PR 2.0 Yeni Video (28.02.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yav arkadaşlar o videoki pr2 değiiiiiiiiil. sadece fake bi video
ayrıca görüntü biraz değişmiş diyen arkadaşlara şaşıyorum uygulama güncellemesinde çıkan midnight temasını uygulamış arkadaş. yani boşuna moralinizi bozmayın bu fake gerçek pr2 çok daha mükemmel olacak

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yav arkadaşlar o videoki pr2 değiiiiiiiiil. sadece fake bi video
ayrıca görüntü biraz değişmiş diyen arkadaşlara şaşıyorum uygulama güncellemesinde çıkan midnight temasını uygulamış arkadaş. yani boşuna moralinizi bozmayın bu fake gerçek pr2 çok daha mükemmel olacak
Aynen

muratcan1905

Üye
Klavye dışında bir yenilik göremedim.
Video fake olabilir veya olmayabilir bence bunu şu anda anlamak çok zor.
Ancak bir güncelleme ile harikalar beklemeyin derim işletim sisteminin sonuçta bir yapısı var nokia tarafından oturtulmuş. Özellikleri belli bir güncelleme ile yeni bir işletim sistemi beklemeyin derim ancak ufak tefek eklemeler yapılır bu videodaki gibi

haliloz95

Üye
Klavye dışında bir yenilik göremedim.
Video fake olabilir veya olmayabilir bence bunu şu anda anlamak çok zor.
Ancak bir güncelleme ile harikalar beklemeyin derim işletim sisteminin sonuçta bir yapısı var nokia tarafından oturtulmuş. Özellikleri belli bir güncelleme ile yeni bir işletim sistemi beklemeyin derim ancak ufak tefek eklemeler yapılır bu videodaki gibi

ben yine sölicem nokia ya güven ör:5800 neydi ne oldu?

GrafiXer

GrafiXer

Üye
arkadaşlar bu pr 2 değil sadece bir kaç modifikasyon yapmışlar mevcut sistem üzerinde ve kodlarda oynama ile pr2 olarak gösteriyorlar kafanızı takmayın boşa :)))

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi..

emre2574

emre2574

Üye
yatay qwert klavye durcak mı acaba :D benım hosuma gıdıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...