5130 için yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ladybirdss

Üye
    Konu Sahibi
5130 için yardım lütfen
5130 telefonuma msn(ebuddy) ve facebook indirmek istiyorum delirmek üzereyim hiç bişey yapamadım.kendimi zeki sanırdım:s :) lütfen yardım edin

Starsley

Foruma baktınmı ?

ladybirdss

Üye
    Konu Sahibi
evet defalarca facebook hiç önemli değil.msn indirmek istiyorum ebuddy.ama wap ayarlarını bile yapamıyorum.buna ilişkin bişey göremedim forumda saatlerdir bakıyorum

Starsley

Telefonun s40 java uygulamalarını kabul eder forumda bu iki bölüme bak mutlaka bulursun

ladybirdss

Üye
    Konu Sahibi
offf sıkıldım ve vazgeçtim.kırk yılda bir heveslendim bende ama...neyse..tşkler *ReBeL_ALTaiR

Starsley

Vazgeçicek bir şey yok s40 ve java bölümüne bak mutlaka bulursun

ladybirdss

Üye
    Konu Sahibi
karışık banka hesaplarının üstüne gitmedi şimdi java 5130 falan...yarın incelerim artık forumu ama yapamicam biliyorum telefonu kırıp atıcam sanırım:D gerçekten tşk ederim

Starsley

Bi şey değil biz her zaman burdayız :)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
bu telefon başlı başına bir sorun :) fazla uğraşma bi servislik olduğunda gerisi gelmiyor

ladybirdss

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim iyi moral oldu:D bugün itibariyle vodafonlu oldum biri bana yardım etsin lütfen msn kullanmak istiyorum:)

ladybirdss

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefona windowslive contacs diye bir msn indirdim ücretli mi bu acil bilgi verebilir misiniz lütfenn:(

Starsley

Ücretli ama aylık yada günlük net paketi alırsan sınırsız girebilirsin

ladybirdss

Üye
    Konu Sahibi
bana ücretsiz kullanabileceğim bir messenger programı söyleyin ltfen.cepavantaj tarifesi kullanıyorum.messenger programı ücretsiz dediler ama indirdiğim programın ücretli olup olmadığı konusunda bi fikirleri yok 3 gündür müşteri hizmetlerini arıyorum delirmek üzereyim off:(

Starsley

Ücretsiz msn yok hepsi ücretlidir cepavantajda facebook ve twitter ücretsiz

ladybirdss

Üye
    Konu Sahibi
ebuddy üzerinden indirilen msnde ücretsiz ama benim telefonum desteklemiyo ebuddy müşteri temsilcisi bu indirdiğim programın ücretsiz olduğunu söyledi.ama vodafonun data servisi emin olamadı ücretli olup olmadığından ne programmış yetkili vodafon çalışanları dahi cevap veremedi

Starsley

Sende aç biraz kullan sonra kapa anlaşılır ücretli olup olmadığı nasılsa

ladybirdss

Üye
    Konu Sahibi
bunu anlamak için bir ay beklemem gerekiyor.çünkü faturalıyım.bankacıyım ben banka içinde sadece banka msni açabiliyorum.telefonumda kişisel msnim açık olsun istedim.çokmu şey istedim yahu:D
ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Starsley

Bi şey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt