5800 XpressMusic Dizi Çekme.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5800 cı

5800 cı

Üye
Yaparım ama kasandaki hasarlardan sorumlu olmam :) kabul ediyorsan kameranı 10mp yapam :)

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada @Sosyal bilgiler ekibiyle görüşmem devam ediyor :) Aynı senaryoyu kullanarak çekebiliriz :)
ya acaba 5800 için ne gibi bir geliştirme yaptın bizede sölede bizde yapalım karıncalı video çekmesinden nefret ediyorum

Starsley

Tamam ben sana mesaj atarım

GASerseri

Üye
    Konu Sahibi
ya acaba 5800 için ne gibi bir geliştirme yaptın bizede sölede bizde yapalım karıncalı video çekmesinden nefret ediyorum

Benim kameram %100 pürüzsüz hatta N8 kamerasıyla aynı netlikte çekiyor diyebilirim :)
Bi video çekip koyarım ve nasıl yaptığımıda bi konu açar paylaşırım.

ghostplane

ghostplane

Üye
kardeşim biran önce çekimlere başlasan iyiolur :D meraklanmaya başladık :) isim konusunda bi fikriniz var mı ? :D 5800 Ç. fln yapsanız güzel olur :D asdasd

5800 cı

5800 cı

Üye
Benim kameram %100 pürüzsüz hatta N8 kamerasıyla aynı netlikte çekiyor diyebilirim :)
Bi video çekip koyarım ve nasıl yaptığımıda bi konu açar paylaşırım.
inşallah bekliyorum acilen :)

N!rvana

N!rvana

Üye
İzmirdeysen yardım ederim :):) :D
Şöyle diyeyim ki...
Örneğin,evde otururken canın sıkıldığında cebinden çıkartıp arkadaşlarınla oturup film izlediğin,Ve güzel güzel bir ortamda daha sonra fotoğraflar çekip güzel görselliklerle gösterebilirsin.Ayrıca ailenin canı sıkıldı elektrikler kesildi ve kaçırılan bir dizi var.Hopp orda devreye girip tel.den hemen kanalı açıp dizi keyiflerine devam etmesini sağlayabilirsin.Bir ton şey var aklımda ama yani böyle filmden uzak daha doğrusu reklam gibi ;)

GASerseri

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim biran önce çekimlere başlasan iyiolur :D meraklanmaya başladık :) isim konusunda bi fikriniz var mı ? :D 5800 Ç. fln yapsanız güzel olur :D asdasd
İsim gibi bir sorunum yok :) Çekimlere klipten başladım şarkıcı 1-2 arkadaşa amatörce klip denemeleri yaptık onlarıda buraya yükleyecem izlersiniz :)

İzmirdeysen yardım ederim :):) :D
Şöyle diyeyim ki...
Örneğin,evde otururken canın sıkıldığında cebinden çıkartıp arkadaşlarınla oturup film izlediğin,Ve güzel güzel bir ortamda daha sonra fotoğraflar çekip güzel görselliklerle gösterebilirsin.Ayrıca ailenin canı sıkıldı elektrikler kesildi ve kaçırılan bir dizi var.Hopp orda devreye girip tel.den hemen kanalı açıp dizi keyiflerine devam etmesini sağlayabilirsin.Bir ton şey var aklımda ama yani böyle filmden uzak daha doğrusu reklam gibi ;)
Malesef İstanbul'dayım. Reklam olması nasıl olur diye düşünüyorum şimdi reklam olursa Nokia kendi reklamı olduğu için Nokia Türkiye'de paylaşır buda benim işime gelir ama reklam tarzı değilde dizi olması daha güzel olur :)

istosi

Üye
Kamera çekim kalitesi ile ilgili yazını bekliyoruz.

GASerseri

Üye
    Konu Sahibi
İlk fırsatta hem videoları hemde kamera için gerekenleri paylaşıcam.:)

pRime.

pRime.

Üye
Ben de çok merak ediyorum. N8inki kadar nasıl yapılıyor. En kısa zamanda konuyu bekliyoruz.

5800 cı

5800 cı

Üye
Aynen en yakın zamanda bekliyoruz :)

gentlemanths

gentlemanths

Üye
Konu Şidet Olmasın Komedi Olsun XD N8 le çekilen dizileri nerde bulabilrm?

Analim

Analim

Üye
Super bi fikir

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
güzel bir düşünce

deadlydesire

deadlydesire

Üye
hala bekliyoruz..:)

5800 cı

5800 cı

Üye
arkadaş kayıp oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt