5800 açılmıyor yardım please..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
talha1996gs

talha1996gs

Üye
    Konu Sahibi
5800 açılmıyor yardım please..
bu sorun daha öncede oldu servise gönderdim düzelmişti ama şimdi tekrar oldu.bir uygulama 30-40 dk açık kalmıştı sonra baktığımda tuş ışıkları sönmüştü şarjı da vardı telefonu kapatıp açmayı denedim ama kapattıktan sonra bidaha açılmadı . açma kapama tuşuna bastığımda telefon titriyor fakat açılmıyor... lütfen yardımm :ağlarım:

maktama

maktama

Üye
bu sorun daha öncede oldu servise gönderdim düzelmişti ama şimdi tekrar oldu.bir uygulama 30-40 dk açık kalmıştı sonra baktığımda tuş ışıkları sönmüştü şarjı da vardı telefonu kapatıp açmayı denedim ama kapattıktan sonra bidaha açılmadı . açma kapama tuşuna bastığımda telefon titriyor fakat açılmıyor... lütfen yardımm :ağlarım:
İlk önce pilini falan çıkar tak yapın,
olmazsa telefonunuzun hafıza kartını çıkarıp açmayı deneyin.
Olmuyorsa hard format atmayı deneyin(yeşiltuş+kırmızıtuş+ foto çekim tuşu+ enson power tuşu na basın ve basılı tutun hepsine, telefonun ekranında pin kodu ya da ülke sorana kadar), dikkat telefondaki tüm bilgileriniz silinir bu durumda, hafıza kartıınız silinmez(5800 xm kullanıyorsunuz varsayıyorum profilinizdeki bilgilere bakarak)
yine olmuyorsa navifirm ile orjinal fw indirip, jaf ile telefonunuza dead usb modunda fw atın(Forumda Jaf diye aratırsanız bulursunuz)

Yine olmuyorsa yine servislik gibi, ama durupdururken fw ile alakalı bir sorununuz ortaya çıkıyrsa(ki 2. kez demişsiniz) biraz donanımsal bir sorununuz var gibi geldi bana...

talha1996gs

talha1996gs

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartını çıkarıp denedim olmadı.. Hard formatta olmuyor.... Donanımsal derken neyi kastettiniz?

maktama

maktama

Üye
Hafıza kartını çıkarıp denedim olmadı.. Hard formatta olmuyor.... Donanımsal derken neyi kastettiniz?
Telefonun açma tuşuna bastığınızda sadece titremesi ve açılmaması genelde fw atarken yanlış birşey yapıldığında ya da yanlış fw atıldığında meydana gelen bir durum, yani forumdan okuduğum kadarıyla öyle. Siz böyle bir şey yapmadan durup dururken bu sorun olştuğuna göre -ki 2. kez olmuş dediğiniz üzere- bana donanımsal bir sorununuz olduğu düşüncesini yarattı. Çok birşey bildiğimden değil, burdaki bir çok arkadaş daha tatminkar cevaplar verebilirler. Sorununuz büyük ihtimal orjinal fw atımıyla düzelecektir. zaten o da işe yaramazsa servisliktir.
İsterseniz hiç uğraşmayın servise verin, aynı sorun 3. kez de başınıza gelirse yeni bir tel alma hakkınız olur(bildiğim kadarıyla). Şahsen ben jaf ile deadflash atma yolunu denerdim orjinal fw indirip, ama tabikii seçim sizin.

talha1996gs

talha1996gs

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sağol çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt