sizce alayımmı almayımmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
sizce alayımmı almayımmı
abilerim benim bir abim 2 hafta önce n8 aldı fakat kullanamadığı için satıyo bana 1000 liraya verecek ama vadesi falan eğer simdi alırsam 1.180 e gelecek simdi almazsam 1.300 gibi bir rakama çıkacak kdv yüzünden sizce ben aylık 300 lira gibi komik bir rakama çalışıyorum ama simdi alırsam aylık 90 tl ye alabileceğim sizce babamı ikna edip hemen alayımmı yoksa fiyatların dahada düşmesinimi bekleyim acil cevaplarınızı bekliyorum hepinize hayırlı forumlar

Utku

Utku

Üye
300 tl ye çalışıyorsan 1000 tllik telefonu ne yapacaksın alma:hmmm

AYNA

AYNA

Üye
1000 teleye 2 hafta kullanılmış telefon alcan 1100 e felanda sıfırını alırsın..

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında ben kendim aylık 90 tl ye alabilirim o telefonu sıkıntı olmaz ama babamı ikna edebilirmiyim o var kafamda

maktama

maktama

Üye
ya aslında ben kendim aylık 90 tl ye alabilirim o telefonu sıkıntı olmaz ama babamı ikna edebilirmiyim o var kafamda
Yani sen aslında almaya karar verdin de bizden babanı mı ikna etmemizi istiyosun,!?!!:kop::d::kop::kop:

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
bu arada kabul ederse 5800 ımı anneme verip annemin samsung star ını satacam ne kadar eder acaba o telefon

--------------- Ekleme ---------------

Yani sen aslında almaya karar verdin de bizden babanı mı ikna etmemizi istiyosun,!?!!:kop::d::kop::kop:

aslında iyi olur :D ama benim sormak istediğim telefonu almak mantıklı olurmu acaba:hmmm

maktama

maktama

Üye
bu arada kabul ederse 5800 ımı anneme verip annemin samsung star ını satacam ne kadar eder acaba o telefon
Samsung star sanırım dokunmatik, ondan sonra annen basmatik 5800'ü kullanabilecek mi, alışabilir mi yani ona?
aslında iyi olur :D ama benim sormak istediğim telefonu almak mantıklı olurmu acaba:hmmm
Bana çok da mantıklı gelmedi açıkçası, ama para senin keyif senin. Ben fiyatının düşmesini bu arada da yeni fwlerinin çıkmasını olgunlaşmasını bekliyorum. Ama ilk önce fiyatı biraz düşmeli benim almam için.

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
samsung star daha basmatik aslında ben onu kullanamıyorum çok zor geliyo kendi dokunmatiğime şükrediyorum valla şu anda 5800 dan giriyorum zaten nete

venusutarit

venusutarit

Üye
abilerim benim bir abim 2 hafta önce n8 aldı fakat kullanamadığı için satıyo bana 1000 liraya verecek ama vadesi falan eğer simdi alırsam 1.180 e gelecek simdi almazsam 1.300 gibi bir rakama çıkacak kdv yüzünden sizce ben aylık 300 lira gibi komik bir rakama çalışıyorum ama simdi alırsam aylık 90 tl ye alabileceğim sizce babamı ikna edip hemen alayımmı yoksa fiyatların dahada düşmesinimi bekleyim acil cevaplarınızı bekliyorum hepinize hayırlı forumlar
Seni 300 liraya çalıştıaranı Sosyal güvenlik bakanlığına şikayet et

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
abi zaten kıytırık bir bilgisayarcıda çalışıyom ne davası açacam batar herifler zaten adam nerden kısacam diye bakıyor zam istesem çıkarır yüksek ihtimal bu arada telefonu satan patronumun abisi :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
beklemeni tavsiye ederim. artı 920 tl oldu telefon neden öyle pahalı heleki vade farkı niye okadar biniyor. alma kardeşim biraz daha bekle telfonu karalamak olmaz şimdi burda kimse yanlış anlamasın ama. sevmedim ben o telefonu zevkler ve renkler tartışılmaz. yine sana kalmış maddiyatı zorlama fazla bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt