arkadaşım paylaşımın için sağol ama yorumun çok kötü şu arkanıza yaslanın birde sigara denen lanet ten yakın bu çok kötü bir yorum tekrarlıyorum paylaşımın güzel bilgilendirme açısından ama yorumlarımıza dikkat edelim sonuçta bahsettiğin zehir ve özendirici bi etki bırakan reklama girerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkanıza yaslanıp, Bir de sigara yakıp, Dikkatlice izleyin..
İyi seyirler..
PR 1.1'in sızdırılmasından yaklaşık 3 hafta sonra çıktığını göz önüne alırsak, Çokda uzak bir güncelleme gibi gözükmüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
+1 aynenkeşke parama biraz daha kıyıp galaxy s alsaydım resmen hayal kırıklığı cihazı yazılım olarak yarım yamalak piyasaya sürmüşler büyük umutlarla aldım ama şuan pişmanlıklar içerisindeyim.
aaa ev ekranı 2 ye düşmüş :S
keşke parama biraz daha kıyıp galaxy s alsaydım resmen hayal kırıklığı cihazı yazılım olarak yarım yamalak piyasaya sürmüşler büyük umutlarla aldım ama şuan pişmanlıklar içerisindeyim.
keşke parama biraz daha kıyıp galaxy s alsaydım resmen hayal kırıklığı cihazı yazılım olarak yarım yamalak piyasaya sürmüşler büyük umutlarla aldım ama şuan pişmanlıklar içerisindeyim.
Kesinlikle katılıyorum telefondan ne beklıyosunuz kendınızde bılmıyosunuz arkadaslar. telefonun helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmediği kaldı sadece..Temadan dolayı telefondan soğuyanı ilk defa duydum..
Nasıl ne hale getirmiş arkadaşlar ya ?? Portre QWERTY, Yeni Web Browser... Siz ne bekliyordunuz anlamadım ?