Samsung sistem değiştirdi diyor Avrupalılar Kies in eski versiyonları değil güncelleme yapmak yeni güncellemeyi bile göremeyecekmiş.baglantısı kopanlar bi eski sürümü yükleyin öle yapınnn çünki 2.0 hata veriyor
jid veya türevleri yüklü arkadaşlar.telefondan ayarlar menusunden yazılım güncelleme den deniyen varmı.nasıl bir uyarı veriyor?
arkadaşlar güncellemeyi başarıyla yükledim. versiyon 1.2dir hayırlı olsun...
kies 2.0dan yükledim. fakat ben kies i 2-3 gün önce baştan indirip kurmuştum daha önce ki 2.0 dan daha hızlı gibi geldi yeni yüklediğim. Bu arada bada 1.2 de ne değişiklikler var derseniz daha hızlı. Bu arada gözüme ilk çarpan özellik 3G internetin hızlanmış olması. Sanki ayarlarda da değişikliğe gitmiş. Bazı sitelere girişte eski bekleme gitmiş. Swype var bu arada t9 sözlük kullananlar için süper bir özellikkardeş nasıl yükledin..az bilgi versene nasıl bişi deişiklik varmı versiyonda??
hayır silinmez 1.2 geldi demek hayükeleyen arkadaşlara soruyorum rehber vs yedek almamıza gerek var mı ? 1,01 i yuklerken silinmemişti rehber bunda siliniyormu

Bu yazılımın bada 1.2 mi yada 1.02 mi merak ediyorum.İnşallah 1.2 dir ve herkes yükler.

kies yüklemelerinde hiçbir şey silinmez.yükiyen arkadaşlar yedek almamız gerkiyormuu hafıza kartını sim kartını çıakarmamız gerekiyormu silinmesin sonr
--------------- Ekleme ---------------
yokmu yükliyen
Kies sürümünü tam olarak yazar mısın?kies 2.0dan yükledim. fakat ben kies i 2-3 gün önce baştan indirip kurmuştum daha önce ki 2.0 dan daha hızlı gibi geldi yeni yüklediğim. Bu arada bada 1.2 de ne değişiklikler var derseniz daha hızlı. Bu arada gözüme ilk çarpan özellik 3G internetin hızlanmış olması. Sanki ayarlarda da değişikliğe gitmiş. Bazı sitelere girişte eski bekleme gitmiş. Swype var bu arada t9 sözlük kullananlar için süper bir özellik