N 8 de mac mesajlarını nasıl aktıf edicez?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
N 8 de mac mesajlarını nasıl aktıf edicez?
slm
arkadaslar n 8 de turkcell hattımdan mac mesajlarını almak ıstıyorum ne yaptı ısem gelmedı hangı ayarları yapmalıyı saygılar

--------------- Ekleme ---------------

yokmu arkadaslar n 8 ıcın turkcelde mac skoru ayarları bana gelmıyor bı turlude saygılar

• Beğen
Tepkiler: orcusss

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Şu 055 kodlu hücre mesajlarından mı bahsediyorsun? Ben de kurcaladım bulamadım :D

aagkn

aagkn

Üye
menü,mesajlar ,seçenekler, ayarlar, operatör mesajı, alım : açık Dil :ingilizce konu algılaması açık daha sonra menü,mesajlar ,seçenekler, operatör mesajları, seçenekler,konu,ekle el ile seçeneğinden konuyu ekliyoruz (055 futbol) ve konuyu ekledikten sonra eklediğimiz konun üzerinde parmağımızı 2,3 saniye bekletip çıkan seçeneklerden abone ol ve önemli olarak işaretle yi seçiyoruz ve son olarakta menü,ayarlar,bağlantı,ağ, hücre bilgi gösterimini açık yapıyoruz artık maç skorları anında cebimizde hayırlı olsun

not : "anlamamki" bende bu ayarları bulmak için çok uğraştım hatta konu bile açtım ama olmadı bende karıştırarak buldum bunun için konuyu görür görmez hemen yardımcı olmak istedim

TheORCUN

TheORCUN

Üye
menü,mesajlar ,seçenekler, ayarlar, operatör mesajı, alım : açık Dil :ingilizce konu algılaması açık daha sonra menü,mesajlar ,seçenekler, operatör mesajları, seçenekler,konu,ekle el ile seçeneğinden konuyu ekliyoruz (055 futbol) ve konuyu ekledikten sonra eklediğimiz konun üzerinde parmağımızı 2,3 saniye bekletip çıkan seçeneklerden abone ol ve önemli olarak işaretle yi seçiyoruz ve son olarakta menü,ayarlar,bağlantı,ağ, hücre bilgi gösterimini açık yapıyoruz artık maç skorları anında cebimizde hayırlı olsun

not : "anlamamki" bende bu ayarları bulmak için çok uğraştım hatta konu bile açtım ama olmadı bende karıştırarak buldum bunun için konuyu görür görmez hemen yardımcı olmak istedim

Benim de işime yaradı, teşekkürler...

aagkn

aagkn

Üye
önemli değil arkadaşım

kdrkmc

Üye
bilgi veren arkadaşa teşekkür ediyorum.hemen ayarları yaptım

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
hocam cok tesekkurler ,bılgılerı yenı gırdım mac oldugu zaman gelecekmı bakalım yarınkı besıktas macında bılgı gelırse demekkı olmustur saygılar sevgıler ...

aagkn

aagkn

Üye
valla bende oluyor :D

goldeneyes83

Üye
ya bende oluyor fakat gelen operatör mesajlarınde tek satırda 3 harf alıyo ve yukarıda asagı dogru baya kaydırmam gerekıyo ekranı. bunu nasıl ayarlıycam

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
ben denedım ama dunku macta skorlar gelmedı bana neden acaba

aagkn

aagkn

Üye
ben denedım ama dunku macta skorlar gelmedı bana neden acaba

arkadaşım biyerde eksik ayar yapmışsındır bana tüm mesajlar geliyor buna dün akşamda dahil hücre ayarını n8 de yapmak biraz karışık bence bidaha dene veya kontrol et çünkü ben burada anlattığımın aynısını uyguluyorum ve oluyor haydi rastgele :bye2:

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
bende onu yapmya çalışıyordum deli oldum. herşeyi yaptım, futbolu ekledim alım açık yaptım. hiç gelmedi.

şmdi baktım konu algılaması kapalıymış düzelttim. dili de türkçe yaptım daha önce 'tümü' imiş.

niye dili ingilizce yapıyoruz? yoksa msj gelmiyor mu? :s

aagkn

aagkn

Üye
ben deneme yanılma metoduyla buldum bu ayarları ingilizcede oldu türkçe denemedim olurmu diye ama ingilizce yaparsan oluyor .

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
dil ingilizcede sectim turkcede sectım ama dil bolumunde secilenler var turkce sectım veya ıngılızce olmuyor sadece ıcınde secılı oluyor herneyse ben butun işlemlerı harfıyen uygulamam ragmen bana mac mesajları hala gelmıyor

bu arada turkcel hucre mesaj konu kodları nı yazabılırmısnız
055 futbol konu olarak gırdım ayarları yaptım ama hıc bı sekılde mac mesajlarını alamıyorum

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
dil ingilizcede sectim turkcede sectım ama dil bolumunde secilenler var turkce sectım veya ıngılızce olmuyor sadece ıcınde secılı oluyor herneyse ben butun işlemlerı harfıyen uygulamam ragmen bana mac mesajları hala gelmıyor

bu arada turkcel hucre mesaj konu kodları nı yazabılırmısnız
055 futbol konu olarak gırdım ayarları yaptım ama hıc bı sekılde mac mesajlarını alamıyorum

aynı durumdayız :hmmm :vur

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
hava durumu gelıyor ,turkcel bılgı mesajları gelıyor mac skorları bı turlu gelmıyor

aagkn

aagkn

Üye
hava durumu gelıyor ,turkcel bılgı mesajları gelıyor mac skorları bı turlu gelmıyor

eğer bu mesajları alabiliyorsan ayarların doğru demektir ozaman dikkat edeceğin nokta futbol kodu olan 055 dir

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt