PR 2.0 Yeni Video (28.02.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
PR 2.0 Yeni Video (28.02.2011)

İyi seyirler..

PR 1.1'in sızdırılmasından yaklaşık 3 hafta sonra çıktığını göz önüne alırsak, Çokda uzak bir güncelleme gibi gözükmüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Yeni bir video daha çekildi... Onuda ekledim...

• Beğen
Tepkiler: orcusss, rozetli55, haliloz95 ve 2 diğerleri

hastali

Üye
video bozuk

haliloz95

Üye
mesaj yazma çok hoş olmuş :) menü simgelerini hele şükür değiştirmişler :) ve en büyük sorun wap tarayıcısı da baştan aşağı değişmiş gibi duruyor :) ama ben henüz pr1.1 i bile yükleyebilmiş değilim :) teşekkürler..

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
mesaj yazma çok hoş olmuş :) menü simgelerini hele şükür değiştirmişler :) ve en büyük sorun wap tarayıcısı da baştan aşağı değişmiş gibi duruyor :) ama ben henüz pr1.1 i bile yükleyebilmiş değilim :) teşekkürler..

62 Görüntüleme 3 cevap var :aha:.. Herkes umudunu kaybetmiş heralde nokia'dan yana :).. Browser umarız dahada iyi olucak..

Bunlar Private Quality Assurance sürümleri.. Deneme için veriyolar bir takım güvenilir insanlara :).. Keşke bizde onlardan biri olsak :).

Hocam PR 1.1 için flash atın beklemek istemiyorsanız, Nokia sunucuları şu sıralar çok yüklü.. Parça parça sunmalarının bir sebebide bu.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hiç bir fark yok açıkçası eğer pr2 gerçekten buysa moralim bozuldu telefonun menüsü simgeleri zaten midnight teması uygulanmış. görebildiğim sadece tarayıcıya geri butonu eklenmiş fakat geri dediğinde yine şimdiki gibi parmakla geri atmak zorundayız sayfayı yani o geri tuşunun bir anlamı yok. tarayıcı yine aynı. Birde klavye var o da sanki programmış gibi bir hava uyandırıyor. yani kısacası hayal kırıklığı

emincik46

emincik46

Üye
bunlar yeni çıkacak olanlarmı hani şu an piyasda yok ya bunlar part 2mi oluo :hmmm

haliloz95

Üye
Hocam PR 1.1 için flash atın beklemek istemiyorsanız, Nokia sunucuları şu sıralar çok yüklü.. Parça parça sunmalarının bir sebebide bu.

öyle şeylere hiç girmek istemiyorum :) bi servise veririm onlar halleder :)

melgklay

melgklay

Üye
ya izliyoruz iyice sinir oluyoruz daha pr 1.1 gelmedi.. off

AYNA

AYNA

Üye
izlediğim videolardan fazla bir fark göremedim bende.N8 kullanan arkadaşlar farkı yazabilir mi?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
izlediğim videolardan fazla bir fark göremedim bende.N8 kullanan arkadaşlar farkı yazabilir mi?
hiçbir fark yok arkadaşım ben pr2 inin böyle olacağına inanmıyorum 50den fazla yenilikten bahsediliyor burada hiçbir yenilik yok bu video zaten pr2nin değil bi şekilde pr2 gibi gösterilmiş

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi

hiçbir fark yok arkadaşım ben pr2 inin böyle olacağına inanmıyorum bu video zaten pr2nin değil bi şekilde pr2 gibi gösterilmiş

PR 2.0 Bu. Sizin dediğniz PR 3.0 ile Gelecek olan UI Güncellemesi...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
ya pr 2.0 güzelde telefonu ne hala getirmiş teması berbat neredeyse n8 den soğucam :)

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
ya pr 2.0 güzelde telefonu ne hala getirmiş teması berbat neredeyse n8 den soğucam :)

Temadan dolayı telefondan soğuyanı ilk defa duydum :)..

Nasıl ne hale getirmiş arkadaşlar ya ?? Portre QWERTY, Yeni Web Browser... Siz ne bekliyordunuz anlamadım ?

mc_mfi

Üye
62 Görüntüleme 3 cevap var :aha:.. Herkes umudunu kaybetmiş heralde nokia'dan yana :).. Browser umarız dahada iyi olucak..

Bunlar Private Quality Assurance sürümleri.. Deneme için veriyolar bir takım güvenilir insanlara :).. Keşke bizde onlardan biri olsak :).

bunlarda güzelde:evet: şu mwc de tanıtılan yeni aratüz gelse on numara olacak:aha:

muratcan1905

Üye
1 seneden önce gelmez

tasarimx

Üye
sh0ck arkadaşların şikayeti sanırım beklemek .. nokia da gerçekten düzgün gitmeyen bişeyler var ..
n8 piyasaya çıktı , iyi güzel gayet iyi bir tel , ancak eksikleri var ufak tefek şeyler bunları hepimiz biliyoruz . bu eksiklikleri iyi bir çalışmayla 1 ayda yapılabilinecek şeyler. ama hüsran nokia kullanıcıları bunu haketmiyor, nokia ya da yakışmıyor . update çok ta zor bir olay değil, browser, ui, home screen , v.b. iyileştirmeden söz ediyoruz. 1 update ile bitecek şeyler , zaten telin başka bir sorunu da yok .

hastali

Üye
pr 2 yi flasyabliomuyuz şuanda peki?pr2 yapabliomuyuz yani

aagkn

aagkn

Üye
bende çok bi fark göremedim açıkçası bence pr 2.0 bu haliyle gelirse beklentilerin altında kalır nokia önceliği arayüze verirse bence çok daha iyi olur

calis84

calis84

Üye
Bende burda bazi arkadaslarin düsündügü gibi düsünüyorum. qklavye haric hic bir yenilik yok gibi, bunun adina pr 2.0 demek nerdeyse n8 kullanicilariyla dalga gecmek gibi birsey. Bir arkadasin dedigi gibi nerde o 50 yenilik, herhalde onlar cikana kadar telefon eskiyecek. Bu haliyle bu güncellemenin boyutu 10 mb gecmez. Bunada ben güncelleme demem. Yani bütün umudu pr 3.0'a baglamak hata bence, ellimizde bir pr4.0 veya pr 5,0 olmayacagina hic bir garanti yok. Nokia bu kafayla pr3.0ida kücük bir kandirmaca güncelleme ile gecistirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...