklerken silinmemişti rehber bunda siliniyormu
hayır silinmez 1.2 geldi demek ha:ehe
samsunga laf atanlara iyi bir cevap oldu umarım.

aybek1453

Üye
Bu yazılımın bada 1.2 mi yada 1.02 mi merak ediyorum.İnşallah 1.2 dir ve herkes yükler.

viranufuk

viranufuk

Üye
yükiyen arkadaşlar yedek almamız gerkiyormuu hafıza kartını sim kartını çıakarmamız gerekiyormu silinmesin sonr

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yükliyen

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
yükiyen arkadaşlar yedek almamız gerkiyormuu hafıza kartını sim kartını çıakarmamız gerekiyormu silinmesin sonr

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yükliyen
kies yüklemelerinde hiçbir şey silinmez.

frukan

Üye
kies 2.0dan yükledim. fakat ben kies i 2-3 gün önce baştan indirip kurmuştum daha önce ki 2.0 dan daha hızlı gibi geldi yeni yüklediğim. Bu arada bada 1.2 de ne değişiklikler var derseniz daha hızlı. Bu arada gözüme ilk çarpan özellik 3G internetin hızlanmış olması. Sanki ayarlarda da değişikliğe gitmiş. Bazı sitelere girişte eski bekleme gitmiş. Swype var bu arada t9 sözlük kullananlar için süper bir özellik
Kies sürümünü tam olarak yazar mısın?
Tebrik ederim bu arada. 1.2 ye kies üzerinden geçen ilk kişi oldun.:D

Üst Alt