PR 2.0 Yeni Video (28.02.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haliloz95

Üye
nokia 5800 ı neydi ne yaptı ben güveniyorum açıkçası..

Uruloki

Uruloki

Üye
yani nokia yaptığı resmi açıklayı bile yalanlamış oldu şu videoyla hakketten şu 50 özellik nerde hiç bir fark yok tamam tarayıcı okey ee geri tuşuna basınca ne iş ben mi seçecem yuh yahu o kadar forumlarda dolaştıda hiç mi bakmak gelmedi akıllarına iyice yedi nokia yayı şu stephen elop

melgklay

melgklay

Üye
Valla bende hiç beklemediğim bir pr 2 ile karşılaştım.. Dik klavye ve yeni görünümlü web.. Ha bide sanırım ajandada çok çok küçük bi ekleme.. Ben bunları pr 1.1de görsem yetersiz derim açıkçası bu ne ya? Yani benim gibi koyu bi nokia taraftarını bile böyle yorum yapmaya zorluyorlar.. Ha telefonumdan memnunum, süper evet ama eksikleride yok değil.. E düzelir diye bekliyoruz ama böyle giderse çok bekleriz..

webplayer

webplayer

Üye
Ya hemen önyargılı olmayın video fake bile olabilir ki bunlar yeni şeyler değiller web tarayıcısı da dik qwerty klavye de kaç zamandır internette görünen şeyler zaten yeni bir şey yok bu videoda arkadaşlar. Nokia yeni güncelleme budur dedi mi ki, yapmayın bunlar sadece internette dolaşan tahminler, iddialar denilebilir herhangi bir dayanağı ve kanıtlanabilirliği yoktur...

musty24

Üye
pr 2.0 bundan ibaret olmaz arkadaşlar..amatörce yapılmış bi video ve bu kadar amatör bi adamada kalkıp tanıtım amaçlı verilmez bu versiyon..adam telefonu kullanmayı bile bilmiyo nerdeyse..ayrıca ümitsizliğe kapılan arkadaşlara söylüyorum pr 3.0 kadar nokia ufak çaplı şeyler yapcağını zaten söyledi..pr 3.0 tamamen yenilecek nerdeyse..adamlar bu açıklamayı yapmışken hala daha neyin beklentisindeyiz onuda anlamış değilim..hepimiz alırken bunun böyle olacağını çok iyi biliyorduk..bana kalırsa nokia bu telefona herkesi yeniden aşık edecek..piyasaya tam bi otursun telefon ozaman görürüz nokia n8 le neler yapıyor

bunada bi bakın

apobaba1234

apobaba1234

Üye
hayırlısı olsun :hmmm

barann79

Üye
Arayüzün ve icon tıklamalarındaki geçişlerin tamamen değişmesi lazım. Android deki görünüş ve menüler arasındaki geçişler keyif verici. Melasef symbian da o kalite yok

Cruxman

Üye
benimki daha 1.1 değil adamlar 2.0 kullanıyor ....:bann::bann::bann::bann:

blackbird48

blackbird48

Üye

Arkanıza yaslanıp, Bir de sigara yakıp, Dikkatlice izleyin..

İyi seyirler..

PR 1.1'in sızdırılmasından yaklaşık 3 hafta sonra çıktığını göz önüne alırsak, Çokda uzak bir güncelleme gibi gözükmüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
arkadaşım paylaşımın için sağol ama yorumun çok kötü şu arkanıza yaslanın birde sigara denen lanet ten yakın bu çok kötü bir yorum tekrarlıyorum paylaşımın güzel bilgilendirme açısından ama yorumlarımıza dikkat edelim sonuçta bahsettiğin zehir ve özendirici bi etki bırakan reklama girer

bugli

Üye
başlığı görünce çok büyük umutlarla açtım, ve çok büyük hayal kırıklığıyla ayrılıyorum. Nokia bu sıkıcı arayüzünü ne zaman değiştirecek acaba?

one2one2

one2one2

Üye
iyi gorunuyor ama ben bir n8 kullanicisi olarak n8 yaziliminin gelistirilmesinden once sorunlarinin duzeltilmesinden yanayim bence buna agirlik verseler daha iyi olucak. paylasim icin tesekkurler.

Rap3g

Üye
keşke parama biraz daha kıyıp galaxy s alsaydım resmen hayal kırıklığı cihazı yazılım olarak yarım yamalak piyasaya sürmüşler büyük umutlarla aldım ama şuan pişmanlıklar içerisindeyim.

kasap111

kasap111

Üye
aaa ev ekranı 2 ye düşmüş :S

one2one2

one2one2

Üye
keşke parama biraz daha kıyıp galaxy s alsaydım resmen hayal kırıklığı cihazı yazılım olarak yarım yamalak piyasaya sürmüşler büyük umutlarla aldım ama şuan pişmanlıklar içerisindeyim.
+1 aynen ;)

AYNA

AYNA

Üye

ARkadaşlar yapmayın lütfen sanki o hatalar hep kalacakmış gibi konuşuyorsunuz onlar zamanla giderilecek.nokia öyle bırakacak değil zaten.Ben bunları bilmeme rağmen gidip N8 alıcam.çünkü biliyorumki güncellemelerle bu sorunlar ortadan kalkacak..

muratcan1905

Üye

aynen katılıyorum keşke ...

ThebLue16

ThebLue16

Üye
ya bi videodan hepiniz böyle konuşuyonuz ne belli 2.0 da bu geleceği %100 kesin mi değil eee

SilentOne

SilentOne

Üye
okdar bahsedilen pr2.0 bole birşeyse hiç güncellemem daha iyi :)

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
Temadan dolayı telefondan soğuyanı ilk defa duydum :)..

Nasıl ne hale getirmiş arkadaşlar ya ?? Portre QWERTY, Yeni Web Browser... Siz ne bekliyordunuz anlamadım ?
Kesinlikle katılıyorum telefondan ne beklıyosunuz kendınızde bılmıyosunuz arkadaslar. telefonun helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmediği kaldı sadece..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...