ClubKio
Üye
Hit > Güzel > Anlamlı > Komik > Sözler !
Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown - Beşiktaş Cola-Turka / Basketbol ligi değil, süpermarket sanki...
--------------- Ekleme ---------------
Happy miss car the she\'s.(Hızlı oku)
Kadın, her ihtiyacını karşılayacak 'tek' bir erkeği ister. Erkek ise, tek ihtiyacını karşılayacak 'her' kadını ister.
"Hiç bir Aşk bittiği gün bitmez aslında. Giden için çok olmuştur biteli; ama kalan için belli değildir ne zαmαn biteceği" !
uzun süre görüşmediginiz birinin neden "sen yaşıyor musun?" diye mesaj attıgını anlamıyorum.görüşmüyoruz diye ben niye öleyim lan?sen öl.
"Mutlu bir yalnızlık, mutsuz bir beraberlikten iyidir dostlarım".
"Kadın hiç gitmeyecekmis gibi sever; ama yeri gelir hiç sevmemiş gibi gider."
Bazen birinin gelişi, alayının gidişidir....!
Benzin 4 lirayı geçmiş, Aref'in sırrını arayacağınıza, alın kazmayı küreği petrol arayın.
"Aldatanı aldatmaktan bir zevk alabilirsin; ama bir seveni aldatıyorsan, karaktersizsin".
Hayat ne kadar güzel olurdu; İnsan hem 'aşık', hem de 'sadık' olmayı becerebilseydi..
Happy miss car the she\'s.(Hızlı oku)
Kadın, her ihtiyacını karşılayacak 'tek' bir erkeği ister. Erkek ise, tek ihtiyacını karşılayacak 'her' kadını ister.
"Hiç bir Aşk bittiği gün bitmez aslında. Giden için çok olmuştur biteli; ama kalan için belli değildir ne zαmαn biteceği" !
uzun süre görüşmediginiz birinin neden "sen yaşıyor musun?" diye mesaj attıgını anlamıyorum.görüşmüyoruz diye ben niye öleyim lan?sen öl.
"Mutlu bir yalnızlık, mutsuz bir beraberlikten iyidir dostlarım".
"Kadın hiç gitmeyecekmis gibi sever; ama yeri gelir hiç sevmemiş gibi gider."
Bazen birinin gelişi, alayının gidişidir....!
Benzin 4 lirayı geçmiş, Aref'in sırrını arayacağınıza, alın kazmayı küreği petrol arayın.
"Aldatanı aldatmaktan bir zevk alabilirsin; ama bir seveni aldatıyorsan, karaktersizsin".
Hayat ne kadar güzel olurdu; İnsan hem 'aşık', hem de 'sadık' olmayı becerebilseydi..