Ben bu ovi yüzünden kırarım bu telefonu! Yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu ovi yüzünden kırarım bu telefonu! Yardım lütfen
Ya arkadaşlar bi akıl verin nolur.. Bu ovi mağaza ne açılıyor nede siliniyor.. Sitede önceki sürümünü buldum onuda yuklemiyor.. Telefon hackli değil, flashda atmadım.. Sadece sertifika aldım aylar önce.. Onunlada alakası yoktur sanırım.. Sitede baktım tek bir konu var hard format sonrası için, öyle birşeyde yapmadım.. Düzelir belki diye fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı.. Şiddetle yardım bekliyorum :(

• Beğen
Tepkiler: orcusss

suat1111

suat1111

Üye
yap ozaman yıldız kare 7370kare

veterinarius

veterinarius

Üye
ben qt yüklediğimde böyle olmuştu, soft format atmıştım, onda da çok enteresandır ovi tamamen silinmişti.Sonra malumunuz phoenix le tekrar flash.

orcusss

orcusss

Üye
soft format olmuyorsa hard format atacaksın mecburen,oda sonrasında flash ister,başka çare yok kardeş!

as213

Üye
Nokia Bubles yüklediysen onu sil ve Qt Downgrade yap. nasil yapilacagini Nokia Betalabs da yaziyo ama tam veremeyecegim simdi.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşım bu bölümden 3 cü sayfada nokia bubblesın sistemden sorunsuzca kaldırılması adlı başlığa bak ben açtım konuyu umarım yardımcı olur...

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu bölümden 3 cü sayfada nokia bubblesın sistemden sorunsuzca kaldırılması adlı başlığa bak ben açtım konuyu umarım yardımcı olur...

teşekkür ederim bakacağım..

Nokia Bubles yüklediysen onu sil ve Qt Downgrade yap. nasil yapilacagini Nokia Betalabs da yaziyo ama tam veremeyecegim simdi.
28.02.2011 05:00:09

yükledim ama 1 ay önce.. bu sorun sonradan çıktı..

soft format olmuyorsa hard format atacaksın mecburen,oda sonrasında flash ister,başka çare yok kardeş!

flash atmak istemiyorsak oviden vazgeçecez yani?

yap ozaman yıldız kare 7370kare

ne işe yarar? silmeyelim şimdi herşeyi??

Uruloki

Uruloki

Üye
bence yedek al ama uygulamaları yedekleme sonrz cihazdan veri sil geri yükle yap onu yapınca geri yükle ovi suiteden oda bitince oviyi aç yüklü değilse siteden indirir ama yüklenmezse şu an veremem ama sonra bi link eklerim orda qt nin opengl geliştirici sürümü var onu yükle birde öyle dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt