Nokia X6 hayal kırıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 hayal kırıklığı
selam arkadaşlar 1 ay önce telefonumla ilgili sorunum vardı forumda arkadaşların yardımıyla çözmüştüm ancak arkasından tekrar bozuldu servise götürdüm bu symbian dır çok fazla oyun program vs. yükleyince böyle oluyo dediler ve telefonum 3 haftadır serviste . artık bu symbian dan bıktım yeni telefon alacak veya symbiana geçiceklere söylüyorum hayatınızın hatasını yapmayınn

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş başına gelen bi sanssızlık yüzünden insanları yanlış yönlerdirme yıllardır nokia symbian kullanıyorum ve onlarda modeli kullandım ama hiçbi soruna denk gelmedim sen kullanmayı bilmiyosan symbian ne yapsın

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
5800'dan bahsediyo olsan neyse. X6'da zaten dahili 8-16-32 GB DAHİLİ bellek var. Çok program yükleyince kasma falan olmaması lazım veya senin telefonun sorunlu. Benim 16 GB program listesi buraya sığmaz ama telefonda kasma, kapanma, kitlenme gibi sorunlar yok :)

pasha14

pasha14

Üye
Yaklasık bir yıldır 5800 kullanıcısıyım emin ol ki senden daha fazla uygulama kurup silmişimdir ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Telefon işi şans işi senin şansına böyle olmuş gidipte symbiyan platformunu suçlayamazsın.

maktama

maktama

Üye
.......... bu symbian dır çok fazla oyun program vs. yükleyince böyle oluyo dediler...........
Hangi sal.k dediyse halt yemiş. Başından savmak için uydurulan bahaneye bak sen.!!! :off:
Çok program yüklenince servislik mi oluyomuş telefon yanii, böyle komedi duymadım ben:kop:

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
bendede x6 var oviden ne bulursam indiriyorum fakat senın dedığin gibi bir problemle karşılaşmadım nokia biraz daha kaliteli tel. yapsa herşey daha iyi olur.

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Bende 32gb kullanıyorum ve en büyük programları kuruyorum nerredeyse günde 15 saat nete bağlı telefon daha tık demedi.

Till_Lindemann

Till_Lindemann

Üye
O telefonun üretildiği yere bi bak çakma x6 olabilir ayrıca telefona istediğinz kadar şey yükleyin kasmaz yüklediğiz şeylerin hepsini çalıştırısanız kasar.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Yaklasık bir yıldır 5800 kullanıcısıyım emin ol ki senden daha fazla uygulama kurup silmişimdir ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Telefon işi şans işi senin şansına böyle olmuş gidipte symbiyan platformunu suçlayamazsın.

5800 dan mı bahsediyorsun . :D şu ana kadar kaç kişinin elinde kalmış bi telefon 0 biliyomusun .

x6 yı savunan asıl bendim nokianın en düzgün çalışan symbian telefonuydu ama daha telefon 6 aylıktı telefon finlandıyadan alındı . . yani türkiyedeki made in china lardan da deil . daha ne olsun bi tek spb mobile yükledim okul başladığı için herşeyi silmiştim onu yükledim sonra da telefonu v31 e güncelleşttirdim ama nokia care servisinden hemde. şimdi söyleyin bakiyim ne açmışım ne yüklemişim de bozulmuş dediğimi bana teknik servisteki adam dedi . symiban takılmıycakta ne takılcak xD

--------------- Ekleme ---------------

nokia symibian ı bitiriyor. 250 - 350 tl arasındaki telefonlar symbian 400 tl ve yukarsı telefonlar MeeGo denilen sistem olcak ama ben yurt dışında MAEMO diye duydum

ALINTI

Nokia cephesinden gelen haberlere bakarsak, dünyanın bir numarasının, N serisi altında konumlandıracağı yeni cihazlarda Symbian işletim sistemine veda etme kararı aldığını görüyoruz…

Açıklamaya , Nokia'nın Symbian tabanlı (Symbian^3) gelecek N serisinden son modeli N8 olacakmış. N9 ile başlayacak yeni dönem tüm N serisi akıllılarda ise MeeGo platformuna yer verecekmiş Nokia.
Gerçi sizinle bu haberimizde de paylaştığımız gibi Nokia'nın potansiyel yeni amiral gemisi N9'un MeeGo tabanlı olma ihtimali gerçekten epey bir yüksek olsa da yine de bu habere biraz şüpheyle yaklaşmakta fayda var diye düşünüyoruz biz. Evet, bir taraftan baktığımızda Nokia'nın Symbian'ı X ve E serisi altındaki cihazlara kaydırmak istediği zaten yol haritasında da yer alan bir bilgiydi fakat yine de Nokia'nın N serisi gibi en popüler serilerinden birinde henüz tam olarak olgunlaşmamış MeeGo'ya birdenbire geçiş yapması açıkçası çok da mantıklı gelmiyor bize. Kaldı ki MeeGo cep telefonları bazında henüz ön-alfa sürecinden dahi çıkmış değil. Yine keza konuyla ilgili etkin kaynaklardan birisi olan ve Nokia'ya yakınlığı ile tanınan Eldar Murtazin de N8'den sonra da Nokia'nın N serisi altında Symbian tabanlı bazı yeni modeller çıkartacağını söylüyor.
Bizim de tahminimiz o ki, Nokia bu süreçte MeeGo'nun evrilmesine ve oturmasına hız verir (Örneğin N9 gibi bazı yakın gelecek modellerinde MeeGo'yu konuşlandırır) fakat bununla beraber Symbian kapısını da en azından önümüzdeki yıla kadar kapatmaz.
Tabii bu bizim düşüncemiz, neticede Nokia bu, ne yapacağını kestirmek güç…
Şimdi size soralım diyeceğiz ama, cevabınız zaten baştan belli:
"Ohh be, en sonunda kurtuluyoruz Symbian'dan

MAEMO kesin olarak N900 de var ancak 1 sene içerisinde 400tl üzeri telefonlarda MAEMO olucak . /(ben maemo diye biliyorum ama google dan araştırdım MeeGo diye çıktı bi kaç sitede ))

maktama

maktama

Üye
5800 dan mı bahsediyorsun . :D şu ana kadar kaç kişinin elinde kalmış bi telefon 0 biliyomusun .
...............dediğimi bana teknik servisteki adam dedi . ....................
5800xm'lerin 3 hatası vardı, biri kasa açıklığı ki sonraki parti mallarda bu sorun kalmadı, ikincisi radyoda kilitlenme ve 3.sü v30 versiyonundan sonra radyo rds'inin çalışmaması ki bu ikisi de v52 ile düzeltildi(radyo halen arada bir kilitlenebiliyor). Ben 5800'ü sömürerek kullananlardandım(ki halen de yakın çevremde benim gibi kullananlar var) ve banamısın dememişti. işini bilene ve sorunları nasıl çözeceğini bilene 5800 XM 1 sene önce fiyat /performansı çok iyi olan bir telefondu, şu anda değil.

Bu arada,Teknik servisteki adam halt yemiş, bari daha usturuplu,daha inanılır bir bahane söyleseydi.
"çok fazla oyun program vs. yükleyince böyle oluyo"muş ha?!!?!!?!:kop::kop::kop:
Program yükleyince, "arkaplanda çalışır falan RAM tüketir, telefon kastırır" der, anlarım; "çok program/veri vardır, depo hafıza doludur, hafızadaki veriye erişim görece yavaşlar(işlemci zayıf kalır)" der, anlarım; Telefon nasıl servise gidecek kadar bozuluyomuş çok program yükleyince onu anlamıyorum işte...
Burda Nokia savunması yapmıyorum, söylenen bahanenin yanlış/hatalı/size bir bahane vermek için olduğunu söylemek istedim.

oguzton

Üye
Hangi sal.k dediyse halt yemiş. Başından savmak için uydurulan bahaneye bak sen.!!! :off:
Çok program yüklenince servislik mi oluyomuş telefon yanii, böyle komedi duymadım ben:kop:
gerçekten de başından savmak için uydurmuş. Çok komik bi durum. başka birine versen belki çözebilir sorunu

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
symbianı kötülemişsin hiçbi sorunuda yok dediğin saçma şeyler senin başına gelen bi şanssızlık sadece

pasha14

pasha14

Üye
legendezut

legendezut

Üye
5800 var bende de. Tam olarak 147 tane oyun var ve oyun çalıştırmadığın sürece yalnızca "Uygulamalar" sekmesine gelince kasıyor. O da şöyle ki, listeyi yüklemesi için telefon 1.5-2 sn. donuyor. Sonra kaldığı gibi. Symbian'dan haz etmiyorum pek. Android daha iyi bence. Ama ben 5800'ı böyle kullanıyorsam sen X6'yı hayli hayli kullanırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt